Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА

Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнение
    Много пъти прочетох списъка на участниците,че то няма участник от Самоков поне в любителския клас . Изключвам Иван Попов вече софианец , също Истилян Маринков.Не виждам Петър Николов, Румен Белчински , Румен Струменов ,Васил Ненков , Иван Иванов ,Ивайло Василеви,Кирчо Гюров Иван Иванов Гого Иванов.Хайде бе САМОКОВЦИ не се ... Пускай те се .
    Хайде бе, САМОКОВЦИ не се срамувайте, ЗАПОВЯДАЙТЕ да покажете,че сте добри и в гората, а не само на траялите.За И.Попов знаем от дълго време се познаваме.
    GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com

Коментар

Като гледам до тука,само drukman(Вальо)е публика,ако не ми мине
      котка път,аз и колегата spoko ще дойдем,че то трябва да има и кибици.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнение
        Много пъти прочетох списъка на участниците,че то няма участник от Самоков поне в любителския клас . Изключвам Иван Попов вече софианец , също Истилян Маринков.Не виждам Петър Николов, Румен Белчински , Румен Струменов ,Васил Ненков , Иван Иванов ,Ивайло Василеви,Кирчо Гюров Иван Иванов Гого Иванов.Хайде бе САМОКОВЦИ не се ... Пускай те се .
        Абе ти като толко пишеш що не вземеш ти да се запишеш а само гледаш сеири . Аз ако стигна с бегачката да е готова до тогава ще се запиша . /бъди сигурен / .Забравил си да напишеш един твои приятел ОФФРОУДЕР маркан
        Последно редактирано от VE LA; 03-03-10, 13:37.

Коментар

Много плюете по Старите Кучета, освен това Вушев ме бъзика ,щом Йосиф не ми се е обадил,ме имали за Младо Куче,ама най вероятно ще имаме представител,Чавдар и Милчо, Пазете се от черни Патроли!

Коментар

Днес проверихме трасето,всичко е супер.Пътната книга се оказа много точна,нямаше никакви грешки.Трасето е 65 км., от които около 7 км. асфалт.Няма как да го избегнем,заради жп линията.По късно ще пусна снимки.
            Последно редактирано от VE LA; 03-03-10, 20:02.

Коментар

Първоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнение
              М/у двете обиколки на отворковците реших да им спретна една почивчица от 30 мин.да си починат, хапнат и пийнат по нещо ,нали и кетаринга трябва да посетите ,да им направите оборот.И евентуално ако ги настигнете любителите ,то ще е към края на обиколката,където има достатъчно място за изпреварване.А да се надяваме ,като ви видят веднага да ви пускат.
              Понеже екипажите станаха доста,а има още време за записване,искам да попитам така ли си остава регламента с 30мин.почивка или още го мислите.Според мен вероятността да ни настигнат "батковците"е голяма,да не кажа ,че е неизбежно.
              БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
              TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
              Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                Понеже екипажите станаха доста,а има още време за записване,искам да попитам така ли си остава регламента с 30мин.почивка или още го мислите.Според мен вероятността да ни настигнат "батковците"е голяма,да не кажа ,че е неизбежно.
                Какво ти пука-те не ядът хора и то кални

Коментар

Първоначално публикуван от simo_tonev Преглед на мнение
                  Много плюете по Старите Кучета, освен това Вушев ме бъзика ,щом Йосиф не ми се е обадил,ме имали за Младо Куче,ама най вероятно ще имаме представител,Чавдар и Милчо, Пазете се от черни Патроли!
                  Не се притеснявай. Ти не си старо куче, ти си офроуд динозавър.
                  Прилагането на термина "старо куче" е за тези достигнали 5-години стаж, вече.
                  Вушата и той да не се прави на куче. Лисица е той..
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                    Това наистина трябва да се обмисли добре. В планинско трасе, но без лебедки е напълно постижимо достигането на 25-30 км/ч средна скорост, колкото и да е криво като път. Значи ако няма лебедки, Йоско и Въшимурата да чакат първи автомобил след час и половина или два на затварянето на обиколката. Не е лошо организаторите да дадат орентировъчна предполагаема средна скорост за "бързите" екипажи: Иво, Русито, Кольо и т.н.
                    Последно редактирано от VE LA; 03-03-10, 22:15.

Коментар

Пламене този път съм навигатор.На моя навигатор.
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                        Не е лошо организаторите да дадат орентировъчна предполагаема средна скорост за "бързите" екипажи: Иво, Русито, Кольо и т.н.
                        Според мен не по малко от 2ч. за най бързият екипаж,което прави средна скорост от над 30км. в час.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                          Нали не подценяваш Владо виждал съм на какво е способен с добър навигатор

Коментар

Първоначално публикуван от vashkata Преглед на мнение
                            Според мен не по малко от 2ч. за най бързият екипаж,което прави средна скорост от над 30км. в час.
                            Ок'ей бе, това е повод за облог! Гарантираш ли 2 часа?

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                            ...И кой от вас ще е бавния фактор? Да не те засегнах като казах бърз екипаж, а не много бърз.
                            Това е другарска добронамерена шега.

Коментар

[QUOTE=ПЛАМЕН ТЕНЕВ;1068647]Ок'ей бе, това е повод за облог! Гарантираш ли 2 часа?

Не искам да се обзалагаме, имах в предвид, че на който му се смята може да си прави някакви сметки.Застигане ще има със сигурност,но това не е проблем

Коментар

Първоначално публикуван от vashkata Преглед на мнение
                                Застигане ще има със сигурност,но това не е проблем
                                Със сигурност не е никакъв проблем, освен за застигнатия
                                "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                                „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X