Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оффроуд уикенд организиран от Wildrovers и Мотокъмп БГ. 30.07 - 01.08

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оффроуд уикенд организиран от Wildrovers и Мотокъмп БГ. 30.07 - 01.08

С малко закъснение, но все пак от сърце искам и аз да изкажа благодарността си към организаторите - Крис и неговата съпруга, домакините от "Мотокъмпинг при Дъг"/Поли и Иво/ и не на последно място на всички взели участие в това прекрасно мероприятие. Пожелавам да се превърне в традиция и с голямо нетърпение очаквам следващото му провеждане.
    Последно редактирано от Иво Василев; 04-08-10, 23:57.

Коментар

Браво Тео,клиповете са супер.Като не можах да дойда на екстрема,поне да има какво да погледам.Ама не виждам снимка на навигаторката с белите ботуши!!!
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Тя е засекретена....

Коментар

Баш Майстор Адриян(Ferozka)......Много ги разбира нещата
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0252.jpg
Прегледи:2
Размер:156.3 КБ
ID:5199657

Коментар

Първоначално публикуван от KUZMANOFF-ROAD Преглед на мнение
            Баш Майстор Адриян(Ferozka)......Много ги разбира нещата
            [ATTACH]234978[/ATTACH]
            Кинааа
            Discovery 300TDI
            WEBASTO

Коментар

Бай Адрияне,моето уважение ама си е истина.Ако не бяхте тогава този кривия суджук нямаше кой да го смъкне.А и Тойотата още щеше да е там,и само един Господ щеше да я знае къде е обрасла в трева и тръни.

Коментар

Аз си мисля че ме буташ нещо за секретните неща.
                Discovery 300TDI
                WEBASTO

Коментар

Някой неща са по-добре да останат секретни

Коментар

Бай Адрияне,я ми кажи на тази секретната отвори ли и папката ти или си само "Механик" на отбора?

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                      Благодаря на организаторите за прекрасния уикенд от името на екипажа на единствения Jeep. От мое име ще добавя и благодарност към "навигадателя" ми, който за първи път в живота си видя роудбук, и не успя да ни загуби никъде.
                      Снимки по-нататък, засега малко клипчета.

http://www.youtube.com/watch?v=t9waxmY8Eis

http://www.youtube.com/watch?v=flh6_KnrmDU

Ето какво става когато се кара твърде бързо, а на пътя има паднало дърво:
                      http://www.youtube.com/watch?v=wTkH_bI8gfE
                      Javorеsku,голяма работа е окачването на Jeepa-той не мръдна бе!Освен,когато направи скокчето-там те видях отзад.И как не ти дожаля за боята-не знам!?Камерата дето снима сигурно е бордна?Каква точно е?
                      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от KUZMANOFF-ROAD Преглед на мнение
                        Бай Адрияне,я ми кажи на тази секретната отвори ли и папката ти или си само "Механик" на отбора?
                        Само "Механик" на отбора.
                        Discovery 300TDI
                        WEBASTO

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                          Javorеsku,голяма работа е окачването на Jeepa-той не мръдна бе!Освен,когато направи скокчето-там те видях отзад.И как не ти дожаля за боята-не знам!?Камерата дето снима сигурно е бордна?Каква точно е?
                          "Скокчето" го почувствах все едно съм откачил предния мост.
                          Камерата е GoPro Motorsport Hero HD.
                          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                          Walter Rohrl
                          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Малко снимки.

“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                            Walter Rohrl
                            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X