Обява

Свий
Няма добавени обяви.

САМОКОВ 4X4 2010 официална тема

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: САМОКОВ 4X4 2010 официална тема

От коментарите и писаното до тук ми прави впечатление че за първи път няма критики и забележки към организатора и съдйството.Искрено се надявам че това не се дължи на факта че най-големия критик на всички организатори е домакина на това състезаниеНапълно се присъединявам към мнениета на Маркан че това състезание е трофи е смятам че беше най- лесното за годината.Браво на организатори и спонсори за доброто състезание и догодина да направят още по-добро
    SUZUKI SAMURAI
    http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнение
      От коментарите и писаното до тук ми прави впечатление че за първи път няма критики и забележки към организатора и съдйството.Искрено се надявам че това не се дължи на факта че най-големия критик на всички организатори е домакина на това състезаниеНапълно се присъединявам към мнениета на Маркан че това състезание е трофи е смятам че беше най- лесното за годината.Браво на организатори и спонсори за доброто състезание и догодина да направят още по-добро
      Благодаря Ицко , виждам , че си много добър в писането и четенето за разлика от карането . За критиките не мога да кажа , но забелязвам , че си голям интригант . След състезанието говорих с почти всички състезатели и ми казаха , че трасето им е харесало много , а мен ме интересува мнението на състезателите а не на писачите . Дали е било лесно или трудно пак не ме интересува твоето мнение (ако беше участвал щях да те изслушам ) . Ако беше прочел поста на твоят приятел Маркан по нагоре щеше да видиш ,че ме накара да мина трасето преди всички , тъи като трасето било много трудно и непреминаваемо без багер . Все пак това е любителско състезание , не е като твоето .

Коментар

Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнение
        Влади, то май има повече снимки от купона, от колкото от състезанието
        Десо това е нищо,ако знаеш какви клипове и снимки имам още!
        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Утре ще пусна още снимки от купона,ако някой се притеснява от тях да пише,че утре ще е късно

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
            Ами, който на каквото е наблягал.
            Ах ти!

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
              Благодаря Ицко , виждам , че си много добър в писането и четенето за разлика от карането . За критиките не мога да кажа , но забелязвам , че си голям интригант . След състезанието говорих с почти всички състезатели и ми казаха , че трасето им е харесало много , а мен ме интересува мнението на състезателите а не на писачите . Дали е било лесно или трудно пак не ме интересува твоето мнение (ако беше участвал щях да те изслушам ) . Ако беше прочел поста на твоят приятел Маркан по нагоре щеше да видиш ,че ме накара да мина трасето преди всички , тъи като трасето било много трудно и непреминаваемо без багер . Все пак това е любителско състезание , не е като твоето .
              Айде стига бе хора,няма никакво значение какво било и как било,важното е да се съберем и да купонясваме.Румене,а ти си вземи поука,ако се замислиш,ще разбереш за какво!

Коментар

По друг начин Влади казва - Ай стига бе, па се почна. Тъпо е !

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                  Приятелю, моля оправи си правописа- виждам че си нов във форума, но това не те оправдава!
                  След всеки препинателен знак се слага интервал.
                  Без блокажи си за никъде. :D
                  Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Прав си Влади купона беше супер но и трасето не беше никак лошо!!!

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                      След всеки препинателен знак се слага интервал.
                      Е, ти направо ме разби!

Коментар

Десо това е нищо,ако знаеш какви клипове и снимки имам още!
                        Еми качвай де!!! Нека който има снимки и от купона да ги качва, да се види че шоуто е било пълно, както на пистата така и на масата
                        http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1288641910

Коментар

Ей хора, тук в селото и по Самоков цяла седмица се говори за това състезание!!! Много е харесало на всички! Недейте да се дразните и да пишете неща, с който да будите напрежение помежду си, тъй като това рефектира и върху другите които четат темата! Пишете по същество, а не превръщайте темата в цигански пазар - МОЛЯ!!!!
                          http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1288641910

Коментар

Е, ти направо ме разби!
                            Ми като съм учителка, поне да си върша работата...
                            Без блокажи си за никъде. :D
                            Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Е добре де ето малко:
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                                Ми като съм учителка, поне да си върша работата...
                                Разбира се,трябва да има такива като вас!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X