Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд с.Кичево 2014г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офроуд с.Кичево 2014г.

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
    Не знам кой е офроуд Кичево,най-вероятно не го познавам,ама да имаш само 4 поста в темата, в повечето от които обясняваш за кетъринга - така не се привличат състезатели и публика.
    Списък със записалите се за участие-няма.Координати на мястото също липсват......
    Затова аз няма да участвам,най-вероятно няма да присъствам и като зрител.
    Все пак успех на всички участници.
    Няма нужда от координати веднага след табелата десен на около 900м.километър е бивака. Вижда се и от пътя. Кебабчета и бирата са на ниво както и трасето. Няма да трябва нито трип нито GPS.
    Момчетата са се постарали и мисля че ще стане добър купон. Не мисля че ще съжалевята ако дойдете.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
      Не знам кой е офроуд Кичево,най-вероятно не го познавам,ама да имаш само 4 поста в темата, в повечето от които обясняваш за кетъринга - така не се привличат състезатели и публика.
      Списък със записалите се за участие-няма.Координати на мястото също липсват......
      Затова аз няма да участвам,най-вероятно няма да присъствам и като зрител.
      Все пак успех на всички участници.
      Който търси намира.В момента има около 50 души на трасето от България.Аз съм днес от около 10ч. там.Момчета се старает трасето да е добре за всички учасници.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Е що не го споменахте по-рано тоя пост, че можеше да си платя гражданската и да покарам и аз...

Коментар

Успех на всички!
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
            Който търси намира.В момента има около 50 души на трасето от България.Аз съм днес от около 10ч. там.Момчета се старает трасето да е добре за всички учасници.
            Е те тука не си прав що не остана да видиш кви камъЦи са разхвърляли навсякъде, мръсници минах връз един горе доле с 80км.ч. и изкривих джаната. Баси стараенето .
            Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

По леко момчета,не се пренавивайте
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

ще видим ли класиране с времена тази вечер
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 01-09-14, 10:27.

Коментар

Ето едно клипче за начало на "звездата" днес

За всички други участници, малко по-късно.
                  Иначе се раздадоха състезателите, без никаква жалост към машините.

Ето и колата след салтото

Причината била паднала пружина на предно колело малко по-рано.
                  Последно редактирано от nitro; 31-08-14, 20:21.

Коментар

Ето видео от трасето, след състезанието

Не срещнах никакви трудности при преодоляването му с абсолютно стоково Дискавъри с изтъркани гуми. Ако нямах проблеми с машината, щях да се пусна.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                      Ето видео от трасето, след състезанието

Не срещнах никакви трудности при преодоляването му с абсолютно стоково Дискавъри с изтъркани гуми. Ако нямах проблеми с машината, щях да се пусна.
                      То и най елементарното трасе става интересно когато гониш време,след състезанието кара и 7 годишния ми син,това какво трябва да означава. Всичко беше както трябва като изключим информацията за самото събитие преди и след него. Личеше си че са се потрудили хората,дано са останали някакви пари за почистване на бивака че стана грозно.
                      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Не умаломажавайте усилията и постиженията на състезателите. Движението по ленти в змейка също не е нещо сложно, но както се вижда на първия клип се получават и такива неприятни моменти. Добре, че всичко мина и не остави непоправими последствия, Пешо е добре и навигаторът му също. Просто в такива моменти адреналинът скача над определеният за допустим праг и действията на водачите изглеждат неадекватни през погледа на страничния наблюдател. Благодаря на организаторите и честито на победителите!
                        Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                        Стефан Арзатов

Коментар

Никак даже, казвам, че бих се пуснал на това състезание, защото не искам да си троша всекидневната кола. Нали затова е любителско.

Коментар

Ето и останалите участници. Мисля, че не съм пропуснал никой. Приятно гледане.

Коментар

Още

Коментар

Благодаря на организаторите за пложения труд,отделеното време,намирането на коректни спонсори и честито на победителите!
                                П.П.Говореики с колеги които се пуснаха да бягат в отделните гонки се убедих,че трябва да благодарим и на част от публиката проявила еманация на варненската простотия съчетана с топ идиотщина изразена във пренарждането на трасето с големи камъни по време на гонките,добре че овчата мисъл бе рализирана в участък където карахме бавно ,защото в по високо скоростните отсечки щеше да стане мазало и порвреди като скъсани резервоар,гума,заден мост,носачи и други щяха да са дборо пожелание.Евала и на тези които гледаха как се пренарежда трасето и не се намесиха с цел сеира да е пълен.До сега бях виждал и участвал в това как публиката предупреждава и помага на съзтезавщите се,но Варна си е Варна може да се види всичко
                                Последно редактирано от donmiron65; 01-09-14, 23:49. Причина: Варна предградие на КАМЕНАР
                                За чужой счет пьют даже трезвеники и язвеники
                                Мирослав Христов 0888310959

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X