Обява

Свий
Няма добавени обяви.

оффроуд състезание с 4х4 на 02.05.2010 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: оффроуд състезание с 4х4 на 02.05.2010 г.

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Честито на "Ухото" най-накрая спечели награда от надпревара. Надявам се догодина това мероприятие да не съвпадне със състезание от шампионата, за да може отбора на VROMOS.com да присъства.
    Имаше джип и от вашия отбор но неможа да пресече финала.

Коментар

И вие го победихте.БРАВУУУУУС.Ако тоя джип беше влязал в сервиз за да се постегне преди старта,след тежко състезание ....можеше да финишира и то мнооого по напред от всички останали.Не го подценявайте моля
      ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от tnt1111 Преглед на мнение
        И вие го победихте.БРАВУУУУУС.Ако тоя джип беше влязал в сервиз за да се постегне преди старта,след тежко състезание ....можеше да финишира и то мнооого по напред от всички останали.Не го подценявайте моля
        Ами да беше влязал, да не излиза от състезание на Ф 1 .Всяка битка е различна . ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Колега не искам да обиждам никого по никакъв начин и за това не се намесвам в спорове дали колата ми можеше да финишира първа или последна ако беше сервизирана или ако аз не бях се направил на идиот и да я разчекна сам.Мисля че на такива спорове съм се нагледал и наслушал за това няма да се включа.А относно подготовката на автомобили и състезатели мисля че състезанието се получи повече от добре имайки впредвид краткото време за подготовка и със сигурност няма да е последното та нека оставим меренето на ......... за трасетата.Поздрави за организаторите и за диджея които ударжа на музиката

Коментар

Хайде без спорове, а относно tnt1111 та ти дори не беше на състезанието как може да се заяждаш ?

Искам да изкажа специални благодарности на най-добрия и издражлив диджей, Ванка мн благодарим за музиката и коментарите без теб нямаше да се справим.

Коментар

Малко снимки и от мен

Коментар

Поради големия интерес към състезанието кметът на Русокастро покани всички желаещи в петък 7.05 от 13 часа по случей праника на населеното място на оффроуд надпревара. Която ще се състои в местността Рускин камък. Определен е скромен награден фонд, но от сърце. Надпреварата ще се състои на мото пистата. От 10 часа ще има състезание с леки автомобили ( дрифт). След това ще има мотокрос и накрая на същата писта оффроуд траял. Такса няма. Разбира се отново задължителни колан и каска.

Коментар

[QUOTE=Оника;1148359]Хайде без спорове, а относно tnt1111 та ти дори не беше на състезанието как може да се заяждаш ?

Не се заяждам.Радвам се за победата на ухото.Колегата от предни пост се опита да направи тънак намек че нещо подготвена кола не стигнала финала....и на мен ми стана интересно просто.За мое огромно съжаление няма да можем и на Баха Русокастро да присъстваме че ще стягаме бараките за Баха Саксония

Коментар

хахаха ок

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                      Хайде без спорове, а относно tnt1111 та ти дори не беше на състезанието как може да се заяждаш ?

Искам да изкажа специални благодарности на най-добрия и издражлив диджей, Ванка мн благодарим за музиката и коментарите без теб нямаше да се справим.
                      Благодаря, радвам се че малко ограмотих населението на Д.Езерово в музикално отношение
                      Дидо ти си калпазанин, само с газ не става, трябват и гуми
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Абе те гумите добре ама тез кашкавалени диференциали и щанги каде ги слагат се на мойте коли не можах да разбера
                        Танйо ако не се видим успех на Бахата и без авариина ,да докарате по някоя купа.

Коментар

Дидо,и на теб май колата ти виновна....като на мен
                          Просто трябва да ги подготвяме , ане в последния момент.Моята и сега я правят и не знам до къде ще я докараме....поне ще отидем да се състезаваме с батковците,току виж и нещо сме научилиУспех на следващото и весело изкарване ,аз може да ес домъкна цивилка

Коментар

До известна степен и късмета си оказва влиянието
                            0893 51 06 60 Димо Георгиев :cool:

Коментар

До:Баха "Русокастро"

1.Георги Калудов-Мицубиши паджеро
                              2.Станко Вълков-Дайхатсу Фероза
                              3.Ончо Ончев-Сузуки Витара
                              4.Димитаър Таранов-Мицубиши Паджеро

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
                                Ето пак победителя-Никито

(мод: жалко, че снимката с победителя противоречи на Правилата)

В смисъл...?
                                Прекалено хубав,или прекалено грозен за тук?
                                Последно редактирано от FBravo; 06-05-10, 17:00.
                                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X