Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРОУД с.Юпер 22 септември 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРОУД с.Юпер 22 септември 2012

С този дъжд вероятно черният път цар Самуил - Юпер направо да го забравим ще трябва да се кара 15 км. по-вече
    Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
    Калоян Кирилов
    LZ2ZGT

Коментар

Почти съм сигорен , че момчетата със старозагорската витара , ще ви навестят и ще ви развалят класирането.Всички видяхме на Сливен колко добре се представиха.
      Последно редактирано от vatbali; 21-09-12, 22:11. Причина: допълване

Коментар

Ей сега е времето да дойда с Дифендъра и да стана четвърти и да направя интрига.И без това нямам толкова предно класиране до сега
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Да се запишем и ние с на Чавдар джипа...Тошко Багерчето и Мехата...пилоти и навигатори
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Ние добре тръгваме за Юпер а къде да намерим трасето на кой край на селото ???? Дайте малко помощ на публиката де!
            Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
            Калоян Кирилов
            LZ2ZGT

Коментар

и в краина сметка клас ATV ще има ли?

Коментар

Чакаме класиране.

Коментар

Първо място - Тошко -Мехата - Нова Черна
                  Второ място - Мехата - Тошко
                  Трето място - Бай Матьо - Бат Гойко Русе Нетуъркс

Много хубаво и трудно трасе, само за подготвени машини
                  Samurai Gemax

Коментар

Така ли реши жребия?
                    Де го трасето?
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

малко снимки от мен
                      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152111380940471.910005.586525470&type=1&l=75864e7c3a
                      ако някой иска да бъде премахната снимка да постави коментар под нея
                      ако желаете снимка в оригинал /колям размер/ моля пишете под нея, че съм зле с обясненията от рода на ама на оная снимка не се харесвам... А после защо ми изтри оная готината снимка.
                      https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=75864e7c3a
                      Последно редактирано от ckaytss; 22-09-12, 21:54.
                      Калоян Кирилов
                      LZ2ZGT

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                        Първо място - Тошко -Мехата - Нова Черна
                        Второ място - Мехата - Тошко
                        Трето място - Бай Матьо - Бат Гойко Русе Нетуъркс

Много хубаво и трудно трасе, само за подготвени машини
                        Браво на организаторите и спонсорите .Честито на победителите (Ей Тошко вие пък милост нямате)остава да почерпят.Чакаме клипчета и снимки.

Коментар

честно да си кажа ,все съм си мислил че тия джипки са някви нормални возила със по зверски гуми и че хората които ги управляват са хора които като изкачат някъв слаб наклон и си мислят че са изкачили еверест,е така си мислех до днес ,това ми бе първото такова състезание което гледам и направо съм шокиран с какви препятствия се справят ,и направо да си го кажа БАСИ МАШИНИТЕ ,БАСИ ШОФИОРИТЕ ,НАПРАВО СЕ НАКЕФИХ НА МАКС

Коментар

Той Чаро почерпи на Бреслау.
                            Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                            SSang Yong Kyron 2.0xdi
                            Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първо искам да изкажа голяма благодарност на организаторите! Състезанието беше много хубаво и трасето си беше супер. Все пак има нещо което ме вълнува и искам да го споделя. Според мен едно траялно състезание е състезание на най-подготвената машина. Навигатора и пилота са също много важни, но от това колко ти е подготвена машината зависи почти на 100 % представянето ти. Всички ние наливаме едни луди пари и се стремим да усъвършенстваме все повече колите си с цел да бъдем по добри и да имаме по голям шанс за по добро и успешно представяне. В този ред на мисли, ако се беше намерил още един екипаж да подкара прототипа на Чаро, то тогава класацията щеше да бъде - 1, 2 и 3 място за него. Лично аз не мисля, че това е правилно. Все пак трябжа да се даде шанс и на другите да се представят по добре. Не знам от къде е измислено това правило, но според мен е напълно погрешно да се дава право на една машина да се явява повече от веднъж на едно трасе. По тази логика се обезмисля представянето на другите. Все пак малко или много всеки се стреми да постигне и даде от себе си максималното.
                              Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Да си кажа и аз мнението. Както се и очакваше - трасето беше на ниво, организацията също. Времето ти се казва веднага, няма загубени листи с времена или обявяване времето след 5 мин. и такива неща, които видяхме на състезанията с претенции. Така отпадат съмненията, че нещо се върши зад гърба ти. Жалко само, че бяхме малко екипажи, може би ако беше в неделя щеше да има повече желаещи за каране. Всъщност желаещи имаше, но събитието съвпадна с Рали Бреслау и поетите ангажименти на доста от колегите да съдийстват. Като цяло състезанието ми хареса, а Гемакса доказа още веднъж, че може да прави траял. Много организатори на "велики" състезания могат само да мечтаят за това.
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X