Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нова Черна 2015 ще има напук на кризата и всички завистници!
Свий
X
-
Последно редактирано от ckaytss; 17-06-15, 20:46.Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Коментар
-
От: Нова Черна 2015 ще има напук на кризата и всички завистници!
Опс забравих да благодаря на г-н Бакалов за идеята със съпуна. Благодаря ти Живко за ценния съвет.
В знак на признателност рекламирам "Верея Трофи" из Зл.Пясъци с любезно предоставеният ми рекламен матРЯл от директора на състезанието.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
0878 710712 Стоян Малчев
Коментар
-
Коментар
-
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Коментар
-
И аз да благодаря,екипаж 107.Всичко си беше перфектно.Добро састезание,много добро трасе и много добра организациа.Дасме живи и здрави,догодина пак.Благодаря на всичуи приятели,на ОРГА,на Наско ,на ЧАРО.Даси жив Чаро и да ИЛЯДИШ.
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнениеПърво искам да кача това видео и след някой друг ден ще сглобя друг клип с части от двата дни.
Нямам нищо напротив екипажа който е на клипа пред нас, просто камерата него хвана в нарушение.???
Клипа е нецензуриран!!!
https://youtu.be/ZeBSlMNF2jIМдда, значи за толкова години малко ме познаваш. Днес ми остана време да разгадая какво се е случило с превишаването на скоростта и как ми е убягнало. Когато разбрах каква е причината, се оказа, че освен този екипаж, още три са направили това.Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнениеВече тотално съм разочарован от класирането за двата дни...... Все още чакам някой да коментира клипа който публикувах вчера с липсващото наказание за скорост. Което ме навежда на мисълта, дали изобщо се гледат тези ограничения, стопове и т.н. в трака.... Уважавам ви всичките в ОРГА-та но ми се струва, че не е редно да се постъпва така!!!
Ще се опитам да обясня кое е довело до това. Когато правихме трасето и подготвих трака, в този участък бяхме предвидили ограничението на скоростта да е 30 км в час. Така си е останало и досега(бакалов има трака от самото начало на състезанието и може да потвърди). Когато проверявахме за последно пътната книга, в този участък имаше много паркирани коли по тази улица, беше много трудно да се провираме между тях и решихме с цел безопастност да направим ограничението 20 км в час. Но, съм пропуснал да го коригирам в трака, затова при проверката не ми е светнало, че има превишение. След като бе заострено вниманието за този екипаж, проверих всички тракове отново и се оказа, че от експерта всички са спазили предписанието по пътната книга, а от хоби, четири екипажа са превишили на това място скоростта. Превишението ще бъде добавено като наказателно време и класирането ще бъде коригирано. Макар, че почти няма да има промени в него, просто обичам нещата да са прозрачни и точни.
Прилагам скрииншотове на мястото на превишението на скоростта:
200
207
210
227
А това е за онагледяване защо се следи средната скорост за даден участък, а не моментна. Няма как за две секунди да вдигнеш от 26 км в час 123 км:
215Последно редактирано от atanas_93; 18-06-15, 23:33.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Това е окончателното класиране в клас Хоби след корекцията на времето на екипаж 202 от втория ден и корекцията на времената за скоростта на екипажи 200, 207, 210 и 227 от първия ден. Промени в класирането на Експерт и АТВ няма.
Хоби класиране.xlsSuzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Коментар
-
Насе,махни тоз Патрол от подписаси.Знам,чее гордост да имаш Патрол,ма ти неси от тях.Жив и здрав.Благодарско за всичко и несе варзваи на всички.
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Щом те дразни......ОК махам го.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Коментар
-
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
И защо ме издаде.Нали Борко взема някой лев от поддръжката на 130-те камиона.Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнениеТи да не би да си казал, че имаш транспортна фирма
[ATTACH=CONFIG]808895[/ATTACH]
Сега ще ме погнат за спонсорство и .......отиде на мъжа ти комисионата.Ей това жените......не ставате да пазите тайни.
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар