С най-голямо удоволствие каня всички любители на ОФРОУДА да открием сезон 2010 в гр. Трявна на 13 и 14 МАРТ. Мероприятието ще бъде тип състезание,като първия ден ще бъде навигация,а втория затворен кръг/тип траял/.В него могат да участват както професионални така и необорудвани автомобили 4х4 в два класа , клас ОТВОРЕН и клас ЛЮБИТЕЛИ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА
Свий
X
-
До: Откриване на сезон 2010 4х4 ТРЯВНА
Отсега го отбелязвам в календара (личния, а не този дето Златев му е модератор).“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
-
То в другия отдавна е отбелязано. Йосифе, ще бъда на линия при нужда от помощ и двата дни.Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнениеОтсега го отбелязвам в календара (личния, а не този дето Златев му е модератор).Последно редактирано от VE LA; 05-02-10, 17:36.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
А ще може ли лицензирани пилоти към БФАС да участватПървоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнениеС най голямо удоволствие каня всички любители на ОФРОУДА да открием сезон 2010 в гр. Трявна на 13 и 14 МАРТ. Мероприятието ще бъде тип състезание,като първия ден ще бъде навигация,а втория затворен кръг/тип траял/.В него могат да участват както профисионални така и необорудвани автомобили 4х4 в два класа , клас ОТВОРЕН и клас ЛЮБИТЕЛИ.
Да не забравиш да вземеш разрешение за "софра-разходко-траяла"
А задължителен ли е технически паспорт за автомобилите

Коментар
-
ЗЛАТИ, помоща ти е да докараш целия КЛУБ барабар с официалния дилър,да направят някоя презентация, а и ЧИЧО ДЖАК.Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеТо в другия отдавна е отбелязано. Иосифе, ще бъда на линия при нужда от помощ и двата дни.Последно редактирано от VE LA; 05-02-10, 17:36.GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com
Коментар
-
БЕЗ ЛИЦЕНЗИ И БЕЗ ПАСПОРТИ ОТ МАЙКИ ,БАЩИ ,ВУЙЧОВЦИ,У......ЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ.Единственото ми условие да ядете и много да пиете,че в ТРЯВНА бързо се изтрезняваПървоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеА ще може ли лицензирани пилоти към БФАС да участват
Да не забравиш да вземеш разрешение за "софра-разходко-траяла"
А задължителен ли е технически паспорт за автомобилите

GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com
Коментар
-
За официалния дилър не знам, но за призьорите наградите ги считай за уредени, в течно състояние естествено. Виктор най-вероятно няма да може да дойде, но Руси, Руслан и Слави се надявам да са на линия. Брой ме за съдия в трасето първия ден, за втория ще съм наличен до ранния следобяд( не по-късно от 14-14.30 часа).Първоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнениеЗЛАТИ помоща ти е да докараш целия КЛУБ барабар с официалния дилар,да направят някоя презентация, а и ЧИЧО ДЖАК.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Ами тогава аз се записвам в клас ХОБИПървоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнениеВече дойде и първото предложение от спонсор/МНОГО ДОБЪР НАШ ПРИЯТЕЛ/ УЙКЕНД ЗА ДВАМА В GREENVILLAGE -РИБАРИЦА ВЪВ VIP АПАРТАМЕНТА и наградата ще бъде дадена на победителя в клас ХОБИ.
ще карам витара
Коментар
-
Май Иван Попов много ще ти се зарадваПървоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеАми тогава аз се записвам в клас ХОБИ
ще карам витара 

Последно редактирано от VE LA; 05-02-10, 17:38.GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com
Коментар
-
Off topik - Вчера Иван тренираше над Бистрица сериозно в калта. Ако е мокро, което е много вероятно за средата на март, ще стане голямо шоу.Първоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнениеМаи ИВАН ПОПОВ много ще ти се зарадва

LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Пишете ме и мен.Джипката е почти 100% сглобена, така че-атака.Само дайте малко повече инфо.Първоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнениеС най голямо удоволствие каня всички любители на ОФРОУДА да открием сезон 2010 в гр. Трявна на 13 и 14 МАРТ. Мероприятието ще бъде тип състезание,като първия ден ще бъде навигация,а втория затворен кръг/тип траял/.В него могат да участват както профисионални така и необорудвани автомобили 4х4 в два класа , клас ОТВОРЕН и клас ЛЮБИТЕЛИ.Последно редактирано от VE LA; 05-02-10, 17:38.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
това е вярно пробвано еПървоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнениеБЕЗ ЛИЦЕНЗИ И БЕЗ ПАСПОРТИ ОТ МАЙКИ ,БАЩИ ,ВУЙЧОВЦИ,У......ЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ.Единственото ми условие да ядете и много да пиете,че в ТРЯВНА бързо се изтрезнява

и аз съм там по един или по друг начин
май ще вкарвам бойния нисан във войнаПоследно редактирано от VE LA; 05-02-10, 17:39.WWW.FBRALLYRAID.COM
Коментар
-
Ами да не се сърдят ОТВОРКОВЦИТЕПървоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнениеВече дойде и първото предложение от спонсор/МНОГО ДОБЪР НАШ ПРИЯТЕЛ/ УЙКЕНД ЗА ДВАМА В GREENVILLAGE -РИБАРИЦА ВЪВ VIP АПАРТАМЕНТА и наградата ще бъде дадена на победителя в клас ХОБИ.
и за тях ще има уикенд за двама от нашия спонсор

Последно редактирано от VE LA; 05-02-10, 17:39.GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар