Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание Глоджево 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Състезание Глоджево 2010

То май и организатора на състезанието не може да обясни какво се случи накрая.
    Класирането в началото уж беше с отпадане на по-слабия от двамата състезатели, имаше отказали се, счупени, взеха се някакви решения за класиране по време, но стана такава каша, че никой не може да се оправи в нея.
    Ако това състезание беше някакъв кръг от шампионата организаторите щяха да отнесат много, ама много упреци за последните си решения.
    Но ние отидохме трам за да си направим кефа, и да премерим карданите си и аз лично не мисля да ровя кое защо се случи. Въпреки, че ако се вземе за основа логиката за класиране на състезателите по други състезания би трябвало да съм първи, но даже не мисля и да ровя. Аз си изкарах добре, и това ми стига.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
      Явно на витарите не им понесе добре това късо скокче.Но грешката си беше изцяло моя-не върнах изобщо газта дори на върха.Сега имам скъсани всички тампони,счупен привод на делко,криви носачи и бог знае още какво,но за 12.06.ще съм готов!
      Супер си

Коментар

Общо взето накрая имаше 3 класирали се за финал и 3 за малък финал и доколкото разбрах организаторите прецениха, че е по-добре да се направят 2 полуфинала като за 4-ти в полуфинала да се вземе най-доброто време от тези които трябваше да са на малък финал. Проведе се предвидената за полуфинал гонка между Кольо и една окастрена Витара от където са и щетите по Витарата на Кольо,но се оказа, че втора полуфинална гонка няма да има и класирането ще е по време от преди това.
        Последно редактирано от Иван Жоров; 30-05-10, 21:34.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

супер беше Чавдаре пишиме за Нова Черна

Коментар

Сега вече всичко мина и то бих казъл добре ,искам да споделя това което наистина мисля за цялото състезание.1 самата писта беше направена точно за сивия местен Самурай и донякъде за бялата Витара .Защо .Самурая е с мощен двигател и леко купе или силата му е в късите отсечки каквито имаше навсякъде.Във водните препятствия по точно в началото им имаше къси скрити вдлъбнатини ,в които се забиваха почти всички гости без знаем кой .2 въпреки ,че всички видяхме ,че сивия Самурай е победителя отначалото ,то когато изгасна той трябваше да бъде дисквалифициран но нестана .3 самото състезание беше обявено за 10.00 а започна в 11.30 .4 говореше се за спонсори за хиляди левове а добре че беше Емел Етем да извади 100 лева е незная дали са нейни пари или наши да даде на малкия шоумен който ни радваше .Сигурен съм че и за агнето пари не са давани .А тия които направиха най голямото шоу с АТВ-тата ако не беше този човек от Търговище май нищо нямаше да получат.5 повече от половината хора си тръгнаха преди истинския финал ЗАЩО...Искам да споделя това защото зная ,че в Гложево има голям потенциал за такива изяви ,но първо трябва да бъдете безкомпромисни към себе си и тогава към другите .Вдигнете нивото на национално състезание а не за собствина изгода и ще постигнете чак тогава успехи а вие можете .Простете ми за искренния отговор ,но така се върви напред и само напред .Успех ви желая и занапред ...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              То май и организатора на състезанието не може да обясни какво се случи накрая.
              Класирането в началото уж беше с отпадане на по-слабия от двамата състезатели, имаше отказали се, счупени, взеха се някакви решения за класиране по време, но стана такава каша, че никой не може да се оправи в нея.
              Ако това състезание беше някакъв кръг от шампионата организаторите щяха да отнесат много, ама много упреци за последните си решения.
              Но ние отидохме трам за да си направим кефа, и да премерим карданите си и аз лично не мисля да ровя кое защо се случи. Въпреки, че ако се вземе за основа логиката за класиране на състезателите по други състезания би трябвало да съм първи, но даже не мисля и да ровя. Аз си изкарах добре, и това ми стига.
              Относно класирането организаторите знаеха много добре какво правят. Просто се появи един чичко и им каза че победителя трябва да е от Глоджево.
              Милен Милков
              Offroad-Русе

Коментар

Ако,трябва да бъда честен,имаше много-много некоректни неща в цялото състезание.Аз не карах тази година,по някакви причини които аз си знам,но сигурно и следващата година няма да карам,ако състезанието се развива по-този начин.

Коментар

Традицията след края на състезанието да се почнат дрязги и разправии във форума се спази и за това състезание.
                  В поста на madmim има много истина, но нека не забравяме, че това състезание е любителско, и всички ние отидохме там за собствено удоволствие. Не гоним класирания за да трупаме точки за шампионат, нека да не се караме.
                  Въпреки, че ако се погледне строго-след отказването на колегата с черокито, и счупването на самурая-би трябвало да ме пуснат да направя една обиколка, и да взема първото място. Но аз нямам претенции. Отидох да си направя кефа, и си го направих. Класирането ми на второто място беше неочакван бонус. Е, и късмета имаше сериозна намеса, но...
                  Не се карайте моля, но нека организаторите да си вземат поука.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо мисля че никой с никого не се кара а просто споделяме всичко открито с цел да не се допускат повече такива грешки не само в Гложево но и на други места.Смятам че ако организаторите са перфектни ,то и състезанието макар и любителско ще е супер.А и по такъв начин се вдига летвата.Защо един ден да не стане национално примерно.Така че тона е приятелски и няма никакво каране .Успех по нататък във организацията на всички .

Коментар

Колеги, мое лично мнение: Аз отидох да покарам, без значение за класирането и останах доволен. Да, имаше пропуски в съдийството и организацията, но това за мен не е важно. Важното е, че карахме, стана шоу, публиката се изкефи и най-важното - ако следващата седмица пак има състезание, хората пак ще отидат, защото беше готино. Разберете, че не може всичко да е изрядно като на Формула-1. Най-важното е, че на хората, които организираха нещото, им пука и че са се нагърбили да създадат едно събитие, така че от мен имате ХВАЛА, без значение какво ще кажат другите.

А сега до колегата с Тойотата от Разград - още веднъж искам да се извиня за изпълнението с изпреварването, просто кръвта ми кипна Обещавам да се реванширам.
                      Благодарности и на Ники - много добър както зад волана, така и като навигатор
                      Последно редактирано от tk3c-pyce; 31-05-10, 09:00.

Коментар

Първоначално публикуван от MIK Преглед на мнение
                        Кольо мисля че никой с никого не се кара а просто споделяме всичко открито с цел да не се допускат повече такива грешки не само в Гложево но и на други места.Смятам че ако организаторите са перфектни ,то и състезанието макар и любителско ще е супер.А и по такъв начин се вдига летвата.Защо един ден да не стане национално примерно.Така че тона е приятелски и няма никакво каране .Успех по нататък във организацията на всички .
                        Абсолютно съм съгласен. Трябва да се показват грешките, особенно на организаторите за да не ги допускат следващ път. Независимо дали е някаква селска гонка или състезание от календара трябва да има феърплей. Не знам някой дали забеляза при състезанието с АТВ-та , че организаторите класираха на второ място участник който не стартира, а се включи от средата на тресето веднага след Комаровски.
                        Диян Димитров

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=aVaR8AKO37I
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=aVaR8AKO37I

Не правете така деца!
                            Последно редактирано от чаро 4х4; 31-05-10, 10:08.
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
                              Колеги, мое лично мнение: Аз отидох да покарам, без значение за класирането и останах доволен. Да, имаше пропуски в съдийството и организацията, но това за мен не е важно. Важното е, че карахме, стана шоу, публиката се изкефи и най-важното - ако следващата седмица пак има състезание, хората пак ще отидат, защото беше готино. Разберете, че не може всичко да е изрядно като на Формула-1. Най-важното е, че на хората, които организираха нещото, им пука и че са се нагърбили да създадат едно събитие, така че от мен имате ХВАЛА, без значение какво ще кажат другите.

А сега до колегата с Тойотата от Разград - още веднъж искам да се извиня за изпълнението с изпреварването, просто кръвта ми кипна Обещавам да се реванширам.
                              Благодарности и на Ники - много добър както зад волана, така и като навигатор
                              А относно твоето изпреварване поздравявам те за това въпреки че беше малко диво .От както преди години Мика Хакинен изпревари Шумахер и другия болид не съм виждал такова изпреварване.Има една посока в живота и тя е САМО НАПРЕД .Успех ..............

Коментар

Никой ли няма да качи някъкъв снимков материал.Доста хора имаше да снимат.....Айде не се притеснявайте
                                ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X