Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание Глоджево 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Състезание Глоджево 2010

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
    Атанасе знеш, че бях болен и не можах да присъствам на събитието, в която организация участвах, така че очаквам от теб да качиш снимки и видео, за да ме направиш съпричастен към този "коледен празник" на ОФРОУДА. Никъде не виждам снимки и видео с Шефа. "Негова безгранична щедрост" и "Безкрайна добронамереност" заслужава подобаващо медийно внимание. Поставям ти ултиматум, до 6 часа да качиш съответния материал, инъче късам дипломатически отношения с теб, отзовавам си посланника, изгонвам твоя и струпвам военна техника на границата ти - достатъчна, за да изтръпнеш, като ФИНЛАНДЕЦ пред РУСКА АРМИЯ, т. е. като винкел и да изпълниш всяко мое желание. Ясен ли бях? Приемам.
    Организацията, в която участва ми излезе през носа. Опъвах ленти по баирите като ненормален. А и после се състезавах. Вечерта бях като пребито куче. Не ти ли стига, дето гледаш Шефа по цял ден, ами искаш и за домашно да си го гледаш в нета. Притеснен от заплахите ти отправени към мен, а най-вече заради думите в кавички от твоя пост няма да си легна, докато не ти предоставя жизнено важните за теб клипове : ПП. Този път на Шефа джипа не се счупи, от което най-щастлив бях аз. Не бях виновен за нищо.
    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
    SSang Yong Kyron 2.0xdi
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

въпреки че нямаше организатор на това импрвизирано състезание мисля че добре си изкарахме.радвам се че доидоха колеги дори и от сливен .и наи важното всички си тръгнаха на ход нямаше нито един аварирал.желая на всички весело посрещане на новата 2011г. здраве и победи в офроуда.

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
        То че тъй тъй ама май често стои в бокса Витарката.
        Витарата е в бокса не защото се чупи ,а се тунингова !Взел съм и едни Кугари и ми идват малко големи и опират в подкалниците,за разходка криво ляво става ,но не и за състезание ,искам и още някои дребни неща да оправя...
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

От мен само един клип на първия стартирал участник, тъй като бях забравил картата.

Коментар

Опаа Журналистите можете и по доообре .С три четири клипчета няма да се разминете .Войната още е на прага Ви .И врагът допушва последната си цигара пред вратата Ви.Ако ме разбирате какво искам да Ви кажа."Ви" е с голяма буква защото Ви уважавам много.
            Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
            "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Ако Визираш мен за журналист, да знаеш, че обмислям варианта повече да не качвам. Стоиш и чакаш пред компютъра, а пистите пусти.
              Тъй че кой дошъл - видял, а който чака пред екрана, ще си представя.

м/у другото, кой роман четеш, нещо не ти влияе добре на затворено.

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                Витарата е в бокса не защото се чупи ,а се тунингова !Взел съм и едни Кугари и ми идват малко големи и опират в подкалниците,за разходка криво ляво става ,но не и за състезание ,искам и още някои дребни неща да оправя...
                Само с гуми нестава, ела на Търново да я олекотя .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X