Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гръцките медии за "Шумен трофи 2007"
Свий
X
-
До: Гръцките медии за "Шумен трофи 2007"
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТо хубаво,но ако някой знае византийски да преведе коментара им няма да е зле. Ама и те имат един правопис:Ryci Rucev...Казва, че гръцкия оффроуд се развива добре след като успява в такъв силен шампионат да спечели и след победата им в Турция през 2006 това е най-голямото им постижение. Казват, че са успели да победят в един добре организиран шампионат с отлично подготвени машини и състезатели ! Мечтаят си да имат такъв отзвук и техните състезания...Останалото е описание на събитията през трите дена...
Коментар
-
Благодаря, Джипарю, за превода.
Е, как човек да не е горд, че е от България(и от Шумен де),щом такива високомерници като гърците ни признават за много добри...Даже по-добри от тях??!?
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
По темата беше изписано доста, дайте да не я започваме пак, че ме боли.
Надявам се догодина пак да има празник на офроуда в Шумен, и пак гърците, пък и не само те да ни се възхищават, и да няма поводи за коментари като на Петър. Не искам да раздавам акъли, но трябва професионално съдийство. Шумен трофи се превърна в едно голямо състезание, и не може да се организира така, любителски. Не искам да омаловажавам труда на Кирил Панайотов, напротив, но си мисля, че състезанието само би спечелило, ако се подобри(прецизира) съдийството. Някъде във форума пишеше, че г-н Панайотов е казал, че това е неговото състезание, и той решава. Така да е, но си мисля, че не това не е правилно. В противен случай постепенно ще започне отлив на състезатели, а не искаме да става така, нали?
Имам още много да кажа, но ще се въздържа, не искам да започвам разправията наново.
Ако на някого му е интересно, да пише едно ЛС, там мога пространно да обясня какво видя един обикновен зрител, любител на офроуда.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Добре пиши ми на л.с., че не само ти си видял и аз и много други видяхме. Все пак имаше много публика.
А май отлива на състезатели е факт за 2007 г.
Ще се броят пилците на есен в Шумен 2008 г.
Много късно съм прочел тази тема, но Шумен 2008 предстои.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар