Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 2011 /31.07.2011/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4х4 2011 /31.07.2011/

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
    Оправдания само,от бокса пак в бокса,па си не вземахте по една Тойотка да се родите,само един резервен диф ще си носиш в кошничката ,за друго няма да мислиш...
    Тогава и аз ще си взема такава кОчинка! Тойотка.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Тодоров (Тошко) Преглед на мнение
      За този клип ли става въпрос?

Именно този
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Именно този
        ЕЕЕЕ Коле! Сега вече разбрах, защо се здрависвахме два пъти. Единият сутринта, а другият почти на обяд.
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
          Правим си експерименти по каретата и полуваловете,Витарата беше сглобена в посл.момент и е недовършена.Нищо счупено,просто два вала набити в тръба ,която е разпробита и е точкувана в отворите.Скъсала се е заварката.Сега имам едно каре сглобено със заварка и едно с шлици.
          Ще се тества ,докато се счупи едно от двете.Ако е със заварката,правим го с шлици.
          Ако се счупи с шлиците,отказвам се от този проект и минавам на цял уазков мост!
          Към правилно решение си се ориентирал Антоне.УАЗ-овия мост е достатъчно здрав и е с пред.число на главното предаване 5.125-също като на Витара.Важно е,обаче да е сглобен кадърно-/имам предвид зацепването на пиньон-корона и опорния лагер на пиньона да НЕ липсва/.Иначе си поняся големи гуми и няма ядове.
          П.П.Ако и него строшиш ще търсим редукторен,но трябва да сменяш и двата,защото редукторните УАЗ-ови не са със същото пред.число,като на Витарата.

Коментар

Ето и видео от същинската част на състезанието:

Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Еййй,добре че са ме хванали и мене в кадър дори и пеш патрул,никаде ме нямаше сниман че се счупех рано,рано и жената не вярваше че съм бил на състезание,другаде съм бил мърсувал,а сега ще покажа доказателствен матерял
              Имам те на видео като чатъркаше още от старта и те предаде дифа в калта така, че се оправдавай смело...
              0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Дайте ощте снимки!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                  Айде сега"скорпионската" ви е виновнаСега се прибирам от Приморско бях цяла седмица там.Всеки ден на плажа на "Перлата" си спомнях за предния събор там.Дано и тази година времето е пак хубаво и да си изкараме страхотно!
                  И аз така сега се прибрах и даже си взех Витарата от Сливен днес. Защо не свиркаш ? С носталгия гледах дупката за водата на Перла пълна с боклук и треволяк и гредите с разпадащата се арматура по тях. Даже се видяхме със Стоян и Вальо в петък вечер на тръгване от плажа. Бяха яхнали едни големи скутери и правеха разбор на трасето . П.С. Жена ми много си хареса малката купичка .
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
                    Имам те на видео като чатъркаше още от старта и те предаде дифа в калта така, че се оправдавай смело...
                    Другия път ще давам по малко гас на старта,да не изчатка нищо и за да съм наравно с Витарките ..поне на старта
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                      И аз така сега се прибрах и даже си взех Витарата от Сливен днес. Защо не свиркаш ? С носталгия гледах дупката за водата на Перла пълна с боклук и треволяк и гредите с разпадащата се арматура по тях. Даже се видяхме със Стоян и Вальо в петък вечер на тръгване от плажа. Бяха яхнали едни големи скутери и правеха разбор на трасето . П.С. Жена ми много си хареса малката купичка .
                      Не знаех,че си там съжалявам! С Антон се чухме по телефона в неделя и той ми каза,че си в Приморско но вече трябваше да си тръгваме.Нищо ще се видим на събора а догодина за Гавраилово купичките ще порастнатНе бях с джипката сигурно щеше да ме видиш под дърветата и разпознаеш по стикера на форума.Май трябва и на Яриската да лепна стикер
                      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Другия път ще давам по малко гас на старта,да не изчатка нищо и за да съм наравно с Витарките ..поне на старта
                        Бела нема да се даваш Тойо е номер едно,не ги слушай тия Сузита бреТе ако имаха Тойоти немаше да се друсат на тия тръскачки
                        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Ето и втория клип, малко късно ама нали няма време:

Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Снимката е трепач Мнмого благодаря!

Коментар

КЛАСИРАНЕ.xlsКЛАСИРАНЕ.xls
                              Малко със закъснение, но нямах 10 дни достъп до интернет за което моля да ме извините
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                                [ATTACH]353327[/ATTACH][ATTACH]353327[/ATTACH]
                                Малко със закъснение, но нямах 10 дни достъп до интернет за което моля да ме извините
                                Все пак го качи. Извинен си.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X