Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание за любители в град Кубрат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Състезание за любители в град Кубрат

И малко видео.

http://youtu.be/SevY_atvJKohttp://youtu.be/yv4qDeklGP4
    http://youtu.be/lRnwlpfydiU
    http://youtu.be/KeL_PDZUSts

Коментар

Ето и списъка на учасниците-Цветомир Генчев със Витара от Разград
      Дамян Веселинов със Нисан Патрол от Разград
      Тержан Лютвиев със Вранглер от Кубрат
      Захари захариев със Вранглер от Русе
      Петко Петков със Сузуки самурай от РУСЕ
      Свилен Максимов със Чероки от Русе
      Николай Николов със Мерцедес от Русе
      Петър Чернев със Нисан Патрол от Силистра
      Чавдар Владимиров Сузуки саморай от Нова Черна
      Николай Колев със Витара от Шумен
      Ахмед Сака Сузуки саморай от Глоджево
      Бехайдин Юзеиров Тойота лант крузер от Русе -Мехмед Мехмедов със Дайхатсу F20
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Малко снимки и от мен

RAV 4
        F650GS

Коментар

Eто класирането
          Мехмед Мехмедов-12.18мин-Дисквалифициран понеже съм оргнизатор
          Бехайдин Юзеиров 13.29 мин
          Цветомир Генчев 13.53 мин
          Свилен Максимов 14.13мин
          Петър Чернев 17.10мин
          Ахмед Сака 14.22 +20 мин

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
            Eто класирането
            Мехмед Мехмедов-12.18мин-Дисквалифициран понеже съм оргнизатор
            Бехайдин Юзеиров 13.29 мин
            Цветомир Генчев 13.53 мин
            Свилен Максимов 14.13мин
            Петър Чернев 17.10мин
            Ахмед Сака 14.22 +20 мин
            Е другата година няма да участваме, щом ти е толкова трудно да напишеш цялото класиране .Ние последните не сме ли участвали не си ли трошихме джиповете не заслужава ме ли да ни споменеш .
            Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
            "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
              Е другата година няма да участваме, щом ти е толкова трудно да напишеш цялото класиране .Ние последните не сме ли участвали не си ли трошихме джиповете не заслужава ме ли да ни споменеш .
              Захари що ме мъчиш.Знаеш че докато напиша една буква е търся из цялата клавиатура
              Терджан Лютвиев-11.26 +40
              Чавдар Владимиров-11.56+40
              Николай Николов -12.08+60
              Петко Петков-16.57+60
              Захари Захариев-ВРЕМЕТО ВИ БЕ СПРЯНО ПОРАДИ ПОВРЕДА ВЪВ ДЖИПА ВИ имате 20+20

Коментар

Искам специално да благодаря на Мена33-на Печкина и Благо4по4 и не на последно място на Ваньо Василев за оказаната помощ без която това състезание нямаше да на това ниво.Който има снимков материалили видео моля да бъде качено тук щото аз Благо и Ваньо нищо не видяхме от състезанието.Тоест видяхме само награждаването.
                Последно редактирано от meha1971; 23-05-11, 20:00. Причина: правопис

Коментар

Още малко снимчици

RAV 4
                  F650GS

Коментар

Аз също бих искал да изкажа благодарности на организаторите за прекрасното настроение и атмосфера която успяха да създат. Както Меха1971 спомена "нивото на трудност бе леко завишена за да бъде съзтезанието по-атрактивно и интересно". В края, по време на награждаването чухме имената на всички спонсори на които отдавам чест за помощта, но аз бих искал да благодаря на NETWORKS и в частност на Свилен за добавената стойност към съзтезанието под формата на озвучаване, помощ, и кюфтета за съзтезателите, а съм сигурен че имаше и още много други форми на съдействие.....
                    На Бай Матю и Николай Божков за напътствията по трасето които определено ми помогнаха да се представя така добре
                    На Муси за допълнителния чифт ръце необходим за разпъването на лебедката.
                    На Румен Милков и Ека за снимките и видеото (които ще си искам да диск или флашка )
                    На цялата Шуменска група за присъствието и подкрепата (най вече на Кольо) и естествено на присъствието на "Разградските Глигани".
                    И като се казва, накрая но не на последно място на навигатора ми Данчо без съветите на който емоцията щеше да надделее над трезвата преценка!

Поздравления за прекрасното събитие, и догодина сме отново при вас в Кубрат!!!
                    TG

Коментар

Добре сте се забавлявали колеги! Честито на победителите!!!...Ама никъде в календара не беше отразено. Може би се страхувате от конкуренцията?
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                        Добре сте се забавлявали колеги! Честито на победителите!!!...Ама никъде в календара не беше отразено. Може би се страхувате от конкуренцията?
                        Гледай темите в самостоятелни състезания-там ги има обявени.29/05 е състезанието в Глоджево,а на 11/06 в Нова Черна.
                        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                          Гледай темите в самостоятелни състезания-там ги има обявени.29/05 е състезанието в Глоджево,а на 11/06 в Нова Черна.
                          Младене, съгласен съм с теб но месец преди състезанието едно ЛС на Златев и сте в календара. От високо се вижда най добре.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

много добре се проведе,но защо никой не мина по еската.мисля,че 3-4 джипа можеха успеят.това щеше да им гарантира призовото място.

Коментар

Ето и обещаните от мен снимки!
                              https://picasaweb.google.com/1104902...ubrat_22052011#
                              Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                              0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Оп втори дубъл, че много бързо ми забрани да променям. Някой, ако не го мързи и има възможност, да изтрие първия.

Малко клипчета и от мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X