Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 09-10.05.2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Лазарово 09-10.05.2009

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
    Много сполучлив клип !
    Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
    Много ми хареса.
    Поздравления
    Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Бравооо страшно клипче.Ето това е оператор.
    Мерси
    SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
    SUZUKI JIMNY 1.3 16V
    JEEP WRANGLER 2.5
    JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Поздравления както за организаторите, също така и за състезателите

С това което правите от миналата година насам, показвате че истинският офроуд дух наистина е живЕВАЛА
      sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
        Поздравления както за организаторите, също така и за състезателите

С това което правите от миналата година насам, показвате че истинският офроуд дух наистина е живЕВАЛА
        очакваме следващото Лазарово !!!!!!!

Коментар

ИСКАМЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА ОТНОВО
          sigpic

Коментар

Едно голямо браво на всички организатори и учасници
            Страхотни репортажи и клипове, уникално състезние!
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
              ИСКАМЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА ОТНОВО
              И аз, и , аз !!!!!
              Това е началото на българският траял шампионат, това са състезанията за няколкоХИЛЯДНА публика, това искат да гледат хората , а не бясно-препускащи джипове, който можеш да зърнеш за миг. Това е моето лично мнение и не искам да ангажирам никого с него. Може модераторите да пуснат анкета към зрителите , кое състезание им е харесало повече - Лазарово или някое Офроуд РАЛИ . Поздрави за всички съпричастни към състезанието в с. Лазарово.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                И аз, и , аз !!!!!
                Това е началото на българският траял шампионат, това са състезанията за няколкоХИЛЯДНА публика, това искат да гледат хората , а не бясно-препускащи джипове, който можеш да зърнеш за миг. Това е моето лично мнение и не искам да ангажирам никого с него. Може модераторите да пуснат анкета към зрителите , кое състезание им е харесало повече - Лазарово или някое Офроуд РАЛИ . Поздрави за всички съпричастни към състезанието в с. Лазарово.
                Колега, всички сме все още под въздействието на емоциите от приключилото "Лазарово 4х4 Екстрийм 2009". Но, нека да не правим сравнения между различните състезания. Както се казва: "Няма смисъл да си ги мерим ... състезанията".
                Моето мнение е - нека да ги има всичките. Даже и други нека да се организират, ако има ентусиасти и хора с възможности. Така се популяризира сред обществеността този вид спорт. Пък и всеки има избор - състезателите, в кое да участват и зрителите, кое да гледат.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Аз си мисля, че веднъж годишно ще е по добре. Така ще си остане събитие, което буди респект. Издъниш ли се , няма втори кръг - догодина! Участниците ще се готвят много по сеиозно за това предизвикателство. Ние също ще започнем да готвим нова Тойота за траялите догодина, Подготвена, а не кола извадена от разходки.
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Поздрави на всички организатори, съдий и участници! Отлично състезание! С нетърпение очакваме следващото!
                    УАЗ 31512-Тото

Коментар

Не можах да присъствам този път, но два пъти прехвърлям темата от начало до край и все-повече ме е яд за пропуснатото голямо преживяване. И организацията и участниците показват голям напредък в сравнение с миналата година. Поздравления за всички които са били там. Завиждам ви за емоциите колеги!
                      0886 854 174

Коментар

Ако там в голямата локва не беше с вода до капака а кал мисля че щеше да е по лесно и по зрелищно. Поздравления за организаторите, и тази година ще има ли Лазарово Екстрийм 2

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение
                          Ако там в голямата локва не беше с вода до капака а кал мисля че щеше да е по лесно и по зрелищно...
                          Е, то в началото беше само до нивото на бронята на повечето машини, но към края вече дъното много се издълба.
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Снимките на Иво таксито :
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/i...o%20ivo/album/
                            SUZUKI SAMURAI
                            http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Е, то в началото беше само до нивото на бронята на повечето машини, но към края вече дъното много се издълба.
                              Аз пък мисля че не нивото на водата е проблема а че стана голяма дупка точно накрая.Много джипки неможаха да излезнат само заради нея.Но затова е състезание.
                              Само така.С нетърпение чакам есенното!
                              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от gustav.6x6 Преглед на мнение
                                Това са снимките от мен:http://htftp.offroad-bulgaria.com/gu...3./Produce.avi
                                Браво страхотно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X