Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание Глоджево 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Състезание Глоджево 2010

Емо спечили ли го,И да не си- вярвам ще разкажеш за състезанието я днес я в вторник.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
      Явно има проблем с видеото, защото не го отваря ??
      Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
        Явно има проблем с видеото, защото не го отваря ??
        Иска се време за да може да се вижда клипа. Не става веднага след като се качи, мисля това е проблема. След около половин час(може би) би трябвало да може да се види.
        Чаро си направи Витара "най-къса" база като се натресе с една дупка след скок.
        Моята витара претърпя същия удар на същото място(на последната гонка) и в резултат имам пробит кожух на предния диференциал и изместен назад десен носач.
        Утрте ще разглобя предницата и ще видим как да се справим с проблемите.
        Ама така е на състезание, такива поражения са нормални.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добро състезание се получи .Имаше доста зрители.Повечето участници бяха доста надъхани .Аз като участник не можах да снимам.Очаквам да качите снимки та да се видя ква къртинка съмА на колегата Кольо от Шумен- дано нямаш сериозни щети по джипа.Ще те чакам на Нова ЧернаИзкам да благодаря и на моя навигатор Кокоф за ценните съвети по трасето.Не му се сърдя че ми счупи седалката.Номер 2 съм.
          Последно редактирано от meha1971; 30-05-10, 17:11.
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Много приятно състезание се получи. Честито второ място на Кольо! Ето малко снимки предимно негови http://www.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=1696
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Аиде деееее, снимки няма лииии.
              Състезанието беше наистина интерестно, видях че много снимачи имаше.
              Чакаме.
              ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Хе хе, моят снимач се отчете
                Чакаме другите.

Комаровски-страхотно каране човече, взехте ми акъла с тези вашите машини. И не само моя акъл...
                Накрая имаше и малко атракция-докато Комаровски и конкурента му си правяеха "танците на победата" се чукнаха челно, ама всичко мина без поразии.
                Още веднъж-страхотно каране!

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                  Добро състезание се получи .Имаше доста зрители.Повечето участници бяха доста надъхани .Аз като участник не можах да снимам.Очаквам да качите снимки та да се видя ква къртинка съмА на колегата Кольо от Шумен- дано нямаш сериозни щети по джипа.Ще те чакам на Нова ЧернаИзкам да благодаря и на моя навигатор Кокоф за ценните съвети по трасето.Не му се сърдя че ми счупи седалката.Номер 2 съм.
                  Ама си в движение нали?А за Нова Черна лично ще инспектирам заварките на седалката и изправноста на коланаиначе разменям седалките.А за колегите навигатори нека се учат как се дават напътствия-така че да те чуват поне от два съседни баира
                  Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                    Ама си в движение нали?А за Нова Черна лично ще инспектирам заварките на седалката и изправноста на коланаиначе разменям седалките.А за колегите навигатори нека се учат как се дават напътствия-така че да те чуват поне от два съседни баира
                    Вярно,много гласовит навигатор беше:"Полека,бе,полекаааааааа!"Аз лично те чух поне на две места-първо като направихте онова изпълнение с летенето с всички колела и после там където аз попреместих купето на моята витара.
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Иска се време за да може да се вижда клипа. Не става веднага след като се качи, мисля това е проблема. След около половин час(може би) би трябвало да може да се види.
                      Чаро си направи Витара "най-къса" база като се натресе с една дупка след скок.
                      Моята витара претърпя същия удар на същото място(на последната гонка) и в резултат имам пробит кожух на предния диференциал и изместен назад десен носач.
                      Утрте ще разглобя предницата и ще видим как да се справим с проблемите.
                      Ама така е на състезание, такива поражения са нормални.
                      Явно на витарите не им понесе добре това късо скокче.Но грешката си беше изцяло моя-не върнах изобщо газта дори на върха.Сега имам скъсани всички тампони,счупен привод на делко,криви носачи и бог знае още какво,но за 12.06.ще съм готов!
                      Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

Нали сме новобранци в състезанията-адреналина ни кара да даваме яко газ...
                        А старите и опитни карачи са свикнали, и не забравят да отнемат газта когато трябва.
                        В моят случай се бях амбицирал да догоня колегата с бялата витара, ама не се получи. Само си строших предницата...

Коментар

Чаро, видеото още не се отваря, виж нещо линка...

Коментар

Някой, няма ли да качи класирането.

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                              Някой, няма ли да качи класирането.
                              Че то за първо и второ място не се състезаваха а го отчетоха по време.Нещо накрая се обърка ама не можах точно да разбера какво.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                                Явно на витарите не им понесе добре това късо скокче.Но грешката си беше изцяло моя-не върнах изобщо газта дори на върха.Сега имам скъсани всички тампони,счупен привод на делко,криви носачи и бог знае още какво,но за 12.06.ще съм готов!
                                Май грешката беше на навигатора.Трябваше да ти вика -даааавай пооовече гааааз....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X