Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОФРОУД БЕЛОВЕЦ
Свий
X
-
От: ОФРОУД БЕЛОВЕЦ
Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнениеЩе имали някой от петак вечерта на палатка?
Да не пропусна да направя заявка за нас:
Чавдар Владимиров-Мехмед Мехмедов и Тодор Гаргов-Никола Георгиев,Дайхатцу Роки,прототипЧавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеЧаро двата екипажа с еди джип ли ще играят.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеЭа догодина може да го обявиш като награда эа 1място.
р.р.Вече имам да вземам едно "Аро-Мерцедес",защо да не взема и друг.....Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Утре ще ми пристигне частта за лебедката, така, че може и да съм в играта.
Имам два въпроса:
-По трасето ще има ли изкуствени препятствия?
-Не е ясен регламента за оценяване на преминаване. Каза се, че ще се отнемат точки за разни неща, но се знае по колко. Да си направим сметка дали да правим тактически нарушения, и колко. А и екипажа стартира ли с някакви точки(като на Лазарово), изобщо с точките е пълна мъгла.
Обмислям варианта да дойда в петък вечер, стига да има мераклии за палатков лагер и купон.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеТо още не се знае кой ще кара,дали е готово трасето,пък за палатки не вярвам.
Да не пропусна да направя заявка за нас:
Чавдар Владимиров-Мехмед Мехмедов и Тодор Гаргов-Никола Георгиев,Дайхатцу Роки,прототип
Коментар
-
Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнениеЕии какво говориш могали да отида до там ито да няма нищо?ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар