До: SiX Days Crazy Job 2009, 26 - 31 юли
Айде от мен да мине!

Не са от най-добрите, ама пак е нещо!
Айде от мен да мине!

Не са от най-добрите, ама пак е нещо!

В интерес на истината не очаквах толкова голямо драпане. Аз, Иван, Ачо и Марти се качихме сами без чужда помощ, когато тествахме това място за първи път, но на състезание "настроението" е различно ! 

Коцето претърпя две операции и клубът реши да му отпусне 1000 лв. за тях, защото наистина са скъпи. 

Между другото пътеката нагоре си бе изпитание и за АТВ-тата и за единствената останала дама в състезанието. Май точно тук едното АТВ се е изтъркаляло надолу ... 

)

Започна да си осигурява и надеждност джуниъра, за което искам да го похваля ! 

Това си е десерта на етапа, когато всички вече са здраво каталясали.
Тук действието се развива пред теб като на екран на телевизор, защото освен многото камъни и наклонът си е бая стръмен.

Браво наистина ! 

Какво повече да кажа ... Пламен представи отново достойно България, като почти не остана именит австриец, който той да не е победил в тази дисциплина през последните години, която пък явно за нас си остава коронна. Жалко за Пламен, че не успя да докаже класата си преди година на Ред Бул Романякс, защото съм сигурен, че той щеше да блесне и там ! 

) Всичко това е добре съчетано с приятелската атмосфера, прецизните тракове, безпристрастното жури и усмихнатеите и компетентни организатори.

а наградите са наистина уникални със сигурност тези орнаменти няма да се хвърлят в някой шкаф,а винаги като ги погледнеш ще ти напомнят за преживяното в Стара Загора и CRAZY JOB

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар