До: Съкровището на Т-Мах и Луда работа 11-12.04 Стара Загора
Здравейте.И аз бях там и се веселих и наслаждавах на зрелището.А то повярвайте ми беше на много високо ниво.Организаторите си бяха свършили работата перфектно.Трасето,макар и състезанието да не беше професионално си беше направо сериозен екстрем.За това говорят и многото поражения по някои от колите и многото лебедки които се хвърлиха .Направи ми силно впечатление че много от участниците помагаха на колегите си макар и това да ги отдалечаваше от наградата,но така те получиха една по-истинска награда а именно удовлетворението от извършването на добро дело и искренната благодарност от страна на бедстващите им колеги.Евалла колеги така вие доказахте че преди състезатели сте истински хора и на вас може да се разчита винаги и при всякакви условия.
А ето и няколко снимки от мен/такива които досега никой не е публикувал/.
Препятствията по траяла.
Участникът финиширал първи на стартовата обиколка.
А ето го и в траялната зона.За мен едно от най-атрактивните преминавания.
А това първия участник закъсал под моста/Пърси да почерпиш за снимките/
Че на всичкото отгоре и впрегнаха за навигатор и човек от местното население.
Наистина се беше образувал сериозен кален коловоз след преминаването на първите 5-6 джипа.А лебедката освен на двата ниско отрязани пъна нямаше другаде къде да се върже,но....евалла справихте се.
Хайде и следващия в киреча....и пак помощ от местния навигатор....
А ето и какво беше препятствието ......
Това е поражението при ваденето на съкровището....сериозен напън ще да е бил
А ето ги и тях ПОБЕДИТЕЛИТЕ.
Ами това е от мен.Радвам се че макар и зрител бях част от всичко това.Поздрави.
Здравейте.И аз бях там и се веселих и наслаждавах на зрелището.А то повярвайте ми беше на много високо ниво.Организаторите си бяха свършили работата перфектно.Трасето,макар и състезанието да не беше професионално си беше направо сериозен екстрем.За това говорят и многото поражения по някои от колите и многото лебедки които се хвърлиха .Направи ми силно впечатление че много от участниците помагаха на колегите си макар и това да ги отдалечаваше от наградата,но така те получиха една по-истинска награда а именно удовлетворението от извършването на добро дело и искренната благодарност от страна на бедстващите им колеги.Евалла колеги така вие доказахте че преди състезатели сте истински хора и на вас може да се разчита винаги и при всякакви условия.
А ето и няколко снимки от мен/такива които досега никой не е публикувал/.
Препятствията по траяла.
Участникът финиширал първи на стартовата обиколка.
А ето го и в траялната зона.За мен едно от най-атрактивните преминавания.
А това първия участник закъсал под моста/Пърси да почерпиш за снимките/
Че на всичкото отгоре и впрегнаха за навигатор и човек от местното население.
Наистина се беше образувал сериозен кален коловоз след преминаването на първите 5-6 джипа.А лебедката освен на двата ниско отрязани пъна нямаше другаде къде да се върже,но....евалла справихте се.
Хайде и следващия в киреча....и пак помощ от местния навигатор....
А ето и какво беше препятствието ......
Това е поражението при ваденето на съкровището....сериозен напън ще да е бил
А ето ги и тях ПОБЕДИТЕЛИТЕ.
Ами това е от мен.Радвам се че макар и зрител бях част от всичко това.Поздрави.
Коментар