Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен 2005-коментар за джиповете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шумен 2005-коментар за джиповете

Здравейте,поздрави на всички,които бяха в Шумен
    Отворих нова тема,за да коментираме представянето на джиповете.
    Трасето беше най-трудното за тази година и заедно с Бистришкото бележат един нов етап в развитието на офроуда.Не бива да се пускат джипове без подходящи гуми и без лебедка освен в случаите,когато е направено друго трасе или са съкратени екстремните участъци.
    Аз лично през цялото време бях като на балет-пируети в калта,пропадане ту в ляво,ту в дясно.Навигатора ми на едно място влезе под джипа,толкова беше хлъзгаво.
    +++Имаме нови попълнения сред жените-екстремистки.Денка Йорданова от дясната седалка се премести на лявата и кара с джип Вранглер.Много добро представяне за това тежко трасе.
    +++новия вид контроли.Тези малки листчета,които трябваше да късаме позволяват на практика да се увеличи броя на контролите и да се контролира всяко преминаване през по-труден участък.Заместват човек,който трябва да стои цял ден на студа.Най-приятно ми стана,когато разбрах,че никой не си е позволил да вземе повече от едно или всички.Това означава,че сме на едно друго ниво.
    +++Благодарим на Кирил и Калин Кулев за организацията на състезанието.Знам,че имаха много неприятности с полицията заради нас.Ще участваме пак с удоволствие в Шумен

Re: Шумен 2005-коментар за джиповете

Много хубаво че нещата вървят надобре!Така хора който мислят да започват от някаде имат стимул!Защото ако всичко си е оредено и се кара по стария начин на някой състезания тоест бързите джипове то тогава спорет мен става до някаде безмислено!Много е хубаво че има хора който развиват този спорт!
    Имам един въпрос!Щом денка кара вранглера краси да не е навигатор?Или кара нещо друго?
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

krasi sam karam atv v momenta

Коментар

поздравления за организаторите и състезателите, които са били на състезанието. чуват се само хубави неща по въпроса, което ме радва много и говори, че един етап в офроуда е отминал и сега се задава нов по - хубав, без караници скандали и простоии и догодина ни очаква един сезон с много хубави състезания и приятни емоции. наистина чакам с нетърпение да започне.

много съжалявам, че не участвах, но техниката не позволи това да се случи. колата в момента се разглобява и променя коренно и за догодина очаквайте още едно попълнение в състезателния клас
        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
          поздравления за организаторите и състезателите, които са били на състезанието. чуват се само хубави неща по въпроса, което ме радва много и говори, че един етап в офроуда е отминал и сега се задава нов по - хубав, без караници скандали и простоии и догодина ни очаква един сезон с много хубави състезания и приятни емоции. наистина чакам с нетърпение да започне.

много съжалявам, че не участвах, но техниката не позволи това да се случи. колата в момента се разглобява и променя коренно и за догодина очаквайте още едно попълнение в състезателния клас

Така трябва да е!Пък когато стане готово и мойто возило и аз може би ще се пусна в джаза!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Дявол Коледа

Е най-накрая браво браво на Кирил Панайотов и Клаин Кулев снощи филмчеетат които колегите споделиха с нас и ми хареса много при това съужалявам че Шумен ми е толкоз дълеч ма както и да е надявам се оффроуда да почне да се развива в посоката на която е тръгнал и ако е така ще го има ще има и надъхани хора за участие
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Вижте момчета, Кирил е правил винаги хубави състезания но този път надмина себеси.Не вкарвайте темата за организацията на състезанията тука, нее тук мястото и.
              Киро и Калин наистина сътвориха едно невероятно трасе/вярно и времето им помогна доста/редуваха непрекъснато екстреми,траяли и навигация до последния метър от етапа.Точно си помисляхме ,че пътя е здрав и ни разрешава да пришпорим 300 те коня/според някои от Вас/ и след максимум 500 м. бяхме пак яко в калта или в поредното дере. Двата официални екстремни етапа бяха много добре организирани, след 3ти неуспешен опит те изкарват от трасето.
              За разлика от мотористите никой не си позволи да маха или променя маркировката по трасето което позволи на всички участници да се състезават при равни условия/което подържа мнението ми че интригите в 4х4 ги измислят НЕСЪСТЕЗАТЕЛИ във форума/
              На това състезание трябваше силна воля и отлична сработка между пилот и навигатор, особенно за навигаторите можеха да разгърнат целия си потенциал.Тук е и мястото да направя малко четка и на Митко Ангелов/нодявам се да ме изтърпи още един сезон/който отново показа ,че е най-добрият.Няколко пъти спасяваше ситуацията с абсолютно нестандартни решения.Накрая бяхме толкова гроги ,макар и да знаехме че наклона е твърде голям Митко каза , давай нали пак е на моята страна/спаси положението с лебедка/
              На участниците честито за победите и за завършването без инциденти ,а останалите могат само да съжаляват , нямаше в близките 2-3 години по-добре подбрано трасе.

Коментар

янчо, честито ти първо място

хубавото е че има състезания и сериозни състезатели, от които такива като мен да се учат. съжалявам, че не дойдох в шумен, щеше да е добър опит за мен.
                drive alive

Коментар

А бе, Янчо

...Последно на 2 или на 4 колела?

Честита ти победа и от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от terziev
                    .../което подържа мнението ми че интригите в 4х4 ги измислят НЕСЪСТЕЗАТЕЛИ във форума/.

Незнам какво имаш предвид под интриги, но доста от състезанията на джипките бяха нечестни, по мое време. Искренно се радвам да видя, че това време е отминало и организаторите, както и участниците в тях са "пораснали"

Коментар

Съби ,пониже се познаваме лично и знаем кой колко струва и какво е правил няма нужда да занимаваме аудиторията със стари спомени.
                      Най-похвалното в случея е ,че ако организаторите продължат да влагат труд в подготовка на трасетата по този начин ,ще се радваме и в бъдеще на такива 4х4фиести и ще има все повече нови участници.

Коментар

Първоначално публикуван от terziev
                        Съби ,пониже се познаваме лично и знаем кой колко струва и какво е правил няма нужда да занимаваме аудиторията със стари спомени.
                        Най-похвалното в случея е ,че ако организаторите продължат да влагат труд в подготовка на трасетата по този начин ,ще се радваме и в бъдеще на такива 4х4фиести и ще има все повече нови участници.
                        Съгласен!

Коментар

Но имай предвид, че форумите спомагат този процес, защото:

1. помагат да не се повтарят грешки.
                          2. разбираме за много плюсове и минуси, харесали или не на състезателите.
                          3. Участници/организатори с некоректни намерения разбират, че пътят по който са тръгнали им носи само лошо име и променят политиката си за напред.

Коментар

Янчо пздравления за 1 място. Дай боже догодина да има състезания на които да караме и да хвалиме. Сава добре дошъл в състезателния клас.
                            IvoVarbanov.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X