Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Състезание

Трудно ми е да разпитвам на разстоянии.......
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Трудно ми е да разпитвам на разстоянии.......
      Коко ще разпитва на място, ти ще разпитваш него и двамат ще пишете тук и готово. Важно е да се разбере какво ще става
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Сега звъннах на човека, който работи в хотела на Халваджиян - човека хабер си няма за подобно нещо..... Но ще поразпита..
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Сега звъннах на човека, който работи в хотела на Халваджиян - човека хабер си няма за подобно нещо..... Но ще поразпита..
          Хаха представете си.Петък ден преди състезанието в Априлци пристигат сумати участници а състезание Няма!Това ще е голям майтап!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Аз искам да попитам все пак ще има ли!Има ли някакво развитие!

Коментар

От: Състезание

Има вероятност събота и неделя аз и Калоян да сме в Априлци..... Ако разберем нещо - ще пишем.

Коментар

От сега казвам има няма аз на 16-ти патувам.Ако няма ще се повозя в района!Който иска да се присъединява!

Имам само една молба.Нека хората който публикуват дати в календара да искат повече информация.Иначе примерно мога да го напълня с мероприятия за който никой не знае!

Коментар

Да не би мислиш, че Злати има отпуснат бюджет да проверява? Кой, какво, защо и как?

Коментар

А нали се сещаш че календара е един вид официялен бюлетин поне според мен!Ако е така да пусна няколко дати за прояви тип барбекю или подобни.Като се публикува нещо в календара просто според мен би трябвало да иска малко разяснение.В календара даже си спомням как в началото на Юни имаше записано състезание в Ботевград!

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                      В Календара даже си спомням как в началото на Юни имаше записано състезание в Ботевград!
                      Което по желание на Организатора беше отменено, няма да го има. А относно публикуването в Календара, той си има един-единствен Модератор и всичко минава през него, така че запази барбекютата и бирата за другаде.
                      Току що говорих с Йосиф Лагадов, спонсора и организатор от Априлци се е отказал, така че трия и това състезание. Съжалявам за дезинформацията, но явно някакви сериозни проблеми са ги отказали.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X