От сега казвам има няма аз на 16-ти патувам.Ако няма ще се повозя в района!Който иска да се присъединява!
Имам само една молба.Нека хората който публикуват дати в календара да искат повече информация.Иначе примерно мога да го напълня с мероприятия за който никой не знае!
А нали се сещаш че календара е един вид официялен бюлетин поне според мен!Ако е така да пусна няколко дати за прояви тип барбекю или подобни.Като се публикува нещо в календара просто според мен би трябвало да иска малко разяснение.В календара даже си спомням как в началото на Юни имаше записано състезание в Ботевград!
В Календара даже си спомням как в началото на Юни имаше записано състезание в Ботевград!
Което по желание на Организатора беше отменено, няма да го има. А относно публикуването в Календара, той си има един-единствен Модератор и всичко минава през него, така че запази барбекютата и бирата за другаде.
Току що говорих с Йосиф Лагадов, спонсора и организатор от Априлци се е отказал, така че трия и това състезание. Съжалявам за дезинформацията, но явно някакви сериозни проблеми са ги отказали.
Коментар