Не мога принципно да схвана идеята, на това да има закован час за завършване, след който вече няма съдии и не се зачитат етапите на късно завършилите екипажи? Мисълта ми е - Старт в определен час и всички съдии да стоят, докато не финишира и последният екипаж. (с изключение на авариралите, разбира се) Защо не?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кои ще идва да гледа 4x4 Шумен 2006
Свий
X
-
Може,ама таксата за участие ще ти е 300лв.
Нали се сещаш,че на всяка контрола трябва да бъде осигурен джип,храна,вода и подходящо заплащане.Трябва да са и по 2-ма.
За сега това са възможностите на организаторите.
ВСИЧКИ,КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА НАПРАВЯТ СЪСТЕЗАНИЕ,ДА СЕ ОБАДЯТ.ЩЕ ГИ ВКЛЮЧИМ В КАЛЕНДАРА ЗА ДРУГАТА ГОДИНА.
И не ме разбирайте грешно-най-голямото удоволствие за един организатор е всички да останат доволни.
Коментар
-
Не се ли сещаш защоВ метерологични условия като тези дето бяха е доста рисково финала да е отворен до10 Както и съдиите не знам как ще изкарат толкова време Друг е въпроса че при такива обстоятелства може да отпаднат части от трасето или да бъде даден финал след този етап А може и старта да се даде в 5 сутринта има го като вариянт при по тежки надпревари Тогава отпада обаче панаира пред общината Ако пък има екстреми те се правят на места дето поне три коли да хвърлят ласо Е на тая пътечка с дерето не можеше За съжеление или не караме на балканите А на балканите се раждат само грешници
Най добре можеше да се направи ако при тези условия беше отпаднал този баир Ама на тебе нямаше да ти е интересно
Така че начини и доволни никога няма да има И ако всичко е наред значи сънуваме
А който не е правил състезание той не го е ял квадратния Мене обаче другите врътки и преебушки ме дразнят
Коментар
-
Дали не могат да се намерят хора - контроли и съдии, които биха го направили за удоволстие, а не за пари! Примерно във форума да се пусне тема, че се търсят доброволци, още от сега за всяко състезание през 2007-ма. Аз бях съдия на две контроли в Бистрица с мой приятел, и двамата отидохме за удоволствие с моят джип. Познавам още двама, които пак бяха като нас в Бистрица, пак с джип и пак за удоволствие! Накрая на състезанието Десо предложи да ми покрие разходите, но и на него му казах, че аз не съм отишъл там , за да изкарвам пари, А ЗА УДОВОЛСТВИЕ! А за организацията на 40-60 човека, ми е пределно ясно за какво иде реч! Аз самият организирам по толкова или повече на 10-на различни обекта! При желание всичко става или както казват едни пичове от едно предаване - "Няма невъзможни неща!"
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishkoДали не могат да се намерят хора - контроли и съдии, които биха го направили за удоволстие, а не за пари!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от djipar69Първоначално публикуван от mishkoДали не могат да се намерят хора - контроли и съдии, които биха го направили за удоволстие, а не за пари!!
В интерес на всички е
Коментар
-
Първоначално публикуван от VE LAСъстезанието в Шумен затова го оставихме извън шампионата.
Да покараме :x :x :x да седнем на една масаи да се повеселим,че на мен ми станаха много хапчетата за глава тази година.
Пък другата-още по-добри състезания
ти Вера,
ще има и Шумен 200..............
затова не искам Шумен да бъде кръг от шампионата и правилата да са:
-спрямо терена
-мястото
-и вида на състезанието
-1 ден -траял
-2 ден -кънтри крос навигация-
-3 ден -крос+атрактивни за преминаване траялиsiko
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар