Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траял в с.Смирненски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Траял в с.Смирненски

По принцип Вие ще си го решите,правим референдум и каквото народа каже.А за магарето-задължително да е 4/4 ,да не е куцо,сляпо и да чува по-вече от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Треперете конкуренти:

[ATTACH=CONFIG]630324[/ATTACH]
      Кольо изсилва нещата, колата вече се движи, но е далеч от желаното.
      Имаме нужда от помощ - състезанието е в събота, а ние нямаме джанта за резервната гума. Трябва да е 8х16, Витарско-УАЗ-кова. Някой да има подходяща?
      Георги Донев, 0889 437 687
      Nissan Patrol Y60

Коментар

А за какво ти е резервна гума. Ще караме траял, ако е трофи разбирам!
        Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
          А за какво ти е резервна гума. Ще караме траял, ако е трофи разбирам!
          Кольо каза да търся джанта, и аз търся.
          Добре е да има резервна. Пък, ако не ми мине котка път, се надявам да участвам и в Добрич, за там вече ще трябва.
          Георги Донев, 0889 437 687
          Nissan Patrol Y60

Коментар

Всеки (e не всеки) може да прецени възможностите си. Дайте да не мешим нещата, който иска да се пусне и в двата класа да се пусне след машините записани в класа и да не участва в класирането. Не смятам ,че наградите са най важното нещо в едно състезание ,но след като има такива и за двата класа по добре различни екипажи да са на стълбичката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
              Кольо изсилва нещата, колата вече се движи, но е далеч от желаното.
              Имаме нужда от помощ - състезанието е в събота, а ние нямаме джанта за резервната гума. Трябва да е 8х16, Витарско-УАЗ-кова. Някой да има подходяща?
              Мога да ти помогна с джанта с гума само че е 31х10,5 15 ако те устройва
              SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
              Nissan Patrol Y60

Коментар

0.Матей Георгиев/Борислав Борисов-МАГАРЕ 4Х4 -РусИ.................МАЙСТОРИ
                1. Николай Колев/Стефан Казаков-Сузуки Самурай-Ямбол.............майстори
                2.Пламен Исаев/Валентин Димитров-Вранглер/Г.Оряховица - ...... .майстори
                3.Ники Божков/...........................прототип....Разград-................ майстори
                4.Георги Донев/Николай Колев -Сузуки Витара/Русе.....................майстори
                5.Величко Вълчев/Валери Митев-Дайхацу Роки/Русе.....................
                6.Илиян Илиев/Мирослав Минчев-Разград....................................калфи
                7.Антон Донев /Иван Еленков-Сузуки Витара/Сливен....................
                8.Николай Ненов/Георги Георгиев-Унимог/сериозно ли?/ -Русе........майстори
                ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
                ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
                9.Ивелин Стоянов/......................Дайхацу Роки/Г.Оряховица-... ..... .калфи
                10.Николай Узунов /Илия Колев-Сузуки Джимни/Силистра...............калфи
                11.Недялко...............................УАЗ 469 /Разград.........................калфи
                12.Калоян Христов/Георги Христов-Сузуки Витара/Русе.................калфи
                13.Ивелин Янакиев/Деан Денев-Мицубиши Паджеро-Русе...............калфи
                Последно редактирано от antiroad; 25-09-13, 19:23.
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Моля по-вече мнения относно смесването на двата класа.Аз мисля,че няма да е честно един екипаж да има право на две класирания.Имате думата..........

Коментар

И според мен един джип трябва да си участва в класирането само в един клас. Предварително заявен(може и на място, след оглед и преценка на препатствията), и си кара за класиране там.

Ако иска да кара и в другия-нека да кара, но без да участва в класирането. Като да се пуска след финиширането на последният "реален" участник за съответния клас.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Малко неправилно зададох въпроса. Синът ми има желание да кара с друг навигатор /калфи/.
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Наи на края доиде и този момент в живота ми да се запиша за първото си състезамине.
                        Милен Златев-Мончо Динев,Сузуки Самурай- гр.Ямбол - калфи
                        Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Адаш, много добре, че синът е мераклия.
                          Това в горния пост той ли е?

Ама ето ти казус-един и същ джип, но с двама пилоти-опитен и неопитен, дали да се пусне в различни класове...

От приятелство ми се иска да кажа, че е нормално, но знам, че макар и неопитен пилот, с подготвена машина има повече шанс от опитен, ама с цивилен джип.
                          Та според мен ако синът иска да кара със самурая-нека да е в големия клас.
                          То и без това малките класове се правят не за неопитни състезатели, а за неподготвени джипове. А твоят самурай не е като да не е направен...

Лично мнение, казвам само какво е моето виждане, решават организаторите.

Освен това има един израз, който много ми харесва: Цели се в луната, а не в комина на съседската къща"

Коментар

Какво значение има колко е подготвен джипа.Не виждам ограничение кой в кой клас и с какъв джип да се запише.Аз не виждам проблем,да карат/Ямбол все пак не е Русе-имам в предвид разстоянието до Смирненски/.

И аз мислех да се пусна с тази кола,но като видях в какво състояние е и се отказах:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130925_193523.jpg
Прегледи:1
Размер:159.0 КБ
ID:5521577

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                              Какво значение има колко е подготвен джипа.Не виждам ограничение кой в кой клас и с какъв джип да се запише.Аз не виждам проблем,да карат/Ямбол все пак не е Русе-имам в предвид разстоянието до Смирненски/.

И аз мислех да се пусна с тази кола,но като видях в какво състояние е и се отказах:

[ATTACH=CONFIG]630553[/ATTACH]
                              Аз веднъж да се хвана да посменя нещо по предницата и ти ме изхваща...
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Мани, мани...
                                Колко е гадно да правиш собствената си кола-никой не плаща за труд

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X