Аиде и аз да се похвала малко сас некоя моя снимка на тва място идввам за 2ри път и се сам ходих предния път сас още един добре че тои беше да ми изкара мотора неговия и моя до горе апа ся сам ходих и сам си го изкарах саа бая зор де ама излязох даже разбрах че е голям лукс да имая екипировка и ботуши че аз бях се един къс анцуг та малко ма болат краката ма кото е важното е че излязох горе сам на тва наи се кефа
(коментарите за снимките са писани над снимките щот некои да не се чуди както аз се чудя на другите каде са писани)
та е от тук се почва:

и стигаш тука тук снимах отгоре като се качих пътя надолу

и обращаш се напред и трягваш по "пътя"

.............

.................

.....................

тука цепиш нагоре в ляво през дарвата правиш малко слалом а по земята има клони и шума колкото да ги закрива да не се виждат да може да паднеш по лесно та аз не паднах де...а и има млко по лесен път в дясно като за виеш ма мен не ми хареса и трагнах по тоя да ми е по весело

и излизаш тук....

...........

и после фащаш по "пътя" нагоре (но смокинг
)

после по тоя път в дясно че аз трагнах на ляво и се пообърках малко ма се ориентирах

тука имаше лек застои че избрах неподходяща тактика за преминаване трагнах от вътрешна стран и се забих ф един камик и угасна звяра та после 10 мин се бавих до дет да трагна ма трагнах де

тука снимах тва по средата на баира ама като се вращах че то по време на качване няма как да се снима та тя и гумати ми е гладка като мрамор ся по коледа може да го зарадвам с неква нова гума ако забогатея де

тук пък имаше задръстване от клони и тръни да го еВа

тук сам очертал пътя по които се минава по надолу има още три ама снимани като се връщах

и това е краината точка на трасето надявам се да са ви били интересни снимките ама то и е кратко трасето 4 5 километра можеби е не знам и аз

тук тези другите са от на връщане

та е от тук се почва:

и стигаш тука тук снимах отгоре като се качих пътя надолу

и обращаш се напред и трягваш по "пътя"

.............

.................

.....................

тука цепиш нагоре в ляво през дарвата правиш малко слалом а по земята има клони и шума колкото да ги закрива да не се виждат да може да паднеш по лесно та аз не паднах де...а и има млко по лесен път в дясно като за виеш ма мен не ми хареса и трагнах по тоя да ми е по весело

и излизаш тук....

...........

и после фащаш по "пътя" нагоре (но смокинг

после по тоя път в дясно че аз трагнах на ляво и се пообърках малко ма се ориентирах

тука имаше лек застои че избрах неподходяща тактика за преминаване трагнах от вътрешна стран и се забих ф един камик и угасна звяра та после 10 мин се бавих до дет да трагна ма трагнах де

тука снимах тва по средата на баира ама като се вращах че то по време на качване няма как да се снима та тя и гумати ми е гладка като мрамор ся по коледа може да го зарадвам с неква нова гума ако забогатея де

тук пък имаше задръстване от клони и тръни да го еВа

тук сам очертал пътя по които се минава по надолу има още три ама снимани като се връщах

и това е краината точка на трасето надявам се да са ви били интересни снимките ама то и е кратко трасето 4 5 километра можеби е не знам и аз

тук тези другите са от на връщане

Коментар