Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закриване на сезона

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

След посещение на манастира групата се отправи към поляната преди сиврията.

вече на фенера

джипа на Амбарев много ефектно се изкачи

Шмида неможе да откъсне поглед от атракциите

Радо гледа нещо навъсено сърди се че не успях да го снимам как прелетява

един от последните участници

Малък Кеко набара чужд мотор и се учи да пада
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/d...lak%20keko.AVI
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/d...entusiasti.AVI

Коментар

Хах, като гледам май май не е било толкова весело колкото миналата година ? или само на мен така ми се струва ?
      ---
      ПП. Клипа с Кеко не ми го отваря.. сигурен ли си, че е качен целия ? (800 и няколко КВ е все пак )
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Клипа не е бил доизтеглен сега е добре

Коментар

Ето малко снимки от мен и то предимно от "официалната част", тъй като както казах отидохме с джипките през Хисаря.

Плакатът на Закриването!

Това представляваше Стара Планина. Над 800м всичко бе сковано в скреж.

Барбекютата работят с пълна газ. Това тук бачкаше за нас.

Ха, още едно !

БАЯ мотори имаше все пак, макар и други да бяха дошли с джипове.

Залата. Отново беше претъпкано, а по масите бъкаше от безалкохолно. (последното уточнение е за Митков)

Любезно бяхме поканени на масата на Амбарев и той каза, че можем да се чувстваме като у дома си... с малки изключения!

И от МК Хасково имаше представители.

... и от Севлиево минаха Стара Планина с мотори.

Идолът на закриванията и откриванията - Тумангела. Швепс-с-с !!!

Нашата представителка в конкурса по архитектура: "Големи балкони". Смятам, че има талант.

Амбарев. Така е организацията. Ем щастлив, ем уморен.

Кеко направо го развратиха тия жени. Вижте му бузките, колко е засрамен!

Ама и мадамата си я бива!

На Шмида пак му се танцува и едвам държи.

Стари приятели от предишни години. Радвам се, че ги виждам всеки път!

И Траките са на сайдер. Всички се подготвиха да се представят пред проверяващия, а той не дойде.

Радо, къде са ти снимките

Щастливи физиономии. Откриването и Закриването са големи празници за ендурото в този край и чест прави, че традицията се подържа!

Нашите само дето много се праскат с тоз КТМ. И тук не са по назад!

Масата на Ненко от Слатина.

Пак масата на младите пичове.

Ванката Чиков. С нетърпение го чакам пак да се включи в шампионата, защото той за мен е голям карач!

Не можах да го позная Тумангела. Ни пиене, ни канадска борба! К'во ли не прави лИбоФта ?!

Амбарев, на Откриването да накараш дамите поне да се обръснат!

Още едни "стари" приятели!

Имаше и гост-ендурист от Гърция. Обеща да доведе приятели да карат в шампионата ни.

Рогата много добре му стояха!

Показа, че е и добър танцьор. С примата на вечерта изиграха етюд от "Ловецът на елени" на маса.

Ей, тоя шампионат не ме оставя на мира! Взел съм си вино "Сакар". Само дето е по-старо от 2006-та. Амбарев като не толкова вживял се в състезанията вдига Джака. До мен е фирмения състезател на Хонда, та да мога да го контролирам.

Жасмин уговаря със севлиевци състезанието там за новия сезон.

Имаше и танц с каски.

Митака пак представи запазената си марка: "Танц с ..." сабя.

Пипането на задници по време на хоро не се брои.

Още един стар приятел!

Имаше и специален поздрав за всички от гайдар.

Използвах момента, че Амбарев се бе загледал встрани.

Носенето на приятели е приоритетно по време на Откривания и Закривания.

Амбарев - Джуниър. Много е малък още та да се кипри и той до рогата.

Амбарев: Тоя нахалник ли те щрака?

От това лице при подходяща светлина, може да се направи страхотен портрет! Не, нямам предвид от свещи. Говоря сериозно!

АС/ДС и всички са на дансинга.

Ето, това се казва навита банда! Нашите приятели от Пирдоп пристигнаха с ATV-та и макар и по-късно се влкючиха във веселбата.

Ето и машините им ... без последната!

Радо вече гледа умно!

Ники, ето една идея за реклама !!!

И тази година Закриването беше на нужната висота, подплатено с порядъчна доза веселба и голямо присъствие. Дори комплекса на Бяло Камене не можа да поеме всички желаещи, та откриването може би пак ще е на Бунтовна.

Разбрах на другия ден, че късно вечерта е станало нещастие с един колега от съседно село, за което съжалявам много
          Изказвам нашите общи съболезнования на роднини и близки.

Коментар

ето и закриването през погледа на нашия обектив

петък следобед е, с 300 зора стигаме на Партизанска песен, спирам ямахата в първата преспа и отивам вътре да пия чай,
            хижарите не очакваха да видят хора, камо ли мотористи

на колегата ДР-а от 120 кила беше станал на 150 със все багаж и лед по него

вече сме на бариерата на Ясеново, леко обледени отвън
            ако знаехме какъв вятър ни чака към сопот щяхме да се върнем да пием чай с ром на партизанска

Събота сутрин, прекрасно време

а в предния ден бяхме някъде там горе

една витара почти изкачи фенера, баш накрая се препъна за жалост
            трябва малко фантазия за да я различите

след тежкия ден, много спукани гуми и какво ли още не се настанихме в тази скромна колибка, оставихме моторите отпред да пазят дървата за камината

с колегата се наложи се да спим на спалня със завивки с мечета

а каминката за половин час направи баня вътре, размазахме се

... но за много кратно, само 1 нощ :x
            в неделя отново посетихме заснежените била на стара планина
            пак само ние бяхме

немога да повярвам че ми бяха останали сили и за малко шоу

хе хе несъм падал ! споко

така де, закрихме летния и открихме зимния сезон !
            някой на ски а други бяхме на мотори

айде успешно лъзгане
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Малее тазгодишхото закриване ме измори много.Особено тежка беше вечерта Дано догодина ние хората с перуките да я караме по кротко защото вече ми омръзна да се прибирам от Бяло Камене махмурлия
              Карам като мълния, се в дърветата се целя!

Коментар

момчета какво закриване правихме ?!?! направо взех да се чудя вече

като се замисля какъв студ брахме, а този последния уйкенд какъв прекрасен за закриване беше, а като гледам прогнозите и този май ще е такъв. май ще трябва да закриваме още веднъж
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Не знам за вас ама аз 100% ще напрявя поне един фенер времето ще стане още по хубаво и няма да ми е добре да си стоя у нас
                  Карам като мълния, се в дърветата се целя!

Коментар

Краси, някой не хвана ли бронхопневмония бе?
                    Миналата година и ние правихме един такъв преход в студ и сняг, та после не можахме да се стоплим цял месец!

Коментар

Жоро живи и здрави сме колкото и да не ти се вярва !
                      ама като карахме така се бях накатал както и за ски не се накатавам
                      движех се като робокоп с 5 чифта якета

този уйкенд няма ли да карате някъде, да се съберем на узана примерно ?

Коментар

Мислим да караме в събота, но още няма концепция къде. Има една идея за по билото на Средна гора до яз. Домлян и обратно, но още не е сигурно. Ако решим да се съберем на Узана сигурно ще хванем ясеновската пътека, че е най-пряка.
                        Обаждайте се!

Коментар

Най-накрая успях да намеря съмишленици в Пазарджик. Две три момчета с мотори и аз мислим да покараме в събота. За сега идеята е да отидем до връх Богдан. Ако някой ще ходи на там може да свирне да пийнем по кола някъде там.

Коментар

В събота и неделя калоферци ме канят да караме някъде около Тъжа с преспиване хайде да се съберем да открием зимния сезон.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай
                              В събота и неделя калоферци ме канят да караме някъде около Тъжа с преспиване хайде да се съберем да открием зимния сезон.
                              Има една идея да се качим на Стара планина през хижа Соколна, от там Триглав и х.Тъжа, ама пак не е сигурно ?!
                              Навярно ще стане сигурно, като решим на коя бензиностанция ще зареждаме ?!

Коментар

А БЕ ТАМ ИМАЛО НЕКЪВ МНОО ГОТИН ВОДОПАД
                                АКО ДОЙДА ШЕ МЕ ЗАВЕДЕТЕ ЛИ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X