Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига траялни състезания "4х4 Екстрийм" - информация и временно класиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Верига траялни състезания "4х4 Екстрийм" - информация

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
    И като си такъв радетел на Българския траял,как виждаш неговия пбогрес,неговото развитие?
    Нямам коментар
    ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
      Нямам коментар
      Не си мерете п....е тук(точно от вас двамата най малко го очаквах)Зверино наближава.Кайо поне за мен не си прав.

Коментар

[QUOTE=кайо;2265347]
        Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
        Ти шампион в Евротраяла ли ще ставаш че нещо не те разбрах.
        Ти от каране и навигация не можеш да го докараш и сега си решил да пробваш с приказки като бай Ганьо
        Усещам някакъва нотка на заяждане в постовете ти ???????????
        Може и да се бъркам.
        Но,дали съм решил да ставам еврошампион в траяла те ще разбереш може би последен.
        Последно редактирано от rock crawler; 18-08-13, 12:26. Причина: правовис

Коментар

Стига вече с тия караници. Ще се видим по трасетат.

Коментар

[QUOTE=Стоян Францов;2261278]Сега имаме възможност да ги направим - според мен ще се получат много атрактивни, а наказанието за връщане назад е поради спецификата на зоната и е само за този тип зони. Идеята е да не се правят много маневри, а да се подходи още от първия път правилно.

Вече сме избрали терена за този тип зона на Зверино.[/QUOTE

Стояне,съгласен съм да няма връщане назад,ако:
            1.подходът от врата към врата не е за Самураи,т.е.по-големите машини да имат място къде за завиват.
            2.нека твоята уазка да пробва тези подходи,не да минава през вратите,а да се убедиш сам,че може без маневра да се влезе в другата врата.
            3.тези джипове,които са с два управляващи моста ще имат предимство при тази зона,а според мен тя нали ще е обща.нека бъде съобразена с всички участници.

Не ни карайте насила да си правим джиповете с по два управляващи моста.
            Чавдар Владимиров
            0887/912075
            Ленд Ровър Диско 1
            Самуад в проект

Коментар

Искам да питам преди да почна да боядисвам,дали има нещо да дослагвам?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0041.jpg
Прегледи:1
Размер:65.2 КБ
ID:5510908

Име:Снимка0042.jpg
Размер:74.3 КБ
ID:5510909

Име:Снимка0044.jpg
Размер:64.8 КБ
ID:5510910

Име:Снимка0045.jpg
Размер:60.4 КБ
ID:5510911

Име:Снимка0046.jpg
Размер:70.9 КБ
ID:5510912

Име:Снимка0047.jpg
Размер:84.4 КБ
ID:5510913
              СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                Стояне,съгласен съм да няма връщане назад,ако:
                1.подходът от врата към врата не е за Самураи,т.е.по-големите машини да имат място къде за завиват.
                2.нека твоята уазка да пробва тези подходи,не да минава през вратите,а да се убедиш сам,че може без маневра да се влезе в другата врата.
                3.тези джипове,които са с два управляващи моста ще имат предимство при тази зона,а според мен тя нали ще е обща.нека бъде съобразена с всички участници.

Не ни карайте насила да си правим джиповете с по два управляващи моста.
                Малко ще се издам, връщането назад в този тип зона ("Евротраял") няма нищо общо с маневрите за завиване при подход към дадена врата и не е задължително да се следва най-късият път от една врата към друга. Връщане назад ще се получи при неправилно планиране или при невъзможност да се превземе вратата от първия опит. Ама вие ще ме накарате да издам всичко и няма да има с какво да ви изненадаме

И да зоната ще е съобразена с всички участници и няма да е важно дали завива или не задния мост за да може да се преминават вратите. Според мен ще ви хареса
                Последно редактирано от Стоян Францов; 18-08-13, 13:57.

Коментар

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
                  Искам да питам преди да почна да боядисвам,дали има нещо да дослагвам?

[ATTACH=CONFIG]618556[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]618557[/ATTACH]
                  Ето тук са описани изискванията за безопасност.

1. клетка - при теб е рама и е ок
                  2. седалки - са ок, като конструкция
                  3. спортни колани - предполагам ще сложиш накрая
                  4. трябва да сложиш малко пътни панели - под, таван и странични, но това предполагам вече си го планирал
                  5. ключ маса - може би вече си имаш

Общо взето панелите ти липсват в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                    Малко ще се издам, връщането назад в този тип зона ("Евротраял") няма нищо общо с маневрите за завиване при подход към дадена врата и не е задължително да се следва най-късият път от една врата към друга. Връщане назад ще се получи при неправилно планиране или при невъзможност да се превземе вратата от първия опит. Ама вие ще ме накарате да издам всичко и няма да има с какво да ви изненадаме

И да зоната ще е съобразена с всички участници и няма да е важно дали завива или не задния мост за да може да се преминават вратите. Според мен ще ви хареса
                    Да разбирам ли,че мога да направя колкото трябва маневри ,за да се насоча към дадена врата?И например,ако не мога да взема определен завой/не ми завива достатъчно джипа/,при маневра няма да бъда наказан?
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                      Да разбирам ли,че мога да направя колкото трябва маневри ,за да се насоча към дадена врата?И например,ако не мога да взема определен завой/не ми завива достатъчно джипа/,при маневра няма да бъда наказан?
                      Ето кой не е гледал достатъчно клипове

Не си ме разбрал правилно, друго ще правиш в този случай ама няма да издавам още Предлагам да попиташ леко Гълъба.

Коментар

Защо толкова сложно го правите всичко ...
                        Чаро - схемата е проста , една площ , в нея площ 5 врати ... имаш време 5 минути.
                        През това време можеш да правиш колкото си искаш обиколки вътре ( ако искаш и можеш направи и 5 километра каране в площта разбира се ако е възможно (тук организаторите трябва да се съобразят с това ) ) и чрез обиколките да се насочиш най-правилно и удобно, разбира се всичко е в майсторстово на каране и стратегия.

Леко "да се сетим" почва да става дразнещо ...

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
                          Чаро - схемата е проста , една площ , в нея площ 5 врати ... имаш време 5 минути.
                          През това време можеш да правиш колкото си искаш обиколки вътре ( ако искаш и можеш направи и 5 километра каране в площта разбира се ако е възможно (тук организаторите трябва да се съобразят с това ) ) и чрез обиколките да се насочиш най-правилно и удобно, разбира се всичко е в майсторстово на каране и стратегия.

Всичко издаде ти

Това е една зона - минават през жълтите врати

Друг клас същата зона - минават през червените врати

Последно редактирано от Стоян Францов; 18-08-13, 16:12.

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение

Много добре казано и обяснено с няколко думи.
                            Наистина е интересно,сигурен съм че на повечето състезатели ще им хареса и ще схванат бързо. Всичко е стратегия на тима.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                              Ето тук са описани изискванията за безопасност.

1. клетка - при теб е рама и е ок
                              2. седалки - са ок, като конструкция
                              3. спортни колани - предполагам ще сложиш накрая
                              4. трябва да сложиш малко пътни панели - под, таван и странични, но това предполагам вече си го планирал
                              5. ключ маса - може би вече си имаш

Общо взето панелите ти липсват в момента.
                              Панелите и пода са ми плътни и тавана също,имам ключ маса и колани и пожарогасители и мрежа за страничните отвори.Значи боядисвам и почвам спирачки и други за да съм готов за Зверино.Поздрави!
                              СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

И да почерпиш !
                                0878 943913

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X