И днес Ник Николов потърси и опресни информация около предстоящото състезание в Лазарово. Разговори със съдията Драго Драганов /тази година ще е поне мъъъничко по-леко от предишните?/. И половината екипаж Кирил Цветанов-Митко Митков: Kiro_VD с ГАЗ, подсилен, по думите му, с части от 10 модела коли и камиони.
Друг дългогодишен състезател - Крум Алексиев /Сузуки Самурай/ анонсира суперподобренията на возилото си и очакванията за старта.
А Митко "Дявол Коледа" обади, че копривщенската сбирка "Сузуки и приятели" ще е в първите три дни на юни, че са добре дошли всички, дори да не са със Сузуки и даде инфо за условията по пребиваването и купона.
Още по време на предаването, след бързи срещи с Владо Йончев и др.отговорни и заинтересовани лица и фактори, се оформи проект - там да има купон в съучастие с Медията и Радиото /като музиката е най-малкото, което ще вземат водещите/.
Всичко това - за прослушване по чехли /или по джанти/, вече се тегли/сваля от ТУК!
Pink Floyd are a state of mind. The Alien mannikins too.
Калин Йозов и Генчо не са ли вече в "експерт", нали имат клетка?
Според мен, на Лазарово не ти ли стърчат гумите отпред и отзад,не си за Експерт,па ако ще и целия да си в тръби,лично мнение.Клетката не те прави проходим,даже напротив!Предполагам,че и Калин е на това мнение,защото не е ставало и дума да се пишем в Експерт.
Браво, Самоковската група набъбна сериозно! Между тях виждам победители от предишни издания на състезанието, което е добре
Свогенската група също е на линия с техните победители!
Само Белослатинската нещо ми малее.... Няма го победителят от Лазарово 2010 и Говедарци 2010!
Жоре хайде да увеличим Белослатинската група и с този екипаж: Георги Йонков Георгиев : Даниел Кръстев Дочев - Витара клас Експерт. Незнам само как ще се справим без лебетка, да не се наложи да сменим класа. Съжалявам само, че на 12ти няма да мога да присъствам. Иначе екипажът щеше да бъде както винаги. Но им пожелавам успех и да се представят достойно
Колеги, желаещите за нощувки могат да спят в новопостроеният хотел в гр. Кнежа. Тъй като хотела е в предстоящо откриване, което ще бъде на 04.05.2012 год., и все още рецепцията не работи, за резервации може да ми се обаждате на мен - 0885 777 899-Пламен.
Хотела разполага с 10 двойни стаи и 2 апартамента. В апартаментите могат да спят 3-ма възрастни + 1-но дете. В хотела има и ресторант с около 50-60 места.
Цените са за двойна стая-35лв., за апартамент-45лв.
Ако се ангажират повече стаи за състезанието ще има и отстъпки от цената.
Коментар