Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Още една интересна новина за Трофи категорията
    Братята Цанови, познати тук като Близнаците ще се включат в Орга екипа като технически секретари и отговорници за техническия преглед на клас Трофи
    Ако пристигне джипката от Малайзия, ще се включат в състезанието и тогава ще Ви проверява само Ивайло Цанов, а Петър ще навигира.
    Вечерта (една от двете, петък или събота) ще има сборен филм с най-доброто от Рейнфореста и спретната прес-конференция за състезанието, където ще можете да питате, да слушате и да разберете още интересни неща, които са се случили по време на това "оцеляване" и борба с природата !
    В другата вечер ще представим интересни кадри от Дакар, неизлъчвани досега с много коментари, както и изложба на уникални снимки с приключенията на репортерското Хюнде Санта Фе
    Очертава се доста наситена програма и се чудя къде да вмъкна певицата с танцьорките

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
      ..... и се чудя къде да вмъкна певицата с танцьорките
      При мотористите, ние няма да Ви пречим на беседите...

Коментар

И малко инфо за рали-рейда, въпреки, че специалния правилник за 2014-а ще се избистри на 15-ти в Тетевен.
        За тази година лицензите за Национален Шампионат ще струват 170 лева, като е включена в тях и застраховка с максимално покритие 8000 лева. FIA лицензите за навън са 350 лева, със същата застраховка, само за България.
        Обръщам внимание, че за тази година в наредбата на БФАС не се предвиждат временни лицензи !
        Ето каква е точно ситуацията със застраховките:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Armeec.jpg
Прегледи:1
Размер:136.6 КБ
ID:5560928

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ameec1.jpg
Прегледи:1
Размер:172.4 КБ
ID:5560929

Коментар

Време е да анонсирам хората, които в тези трудни времена помагат за организацията на мероприятието !
          Ще започна с 2R или както всички знаят собственика - Бай Руси от Пловдив
          Почти няма мероприятие или инициатива в която той да не е подпомогнал - като започнем от Националните Шампионати и стигнем до Рейнфорест Чалъндж и рали "Дакар" !
          Специално за състезанията организирани от мен, от четири години фирмата осигурява осветлението на биваците и състезанието и подпомага финансово организатора, а неоценима помощ в нашата дакарска одисея 2014 бяха уникалните светлини, които ни предостави преди тръгването.
          За състезанието в Кърджали, освен, че ще бъде светло като ден в бивака, фирмата осигурява и награди за двете категории !
          За Трофи Категорията, клас EXPERT - LED BAR - 240 W
          За Рали-Рейд състезанието, клас Т1 - 2 LED lights x 48 W -

Коментар

За Трофи Категорията, клас EXPERT - LED BAR - 240 W
            За Рали-Рейд състезанието, клас Т1 - 2 LED lights x 48 W -
            Продължавам с хората подпомагащи състезанието и следващия е познатия пилот от рали-рейда Петър Минчев.
            За пореден път той ще подпомогне състезанието и ще осигури вафли МОТО и Брускети марети за всички състезатели в достатъчни количества и за трите дена, за да ви подслади живота, след като трасетата ще ви го вгорчат

Коментар

Във връзка с няколко запитвания относно настаняването на категорията Трофи, искам да дам няколко пояснение за формирането на бюджета за участие при различните конфигурации:
              • Ако участниците са двама, получават настаняване в двойна стая с две нощувки и закуска за 30 лева на вечер, получават и два ваучера 2 х 15 лв. за софрата и заплащат само нощувките и таксата т.е. 60 лв. +80 лв. таксата за участие = 140 лв.
              • Ако екипажа желае да ползва тройна стая настаняването се увеличава с 20 лв. на вечер, т.е. цената става 180 лв. с таксата, хотел за трима за две нощувки със закуска.

"РЕГИСТРАЦИЯ И ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ
              Такса за участие 80 лв, като редовно регистрираните участници заплащат хотелско настаняване 30 лева на вечер за двойна стая за двама със закуска и ваучер за коктейл за двама. Вашата заявка става потвърдена след заплащане на пълния размер на таксата за участие.Крайният срок за регистрация и заплащане с обявената цена е 10 март 2014, като след тази дата ще можете да се запишете с 50 % увеличение на таксата за
              участие."

Искам да отбележа, че тройните стаи намаляват и вече два от хотелите са запълнени.

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

Разгеле някоя снимка и за рали-рейда, че заспаха пред компютъра
                  Утре очаквайте видео от ден 3 за клас Рали-Рейд и ден 2 за клас Трофи...пресни, от мястото на събитието

Коментар

В Събота се разходихме по трасето на Трофито за ден Петък. Дано организаторите не се сърдят че издавам малко повече, но ситуацията май ще е такава: Дистанция около 30 км. Трасето още не е описано, но азимути ще има Има няколко места където е възможно да се пускат лебедки ... поне една мисля че ще има а за още ... зависи от времето ... Няколко километра ще се кара по речно корито. Там внимавайте с бентовете, да не се хвърли някой отвесно 2-3 метра и още един жокер ... до колкото разбрах няма значение дали ще се кара в реката или по пътчето (ако го има ) в речното корито, пътчето видимо е по лесно ... но понякога изчезва и ще трябва да се връщате няколкостотин метра и да продължите в реката ... сега водата беше макс до коляно ... ама колко ще е Април, не се знае Единственото място което е предвидено с възможност за заобикаляне е едно стръмно изкачване точно преди финала. След старта участниците ще го спускат а на връщане ще го изкачват, като за заобикаляне ще има наказание. После ще се финшира в екстрем по ленти. Според мен подготвена кола с добър мотор няма да има проблем с изкачването. То е на първата снимка. На другите две снимки също са изкачвания, които не са за подценяване. До 2-3 седмици ще минем и по трасето за Ден Събота, ще пиша и за него ако не ми се скарат ...
                    Подпитах и за Ралито, ама нали ще караме там и ме погледнаха лошо
                    Прикачени файлове
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                      ...Има няколко места където е възможно да се пускат лебедки ... поне една мисля че ще има а за още ... зависи от времето ...
                      Според мен Наско ви замайва...да не се откажете няма да се размине без лебедки, особено на камъните
                      За целта ще сложим горе две джипки и ако двете изкачвания се затапят, ще се спира времето на тези, които няма от къде да качват !
                      Снимките лъжат, не подценявайте ситуацията и се стягайте...в кръста и лебедките

Коментар

Направих онлайн регистрация за клас Трофи и сега трябва да преведа 140 лв които включват - такса участие 80 лв , двойна стая две нощувки 30 лв , 2 куверта по 15 лв . Искам обаче още една двойна стая за асистенцията ми в същия хотел където ще съм настанен , на сайта са дадени за клас Трофи три хотела - Устра , Кърджали и Арпезос . Въпроса ми е трябва ли да посоча хотел в който да бъдем настанени или Вие го определяте , каква ще е цената за нощувка на асистенцията ми / цените за нощувка в сайта Ви и в сайтовете на хотелите са различни / , къде трябва да направя резервациите за нощувка /relations@4x4bg.com / и колко общо пари да преведа за мен и асистенцията ?
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          Направих онлайн регистрация за клас Трофи и сега трябва да преведа 140 лв които включват - такса участие 80 лв , двойна стая две нощувки 30 лв , 2 куверта по 15 лв . Искам обаче още една двойна стая за асистенцията ми в същия хотел където ще съм настанен , на сайта са дадени за клас Трофи три хотела - Устра , Кърджали и Арпезос . Въпроса ми е трябва ли да посоча хотел в който да бъдем настанени или Вие го определяте , каква ще е цената за нощувка на асистенцията ми / цените за нощувка в сайта Ви и в сайтовете на хотелите са различни / , къде трябва да направя резервациите за нощувка /relations@4x4bg.com / и колко общо пари да преведа за мен и асистенцията ?
                          Избираш си един хотел от посочените и ще бъдете всички там настанени, все още я има тази опция
                          На мейла ще ти отговорят подробно и с цени (има ги и на сайта), мисля, че има още няколко стаи и в Арпезос, щаба на състезанието. За кувертите не превеждаш пари, те са в таксата за участие !

Коментар

Твърде много е информацията, която искаме, за да стане по телефона Опитай в сайта, лесно е, попълваш само кутийките и изпращаш
                            Нямаме практика за записване тук, защото трудно става за самото състезание, хората са много, отговорностите още повече...
                            Очаква се другия месец (февруари) да се вземе решение състезанието да влезе в новоучредената "Балканска Купа Трофи 2014" (Наско ще внесе разяснения по-късно) и трябва да бъдем поне на Балканско ниво
                            Организационния Комитет благодари за разбирането и се извинява ако сме причинили неудобство за състезателите !
                            Ще направим всичко възможно да вдигнем с още едно ниво постигнатото в България до този момент и това ще стане заедно с Вас !
                            Стигнах те ли до решение дали ще е част от Трофи веригата ?
                            ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                            тел. 0889 017703
                            0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                              Стигнах те ли до решение дали ще е част от Трофи веригата ?
                              През уикенда запознахме Наско с плановете си и начина на провеждане на състезанието, както и трудността на трасетата и тяхната дължина. Според него имаме данните и възможностите да бъдем кръг от веригата и затова решихме "Кърджали Трофи 4х4" да бъде първи кръг от "Bulgaria Trophy Challenge 2014"!

Коментар

Малко инфо за рали-рейда, че малко ги пренебрегнах Готов е и ден 3, засега имам опции 60 км. 70 км. и 100 км.
                                В зависимост от времето ще избера варианти, имам предвид времето на състезанието, не метеорологията, защото е преминаваемо и с кал и с прах Основно трасето е каменисто, има малко кал и коловози, но след като днес ги "прелетяхме" с "Божията Помощ" с гуми за мъгла, значи няма да имате проблеми
                                В следващото видео ще видите интересното каменно поле Ще ви изпадат пломбите, ако нямате добро окачване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X