Чакам дата, за да я сложа в Календара. Колкото по-рано, толкова по-добре.
Говорих с организатора но имах работа и затова не отговорих веднага.Не са определили точната дата още но смятам че ще баде на 9 август защото тогава е празника на Рудозем и затова мисля че пак ще е на тази дата.Това е мое мнение.Ако имам друга информация ще ти я пиша веднага.А какво ти е мнението за една организирана разходка по Родопите?Спиране някаде по средата за скара,бира а ве4ерта нещо от рода на агнешко и пове4ко пиене
Със себе си съм имал повече проблеми,
отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508
Датата вече е ясна-8 (осми)август 2009.Поканени са всички! Като организатор и фен на Ленд Ровър искам да отправя специална покана на господин Златев и клуб Ленд Ровър Ентусиаст.Телефонът ми е 0878 181866
Разбира се че сме там, при такава стабилна организация от твоя страна грях ще е да не присъстваме. Ходили сме на много състесания, но такива като твоите няма другаде............ Ти си супер. Успех!!!!!!!
Ще има много препядствия ,които в момента изграждаме ,но ще са с малка трудност и ще са съобразени с възможностите на серийните джипове т.е. с внимателно управление ще е възможно да бъдат преминати от автомобили без специална подготовка.
Уважаеми прятели на офроуд състезанието в гр.Рудозем. Искам да съобщя, че нашето състезание вече е представено в отделна тема както следва: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=65619 или като следвате следната последователност:
Коментар