Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Любителски траял в гр.Самоков-31.10 и 01.11.2009.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Любителски траял в гр.Самоков-31.10 и 01.11.2009.
Защо беше нужно да има такива дупки от които никой да не излезе без багер.Можеше малце по наклонени.А на това трасе требеше да дойдем с крачеш багер та да се искатерим насекъде
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
И аз съм на същото мнение!Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеЗащо беше нужно да има такива дупки от които никой да не излезе без багер.Можеше малце по наклонени.А на това трасе требеше да дойдем с крачеш багер та да се искатерим насекъде

Същото важи и за трупите и шахматните дупки.
Имам чувството , че целта на занятието е да се троши техниката , а не да се покаже майсторство на преодоляване на препятствията.
Това си е мое неангажиращо мнение, като страничен наблюдател от публиката.
Хвала на участниците и куража им!!!________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Е за големите дупки сте прави,но не виждам какво им беше на трупите и шахмата???Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнениеИ аз съм на същото мнение!
Същото важи и за трупите и шахматните дупки.
Имам чувството , че целта на занятието е да се троши техниката , а не да се покаже майсторство на преодоляване на препятствията.
Това си е мое неангажиращо мнение, като страничен наблюдател от публиката.
Хвала на участниците и куража им!!!Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Временно класиране на първите 5
1.Светослав Христов -Асен Василев-София- Самурай
2.Емил Величков-Димитър Димитров-Самоков-Патрул
3.Николай Котов-Даниел Борисов-Своге-Самурай
4.Свилен Лалев-Вадим Вутов-Тетевен-Витара
5.Атанас Делев-Антон Димов-Пловдив-ТЛКFORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
-
Браво на всички участници, а също и на организаторите!
Е на това място където спуска Соти
и последващото изкачване от другата страна
ставаше с няколко маневри всичка правиха между 3-4 до 10тина маневри
Но това момче с ГАЗката го взе от веднъж, без нито една маневра.
Спусна плътно в ляво и се качи плътно от дясно, директно, без сантиметър назад. Снимката е от спускането му.
Коментарите от негова страна към навигатора му също бяха доста интересни
който ги е чул знае за какво говоря 
Коментар
-
Човека с газката, за който говори колегата Жоро ХР 600 наистина направи доста атрактивно каране.
Лично моите фаворити за най-атрактивно каране бяха човека с черния патрол (който счупи задния прозорец и се опита да прескочи шахматните дупки), гореспоменатата газка и останалите не ми направиха чак толкова голямо впечатление осве Вранглера на киров (мисля, че е вранглер) в този автомобил се виждаше отдалече, че са наляти хиляди левове, а най-обикновени руски джипове го направиха за смях (може просто и шофьора на вранглера да не беше достатъчно опитен, но аз не мога да коментирам шофьора и действията му).
Коментар
-
WOW
,Красота,страхотно представление,евала на участниците,сигурен съм че повечето са подценили трасето, което си е много хард и без калта.....
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар