Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ново издание на трофи-маратон+рали-крос Средна кула 12-13 ноември 2011
Свий
X
-
От: Ново издание на трофи-маратон+рали-крос Средна кула 12-13 ноември 2011
Да помоля колегата, който ми услужи с каската си да ми пусне едно лично, за да му я върна с благодарности!
Много добро състезание. Много добро представяне на нашия екипаж.
Благодарности на организаторите!0878 706 714
WWW.OFFROADMASHINI.COM
Коментар
-
Поздравления към всички участници,също и за победителите в отделните класове!
Форматът "3 в 1" АВТО,МОТО и АТВ е идея на Свилен още от 2009 г.когато се правеха първи стъпки за организиране на
такива състезания в Русе.
Така почти никъде в БГ,не го правят!
Инициятивата е Русенска,защо не,получи се супер състезание,участници,публика,всички доволни!

В следващото издание ще се постараем да привлечем още състезатели,които карат Републикански и Европейски
"Мото Крос Шампионати"!
Тук е мястото да благодарим Ники Йовчев МХ 1,Цонко Пеев 85 сс.и Виктор Касабов 65 сс.известни имена в МХ!
За съжаление Маргарит Маргаритов МХ-АТВ,в последните състезания за ИЕШ,успя да счупи два двигателя и затова сега не участва!
ТюркеДжиев СтаршиПоследно редактирано от brake; 15-11-11, 09:49.sigpic
Коментар
-
Класирането от вторият ден:
Средна кула A1.pdfСредна кула А2.pdfSuzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Хайде и аз да се включа с благодарности към организаторите - много добро състезание и много добро отношение към състезателите. С удоволствие ще участваме отново следващия път (да се надяваме по-опитни и без обръщания и полягвания).
Коментар
-
Ако ще карате на Бургас,може да ми я върнеш там...Първоначално публикуван от jordansto Преглед на мнениеДа помоля колегата, който ми услужи с каската си да ми пусне едно лично, за да му я върна с благодарности!
Последно редактирано от tk3c-pyce; 15-11-11, 19:46.
Коментар
-
Не мога да намеря видеото дето го гледахме на кризисния банкет.Моля организаторите ако не са го качили да го качат тук в темата.ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
-
Обещаната снимкаПървоначално публикуван от gangstah Преглед на мнениеХайде и аз да се включа с благодарности към организаторите - много добро състезание и много добро отношение към състезателите. С удоволствие ще участваме отново следващия път (да се надяваме по-опитни и без обръщания и полягвания).
! Поздрави от Русе и се надявам другата година пак да присъствате между екипите !Uaz 469 2.4 D MB
KTM 600 ROTAX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар