Кой ще участва? Кво прайм?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Участие на русенската група на Варна - 24.5.2012
Свий
X
-
От: Участие на русенската група на Варна - 24.5.2012
Запиши и Чавдар Владимиров,Мехмед Мехмедов -Сузуки Самурай/не мога да си взема Г-АРО-то все още/Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Дето се вика, как може един хубав банкет без търкалПървоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеМи то хубу, ама сме само двамата. С моята голяма уста, може и да ядем бой

ама наистина имаш страшно чувсство за хумор.
Ще ви чакаме....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Абе ако нямаше вчера кой да снима,мислех да те дръпна със "Трифун",но за бела много фотографи и щях да те изложа.Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеАз съм с Младен от Разград,нали ще ти трябва някой да те вади от калта....
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
С пита или с боздуган? Или и с двете...Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеДето се вика, как може един хубав банкет без търкал
ама наистина имаш страшно чувсство за хумор.
Ще ви чакаме.

Между другото, заявките и плащанията на русенската група ще ги направим наведнъж, за да спестим малко време и разправия. Трябва само да уточним брой екипажи
Коментар
-
Аз на 26-ти имам бал. Не зная на кои дати се кара трофито.
А и като гледам до тогава няма да имаме още цял джип.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
За съжаление и аз не мога да участвам. Първо по технически причини / окотен двигател на Трявна /. Второ започнах подготовката на басейна за сезона и около 20-ти май се каня да отварям.ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар