жоре сори ма май може и аз да не дойда
вече няколко дни ми е много зле с адски болки в корема
-не знам..ако осигурявате памперси за участниците може и да се запиша вчера особенно положението беше много зле
-и между другото почти съм сигурен че работата тръгна от тва че раничката дето пия вода от нея е зеленясала от вътре и е с едни налепи по стените а аз се ше я чистя и все забравям
така че -чистете си редовно кемъл баг раниците отвътре и то и механично и с дезинфекционен разтвор
сега съм я напълнил с кислородна вода и кисне
Мене и този път ме отпишете
Мислех да карам на този кръг, но вчера нацелих една канавка и дигнах бая прахоляк. Приземяването беше малко твърдо и охлузващо. Сега ме боли рамото и не мога да карам хич Много тъпо.
Сигурно само ще гледам затворения кръг в неделя.
Аз си ударих лошо кръста по-скоро опашката много ме боли и при сядане и при ставане, много добър мой приятел се жени в събота, имам много работа и т.н. и т.н., но ще участвам!
Я се стегнете бе хора
Аз си ударих лошо кръста по-скоро опашката много ме боли и при сядане и при ставане, много добър мой приятел се жени в събота, имам много работа и т.н. и т.н., но ще участвам!
Я се стегнете бе хора
Да бе, егати и почвата Като гъба е. Надявах се да се поразкаля малко за да ми помогне малко, но не се получи. Проблемите по мен и по АТВ-то си казаха думата .
Голям резил Заради клуба, не заради мен. Аз си карам за кеф. 11-то място от първия ден. Срамота Че на първото ми състезание бях пети.
Но нали точно преди старта каза, че си карал пак трасето и нищо няма да махаш? През цялото време се чудех къде точно е това изкачване. Малко зорно беше преди втора контрола, но после четириколките го изметоха и се летеше нагоре.
Иначе вторият ден Кокера, Калин и Сифона ме впечатлиха страшно.
Пламене, в петък вече бях намерил по-късото и по-полегато изкачване, което правихте. Ама по време на дъжда мислих и него да махна, затова рано сутринта в събота ходих да го проверявам
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Коментар