Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Networx - Offroad маратон 2012 - 9 -11 ноември!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Networx - Offroad маратон 2012 - 9 -11 ноември!

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
    Не искам да изземам функциите на banjo
    Старши участник | +ПЛ | ,
    за къде съм с моите 200 мнения тук, още по-малко състезания и помоща в организирането на няколко състезания във Варна
    Спам:
    Е адаш то бива скромност ама чак толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
      Стига де! Предложението е сериозно
      Знаеш, че винаги бих помогнал с удоволствие с каквото мога.Обичаме един и същи спорт
      "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
      „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
        Не искам да изземам функциите на banjo
        Старши участник | +ПЛ | ,
        за къде съм с моите 200 мнения тук, още по-малко състезания и помоща в организирането на няколко състезания във Варна
        Ще се самоцитирам но същото важи и за теб.
        Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        Тодоре,не мисли че хобито ми е да те преследвам и оплювам,не с така. В годините винаги се стремя да наблегна на грешновзетите решения от страна на някой хора като алтернативното състезание на Алексмоторс и компания,компания сега която дори не иска и да го чуе.
        За мен оффроуда е първо хоби а след това бизнес. Незнам защо като видите че пиша и все едно ви бъркам в г..а с боксова ръкавица. Дай ми пример през последните 5-6години където сме спорили нещо да не е станало и да не съм бил прав.

За конкретния случай сме на едно и също мнение и смятам че ще има мир.. Приятен ден аз тръгвам към гората

Ако имаш да ми кажеш нещо ми го кажи в очите а не да се криеш като ти звъня по телефона например. Това ти е поредното исказване със сърказъм спрямо мен. Дръж се малко в ръце. Не ме намесвайте в сексуалните ви проблеми.

Помни ми думите и след време ще си говорим
        Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        И те явно не разбраха какво правят ама на..... Докато се правят състезания тип мешена скара нито ралито ше е рали,нито трофито трофи,нито траяла траял нито автомобилите за тях ще са такива каквито трябва да бъдат.

Последно редактирано от banjo; 19-04-12, 00:42.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

През следващите два месеца има няколко " горещи" дати от офроуд-календара. Защо колегите от Русе не спазят джентълменското споразумение между организаторите пишещи във форума, да не се пускат по-рано от 2месеца преди старта на съответното състезание организационните теми?
          По този начин няма да се " бият " различните теми, както и заглавията ще обясняват съдържанието. Така е било откакто форума го има.
          А и информацията ще е актуална.
          Чета и само заяждане и ...май само това.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Джентълменско споразумение?!? Че аз никога не съм бил джентълмен. Добре де, не знаех за тая подробност. Не е лошо да я напишете в темата за календара примерно, щото излиза така, че който знае е джентълмен, а който не знае - селски тарикат. Заключвам темата до септември. Ако някой ще се записва, нека го направи на ЛС

Коментар

Отварям темата, за да помоля колегите организатори за помощ:
              - относно регламента, който ще е готов до края на месеца. Благодаря на Пл.Русев, който обеща да го прегледа и да посочи слаби места, които да отстраним овреме.
              - относно траяла в с.Николово. Говорихме с Георги Василев като има време да намине, за да обсъдим идеите, а аз да почерпя
              - относно трасето - благодарен съм на Киро, Чаро и Лагадов, че приеха да ми помогнат да огледаме и евентуално да оптимизираме трасето така, че да останат само интересните места.
              - ако има колеги организатори, които няма да карат РАЛИ, ще съм много благодарен, ако помогнат с трасето за рали-рейда
              Общо взето се надявам да се получи наистина яко трасе с Вашата помощ, тъй като все пак аз нямам Вашия опит. Организацията и банкета са от мен

Коментар

Да използвам отключването,за да се запишем направо тук:Калин Йозов-пилот,Генади Цветков-навигатор,ТЛК70,клас трофи.Споменатия начин на плащане,още не е достигнал до нас,така че ще изчакаме да се появи друг,известен нам,или някой да ни "каже какво да правим" Поздрави.
                Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                Враца

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
                  - относно траяла в с.Николово. Говорихме с Георги Василев като има време да намине, за да обсъдим идеите, а аз да почерпя
                  Само това не...
                  Ще откажеш доста мераклии да карат на траяла, ако са били поне веднъж на Лазарово. Аз тази година за пръв път бях там, и ми се изправи косата...

Майтап естествено, Жоро Василев може да направи и по-леко трасе.

До Ноември има доста време, ама ако имам здрав джип-там съм.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Обещал съм на Свилен да му помогна за траяла. Винаги съм се старал да правя трудни, но проходими трасета, съобразени с подготовката на машините. Доколко съм успявал е друг въпрос
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Трудни да, ама колко са проходими-видяхме преди 20на дни. Щом толкова подготвени машини се строшиха на напречните траншеи-баси и проходимите препятствия...

Да де, знам, че вашето състезание е супер тежко, затова и го харесвам, но си е за сериозни машини със сериозни екипажи.

А пример за тежко, но преодолимо трасе беше онзи ден в Нова Черна. Отначало се чудех защо изобщо се записах в този клас(големия), а след като го минах(с три лебедки) ми беше само кеф. По-сериозните джипове го минаха на ход(Гълъба, Пачо), и това показва, че е било правилното трасе за средно труден траял. Ако и в Русе успеете да направите такова-ще е много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                        Обещал съм на Свилен да му помогна за траяла. Винаги съм се старал да правя трудни, но проходими трасета, съобразени с подготовката на машините. Доколко съм успявал е друг въпрос
                        Подхода трябва да е различен. Автомобилите трябва да се подготвят според трасето. Организатора обявява стандарта а състезателите изпълняват предписанията. Тази година във Варна единственото което не ми хареса бе съкращаване на трасето понеже било валяло дъжд. Премахнаха най-атрактивните за трасето участъци и ни пуснаха в безмислени 15 км чисто рали покрай нивите а уж бе трофи. Съкратиха трасето и защо? Ние финиширахме за два часа и половина (70км за два часа и половина), не ме зарадва много. Та организатора като обяви състезанието, като каже ще има ползване на лебедки то нека не е защото е правил трасето със семейното комби с повишена проходимост както се случи в Трявна. Пак казвам организатора обявява стандарт но да е реален. Стандарта обаче да не е правим Rainforest challenge ама го правим с автомобил за BAJA1000.
                        Последно редактирано от banjo; 14-06-12, 07:22.
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Трудни да, ама колко са проходими-видяхме преди 20на дни. Щом толкова подготвени машини се строшиха на напречните траншеи-баси и проходимите препятствия...

Да де, знам, че вашето състезание е супер тежко, затова и го харесвам, но си е за сериозни машини със сериозни екипажи.

А пример за тежко, но преодолимо трасе беше онзи ден в Нова Черна. Отначало се чудех защо изобщо се записах в този клас(големия), а след като го минах(с три лебедки) ми беше само кеф. По-сериозните джипове го минаха на ход(Гълъба, Пачо), и това показва, че е било правилното трасе за средно труден траял. Ако и в Русе успеете да направите такова-ще е много добре.
                          Кольо , точно това е и моето разбиране за средно тежък ЕСТЕСТВЕН траял - труден , но преодолим с подготвена машина ( видя колко смешни бяха Делфина и Ваньо със стоковите Патрули ) . "Фантазията на багериста" не искам да я коментирам и изобщо намесата на багер ще откаже доста от колегите да карат траяла.
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Аз от кое време разправям наляво и надясно, че трасетата трябва да са само естествени. Навсякъде могат да се намерят сериозни препятствия без да се прибягва до багер...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

На Лазарово имаше и хоби трасе, направено основно с естествени препядствия и няколко изкуствени, но не непроходими,а за атракция и майсторско преминаване. Предполагам, че Свилен търси нещо подобно за траяла и няма да има отвеси и тераси за чупене на машини.

За трасето в Нова Черна, за съжаление само от снимките, и на мен много ми хареса как е направено и може да се черпят идеи и от там

Коментар

Свилен търси това, което ще се "продаде" най-добре и на което всички ще са доволни. Въпреки, че това е утопия по принцип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X