Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зверино 4х4 Екстрийм-2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зверино 4х4 Екстрийм-2012

По вече няма да се излагам с Рангел,ще си стегна Големият Патрол. Тези дни трябва да доиде биелата от Япония и ще си мина пак на марката.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
      По вече няма да се излагам с Рангел,ще си стегна Големият Патрол. Тези дни трябва да доиде биелата от Япония и ще си мина пак на марката.
      Време беше да се вразумиш, че истинските неща се произвеждат в Япония. Всичко Хамериканско е прехвалено и въздух под налягане.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Последно видео, група "експерт"https://htftp.offroad-bulgaria.com/optisprint_teteven/zverino%202012-3.wmv
        продължителност около час, размер 360 MB
        П.С.Ако мога да перефразирам подписа на колегата от домакините:"Името на селото не отговаря на характера и постъпките на жителите си".Много готина, възпитана и отзивчива публика!
        Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
        Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Браво на Зари за цялата организация,и поздрави на всички участници.Получи се страхотно състезание,шоу и една незабравима събота.
          Поздрави на всички които са допринесли с каквото и да е, реализирането на това събитие.
          п.с.И да кажа на Пачо от Бяла Слатина-на 27.10 съм на събор в Попица,ще мина да те видя

Коментар

И от мен едно голямо БРАВО на Зари и компания за провелото се състезание.Трасето и организацията бяха перфектни.Продължавайте в същият дух и за напред.Поздрави!

Коментар

Страхотно трасе, организация и състезатели, пък и публика! Браво на всички потрудили се за това зрелище!

Ето няколко сними и видео от Съботния ден 6.10

Докато снимах първия Оги, изпуснах вътория...

А някои се криеха...

Видео на хобито

Клас Експерт

Има няколко снимки като за календар или аватар

А някои сигурно бяха преяли с боб

Видео Експерт

Поздрави !
              Последно редактирано от Nik; 07-10-12, 22:31.
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнение
                Състезанието вече завърши, надаявам се да е харесало на всички. Трасето не беше леко, но всички се бориха зверски в Зверино. Ето и класирането от днес:

[ATTACH]500527[/ATTACH]

[ATTACH]500524[/ATTACH]

[ATTACH]500526[/ATTACH]

[ATTACH]500525[/ATTACH]

Очакваме вашите мнение и препоръки.
                Стоянчо,има ли начин и на нас които сме дисквалифицирани да ни нанесете точките да видим все пак какво сме направили,че така с тия празни графи все едно ,че не сме били там....
                няма начин да няма начин
                http://album.bg/offroad_
                0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
                  Стоянчо,има ли начин и на нас които сме дисквалифицирани да ни нанесете точките да видим все пак какво сме направили,че така с тия празни графи все едно ,че не сме били там....
                  Съдийските листа са при Зари, но ще се разберем с него да ми ги продиктува и ще въведа и данните за дисквалифицираните. Конкретно за вас едва ли има някой, който би казал че не сте били там след перфектното преминаване по трасето.

За тези който не са присъствали, прототипа на Дани направи преминаване по трасето по един от най-добрите начини в клас Експерт, но за съжаление са използвали оборудване внесено от вън, за да се ремонтират в трасето и бяха дисквалифицирани от съдиите. От клиповете ясно се вижда как върви прототипа, може да обърнете внимание на номер 22.

Коментар

Както знаете имахме и една специална награда за най-добре представил са ГАЗ-69. Имахме 6 участника с тази марка в двата класа. Всички от тях се представиха много достойно в състезанието. Коста беше с най-подготвена машина и логично спечели наградата.

Класирането в клас ГАЗ-69

1.място: 21 Костадин Георгиев / Мартин Манов София 763
                    2.място: 3 Огнян Георгиев / Ангел Попов Самоков 635
                    3.място: 13 Георги Василев / Стоян Францов София 592
                    4.място: 19 Кирил Цветанов / Константин Панайотов Видин 277
                    5.място: 9 Васил Тодоров / Георги Георгиев Ботевград 115
                    6.място: 4 Росен Илиев / Ивайло Илиев с. Оселна Дискв.

Обърнете внимание на номер 4, въпреки че бяха дисквалифицирани. Екипаж номер 4 се състезава със стандартна Газ-ка, от тъй наречените дърварски газки. Те се пробваха на всички екстреми и завършиха цялото трасе, като показаха едно много добро карне. Дисквалификацията е за оставяне на оборудване в трасето, на последното препядствие с високите гумите, те не си прибраха пътеките и финишираха без тях, но пък бяха радост за всички любители на марката.

Наградата за най-атрактивен екипаж пък беше спечелена от:

2. Огнян Новаков / Красимир Петков с Тойота Ландкрузер от Нови Искър (ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ")
                    Последно редактирано от Стоян Францов; 08-10-12, 08:02.

Коментар

Oт името на екипаж №6, Калин Йозов и Генади Цветков с Тойота Лендкрузер искам да заявя,че сме преминали всичките 6(шест)екстрема,а не както е отразено в класирането 4(четири) преминати екстрема.Тази грешка ни е отнела двеста точки и ни е свалила надолу в класирането,но понеже сме я видели доста късно и не сме подали навреме контестация,нямаме претенции за промяна в класирането.Моля обаче съдиите,или организаторите да потвърдят, или отрекат това ми твърдение,защото за нашия екипаж е въпрос на чест,че сме едни от малкото екипажи преминали всичките екстреми в Хобито.
                      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                      Враца

Коментар

От името на екипаж номер 14 в клас хоби имам оплакване.
                        1. Ще помоля съдиите да прегледат видеото на нашето преминаване и ми кажете къде видяхте тези 9 ленти скъсани или настъпени.
                        2. Пуснете видеото и на номер 17 първенеца в клас хоби и вижте че на гумите ползва пътеки които пътеки не са отбелязани като наказание.

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                          Oт името на екипаж №6, Калин Йозов и Генади Цветков с Тойота Лендкрузер искам да заявя,че сме преминали всичките 6(шест)екстрема,а не както е отразено в класирането 4(четири) преминати екстрема.Тази грешка ни е отнела двеста точки и ни е свалила надолу в класирането,но понеже сме я видели доста късно и не сме подали навреме контестация,нямаме претенции за промяна в класирането.Моля обаче съдиите,или организаторите да потвърдят, или отрекат това ми твърдение,защото за нашия екипаж е въпрос на чест,че сме едни от малкото екипажи преминали всичките екстреми в Хобито.
                          Генчо, аз като силно съпричастен с организацията на това състезание, ще ти потвърдя че сте преминали и 6-те екстрема, то и на видеото ясно се вижда, така че тук 2 мнения няма. Всъщност само 2 джипа успяха да се справят с всички екстреми в клас Хоби, а това означава че не са били лесни, но все пак преодолими.

Оценяването по точкова система не е лесна работа, но тук се опитахме да си улесним живота. Както някой от вас видяха, вече имаме програма, с която управляваме състезанието - въвеждаме участниците, дефинираме оценяването, въвеждаме съдийските листа (този път обобщено поради липса на време, на следващи състезания всеки съдия сам ще си въвежда листа) и автоматично правим класирането. Надяваме се да използваме тази програма на следващото Лазарово и на следващото Зверино, а и който друг иска и при него. Така нещата много се опростяват и стават много по-бързо. Така че според мен всичко се развива с правилна посока - прозрачност и яснота. Още повече, че имам идея оценяването да се прави в реално време в интернет и всеки може да си следи точките през мобилния си телефон например още докато се въвеждат.

Гледайки видеото и данните от програмата ми, мога да кажа че и този път има доста съдийски грешки, накои от тях доста фрапиращи. Ще дам и няколко примера - има участник, на който не са му написани 2 пътеки, има участник излязъл с 2 колела и не му е написно излизане, има участник който не е преминал успешно люлката, но тя му е написана като успешно премината, има учатник с не написани 2 зони (този е ясен екипаж N6) и т.н. Казвам това не за да се карам на съдийте, те винаги са "виновни", има си и рефрен. Искам да им обърна внимание в/у грешките за да могат и те да се учат от тях и да не ги повтарят. Съдиите също са хора и в такава динамична среда и напрежение, мисля че е нормално да има известни пропуски и недоглеждане. Имайте предвид, че тук според мен бяха едни от най-подготвените и опитни съдии. А и те с всяко следващо състезание се развиват.

Въперки това смятам, че се развиваме в добра посока, състезанието стана много по-добро от миналата година, трасето също, карането също. Не забравяйте и че това са любителски състезания правени от ентусиасти с малко средства и правени за ентусиасти.

От Своге ми пратиха няколко клипа на точно такива ентусиасти, да взема да се отчета и аз с малко видео.

Тук намерих и много снимки от състезанието: http://www.facebook.com/media/set/?s...6677276&type=1
                          Последно редактирано от Стоян Францов; 08-10-12, 19:34.

Коментар

Благодаря за отговора!Аз също съм доволен от състезанието и смятам,че беше уцелена степента на трудност(от която винаги има недоволни),с малка забележка за това,че имаше сериозна опасност за обръщане при Хоби класа и то на места,които не са екстреми и не могат да се заобикалят.Слава богу,че всичко се размина без наранявания.Поздравления на Зари, за положения труд по подготовката на трасето и организацията на състезанието и нека да продължи тази добра традиция.
                            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                            Враца

Коментар

Здравейте колеги.Много се радвам че участвах в такова състезание като в с. Зверино.Беше нещо уникално като трасе, организация и посрещане от страна на организатори и публика. Моите приятелчета се бяха постарали много добре за всичко за което безкрайно им БЛАГОДАРЯ.Надявам се със всички мой колеги и мой приятели да се видим в Самоков и да отпразнуваме още два незабравими дни.Стягайте машините и добре дошли ТИГРИ.

Коментар

2. Пуснете видеото и на номер 17 първенеца в клас хоби и вижте че на гумите ползва пътеки които пътеки не са отбелязани като наказание.[/QUOTE]

Пипи незнам има ли смисъл от този коментар защото човек може да направи една проста сметка , че дори и да са писани пътеките 2-те са 40 точки извади ги от 1035 и се получава 995 точки . А твоите са 991 точки и всичко е просто. За това тази претенция е безсмислена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X