Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Елиминации Шумен 2007 - снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Елиминации Шумен 2007 - снимки

Малко снимков материал от днес. Ако някой иска оригиналите на снимките ( по качествени и по-голям формат) да ми напише мейла си на л.с. - ще му ги пратя.

Това всъщност е края на елиминациите, това са първия и втория в класирането, като на финала единият явтомобил финишира без гума, като другият му помагаше отзад броня в броня да се добере до финала.....

До: Елиминации Шумен 2007 - снимки

Адмирации за отбора с 3те гуми , евала ето това е готин спортен дух, финиширай с цената на всичко !

Благодаря за снимките.

Поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Още малко снимки, по-атрактивните....

Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 02-12-07, 15:52. Причина: edit

Коментар

и последната част.... Надявам се да ви харесат снимките....

Коментар

Всищност Екипажа с трите гуми остави четвъртата в "локвата", беше спукана, и като се боксува... А другата жипка беше почти финиширала, като техни хора ги спряха и им казаха да отидат да издърпат закъсалите. Върнаха се, и се почна едно разпъване на лебедки, боксуване, завъртания, пак лебедки, още повече боксуване, кал до небесата, но тригумовия екипаж се мъчеше да се добере колкото може с по-малко чужда помощ до финала, но с три гуми... и се стигна до избутването с бронята Така финала пръв пресече този с трите гуми, бутан от победителя. Можех да снимам как четвъртата гума си стои самотна в калта, но бях дал апарата на моя човек, и докато се намерим, те я изкарали. Иначе и аз имам много снимки, но не мога да им намаля размера, та да ги сложа тук. Ако на някой му е интересно, да пише на лс да обяснява кое и как.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Иначе и аз имам много снимки, но не мога да им намаля размера, та да ги сложа тук. Ако на някой му е интересно, да пише на лс да обяснява кое и как.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?p=181733

http://picasa.google.com/
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Страхотни снимки!
              Кольо,прати ги на някой който може.Няма да стават зян ,я ?
              B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                Страхотни снимки!
                Кольо,прати ги на някой който може.Няма да стават зян ,я ?
                Може би на теб? Ако някой иска да казва.Размера на папката е 236 мВ

Коментар

В началото на състезанието турците с "Джимнитата" сякаш по-добре минаваха през "локвата", т.е. най-трудния за преминаване участък(поне според мен) Така лесно прецапваха с тесните си гумета с грайфер като на трактор, без да вдигат много кал, пък и шум. Но по-късно като се изнесохме към старта(вече бяха минали първите елиминации), се видя предимството на многото коне под капака-за да си напред по трасето трябва да влезеш пръв в стеснението на около 100 метра от старта. Това е нещо като еквивалент на първия завой във формула1. Просто няма място за двама. Всъщност има, но ако се избере пътя през дупката трябва да се намали на излизане, че много стръмно, и следва скок, след който нищо не се знае, едната жипка угасна, и изостана сериозно, та всички се стремяха да минат отстрани, на скорост. От там ние-част от публиката се изнасяме почти на бегом на 50-на метра да ги видим като се връщат, оттам бегом на още 50 метра да видим другото интересно място, и така до края на състезанието. И всичко това през неравна поляна в която има и капани-тел, мини от кучета, дупки, и естествено много кал,(добре,че бях с "калните" обувки) и сега ме болят краката, но не съжалявам никак. Ако някой знае нека да каже с какъв мотор беше жълтият "врангел", дето остана без управление. Не завърши, разбира се, но трябва да му се присъди награда за най-готин звук, като мине покрай някого и звука се усеща с тялото, не с ушите.
                  Въобще, който не дойде много да съжалява.

Коментар

..... Ако някой знае нека да каже с какъв мотор беше жълтият "врангел", дето остана без управление. Не завърши, разбира се, но трябва да му се присъди награда за най-готин звук, като мине покрай някого и звука се усеща с тялото, не с ушите....
                    С нормалния мотор - четири литра (177 к.с.)
                    Но човека си е поръчал и осмак ( май вече е тук), но вчера каза, че няма да сменя мотора докато не "издуха" стандартния...
                    А иначе Wrangler-а наистина даваше усещане за много повече кончета под капака.

Коментар

Пак да повторя, ако някой иска оригиналния размер снимки - да прати на л.с. мейл, да му ги пратя.... Оригиналния размер се виждат по различен начин нещата...

Коментар

Всищност Екипажа с трите гуми остави четвъртата в "локвата", беше спукана, и като се боксува... А другата жипка беше почти финиширала, като техни хора ги спряха и им казаха да отидат да издърпат закъсалите. Върнаха се, и се почна едно разпъване на лебедки, боксуване, завъртания, пак лебедки, още повече боксуване, кал до небесата, но тригумовия екипаж се мъчеше да се добере колкото може с по-малко чужда помощ до финала, но с три гуми... и се стигна до избутването с бронята Така финала пръв пресече този с трите гуми, бутан от победителя. Можех да снимам как четвъртата гума си стои самотна в калта, но бях дал апарата на моя човек, и докато се намерим, те я изкарали. Иначе и аз имам много снимки, но не мога да им намаля размера, та да ги сложа тук. Ако на някой му е интересно, да пише на лс да обяснява кое и как.
                        Може би това имаш предвид:
                        Прикачени файлове
                        Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                          Може би това имаш предвид:
                          Точно това! В момента съм някъде зад видимата публика, и викам "Данчоооо, дай апаратчето", ама си ме изпреварил. Нищо, догодина.

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                            Пак да повторя, ако някой иска оригиналния размер снимки - да прати на л.с. мейл, да му ги пратя.... Оригиналния размер се виждат по различен начин нещата...
                            Много добре!Уловил си моменти които наистина са екшъна на при подобни състезания.

Коментар

някая лада нива неможахте ли да хванете в кадър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X