Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Как да упътя асистенцията до бивака?
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
      Как да упътя асистенцията до бивака?
      Пропуснал съм, извинявам се, мислех, че е на сайта на състезанието...Ето координатите:

GPS N41 37.981 E25 22.039

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4577.jpg
Прегледи:1
Размер:205.8 КБ
ID:5576083

Коментар

Колеги имам проблем.. моля помагайте Дайте кординати за някой свободен хотел където могат да се настанят 8човека или 2 свободни апартамента.Преди 25дена бях звънял на хотел Трифон Зарезан а от рецепцията момичето ме увери че е запазила 2 апартамента на мое име за 8човека на цена от 100лв за 2те вечери.А сега какво става днес(вчера) и звъня тя ми казва еми господине не сме запазили стай на ваше име а всички апартаменти са заети>>>???? та се виждам в чудо уж всичко е премислено а в последния момент ИЗНЕНАДА.Сън не ме хваща безкрайно съм ядосан за отношението спрямо мойте резерваций.Хубаво е 8-те човека да сме в един хотел или къща за гости.... знам ли немога да намеря нищо свободно на добри цени.Ако имате нещо в предвид моля обадете ми се на телефона или пишете на ЛС днес ще следя темата постоянно на всеки 2ч.Благодаря ви предварително.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Колега,има едно хотелче ( вила ) , където навремето сме били. http://jivkahouse.com Намира се непосредствено до хотел Трифон Зарезан. В сайта им има календар със свободни стаи и дати и се оказа,че петък,събота и неделя според този календар са свободни. Ако това е истина - там също е възможност. Обадете се за всеки случай,ако има засечки ще мислим друго
          First Man, then Machine!
          Lada Niva
          Honda XR 400

Коментар

Къщата за гости е намерена...Благодаря за съдействието.
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Ще се допускат ли фенове в бивака искам да понаснимам там машините ако е разрешено
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Ами аз бях там - значи се допускат
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

И?....
                  Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

В клас Отворен е най-интересно според времената май.....
                    Прикачени файлове
                    [FONT=Comic Sans MS]
                    [/FONT]

Коментар

В линка има някакво класиране за днес...http://timingsolution.mk/online/4.html

Коментар

Някакво инфо за развоя на състезанието?
                        "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                        „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от rodos Преглед на мнение
                          В линка има някакво класиране за днес...http://timingsolution.mk/online/4.html
                          ЗА мотори,хоби и експерт май няма

Коментар

С разрешението на модератора и класиране в клас Трофи...http://timingsolution.mk/online/5.html

Коментар

За съжаление в цитираният от мен сайт няма информация...

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
                                Някакво инфо за развоя на състезанието?
                                ----------------------
                                Русев,пуснал съм два линка...единият е минал през ситото на МОДИ...да видим втория...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X