От: Нова Черна 2015 ще има напук на кризата и всички завистници!

Знам че е така Чаро и ако знаеш как ме сърбят ръцете да карам из блатата на Нова Черна  ... Пречката обаче освен финансова е и техническа - трябва да правя трасето на Верея Трофи и ако потроша джипа / което винаги може да се случи / няма да имам с какво да трасирам нашето състезание . Не че няма да го оправя , но ще трябват време и пари а и двете неща доста ми липсват . Така че колкото и да искам  само мога да гледам ...
 ... Пречката обаче освен финансова е и техническа - трябва да правя трасето на Верея Трофи и ако потроша джипа / което винаги може да се случи / няма да имам с какво да трасирам нашето състезание . Не че няма да го оправя , но ще трябват време и пари а и двете неща доста ми липсват . Така че колкото и да искам  само мога да гледам ...

Първоначално публикуван от чаро 4х4

Преглед на мнение

... Пречката обаче освен финансова е и техническа - трябва да правя трасето на Верея Трофи и ако потроша джипа / което винаги може да се случи / няма да имам с какво да трасирам нашето състезание . Не че няма да го оправя , но ще трябват време и пари а и двете неща доста ми липсват . Така че колкото и да искам  само мога да гледам ...

Язък за труда на Наско, толкова хубави ми ги направи... Огледалата също... Предния капак и вратите дали не може да са от някаква гума?
 Язък за труда на Наско, толкова хубави ми ги направи... Огледалата също... Предния капак и вратите дали не може да са от някаква гума?

))
))

Коментар