Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VI-кръг от Ендуро и АТВ Узана - шампионат на РБ.Отзиви и снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Това е което ми е дадено от Вера , самоче тука са само лицензираните ..

Коментар

Първоначално публикуван от Краси team-atvracing
      Страхотни снимки е направил dkashavelov
      Но класирането е неточно,
      първият ден съм събрал 6 контроли и завърших едновременно с адаша КОЛЕВ,а стартирах предпоследен и би трябвало да съм 2ри във временното класиране за събота.
      Каква е причината да съм толкова на зад в класирането.
      Присъединявам се към похвалите за момчето което снима и се радвам, че е проявил творчество и друг поглед. Браво
      Колкото до класирането, не знам ?!
      Краси, да не би главния съдия нещо да ти е имал зъб?

Шегувам се, ще накарам Верчето да направи справка

Коментар

Състезател съст.№ мотори кубици клуб старт нак. финал време
        Красимир Колев 4 BOMBANDER 650 ATV Crazy job 12:01:00 0 16:03:41 04:02:41
        Красимир Грудев 172 KAWASAKI 700 ATV Еди Моторс 12:09:00 814:27:00 10:18:00

Коментар

Ето и обещаните снимки от мен. Този път искам да благодаря на Дима Тонева за кадрите от втория ден, тъй като аз снимах преди всичко с видео камера.

Малко пейзажи от билото край Узана.

След поляната започват камъните, които сякаш нямат край.

Венци и Денис от Ендуро Виктори са се устремили нагоре.

Първият камънак, който в сравнение с този по-нагоре направо е като магистрала.

Тук пътеката е кратък отдих от 20-тина метра.

Имаше и местни хора - зрители, които казаха, че по тази пътека минават само козоте им.

Кой е този пък дето е изплагиатствал и мотора ми и каската ми ?!

Началото.

Данчо този ден пък изпотрепа всичко живо по пътя си.

Фирмените състезатели на Crazy job разглеждат пораженията по КТМ-ите си. Кокера точно смени бутало и сегменти на неговия и клечка по пътеката му проби маркуча на антифриза. Жалко за този инцидент, но в ендурото много често има и лош късмет !

Краси приема поздравления.

Явно е каталясал много.

Голям и малък Кеко. Браво на Малък Кеко. Момчето си направи двете обиколки, както и Николен, въпреки че са джуниъри.

Славомир също нямаше ден. Още отначало си спука предната гума и кара така до края. Това явно е повлияло на земното притегляне. И аз го изпитах на гърба си миналата година пак на Узана.

Ден втори. Ей сега разбрах, че трябвало да снимаме в тъмната гора на 1600 ISO, ама като съм бунак.

Асът в 4Х4 - Долфи направи първото си състезание в ендурото Да го приветстваме, да му пожелаем упоритост и да не се отказва !!!

Докато минаваше екстрима на Долфи остана време да поговори в движение и с феновете си.

ММ в техничния участък.

Още един нов състезател.

Магарето пак имаше голям мерак за победа на затворения кръг, но падна и всичко отиде на кино докато запали DRZ-та.

Янчо Терзиев кара идвата дни много спокойно, дори му остана време да си вземе вана след екстрима на първия.

Публиката се бе настанила около големия трап. Въобще вторият ден атмосферата бе като на голямо състезание

Кокера, въпреки че престоя БАЯ време в това междинно състояние: "Да падна ли в големия трап или не?" пак показа класата си, като даде най-добро време през втория ден, като изби малко разочарованието от първия.

Познатия от форума Чемширов ATV в акция. Crazy job отново показаха солидарност, карайки за тима, въпреки че някои вече бяха изгубили шанс за челните тройки, което им прави чест

Затворения кръг бе доста по-труден за ATV-тата, но всички се справиха с него по мъжки.

Десо се движеше много добре до първа контрола на втората обиколка в събота, но какво стана после ... ???
          Това е от мен. И други снимаха - Бучака, Амбарев. Нека и те качат нещо, а в сряда може да гледате репортажа по RTV. Има много кадри от катеренето между "Бара" и саите. Голямо шоу е било там!
          Приятно гледане!

Коментар

Браво ! на мене нещо ми се разби карточетеца и немога да сваля от още 2 карти снимките за да направя галерията за сайта наведнъж .. а пък и цял ден чакаме малък Кеко да си домъкне дупето и да донесе неговото фото за да кача всички снимки ! Иначе Добра работа на всички за това състезание ... а Жоре оправихме крайното класиране с новите точки .. може да го видиш! Разликите верно са малки но са от влияние ... Поздрави на Всички !

Коментар

браво на момчето от габрово за хубавите снимки
              най после достойна конкуренция на Хаджиев
              много хубави снимки и си личи че момчето има фотогравски арт поглед

състезанието..
              преди да идем си мислехме че ще е като миналата година на узана -сравнително лесно и с тук таме малко по така моменти..
              да ама не, рекордните жеги точно този уикенд в комбинация със сравнително дългата дистанция направо ни разказаха играта

мотора ми до сега никога никъде не бе завирал и хвърлял вода тука обаче.. и това се случи
              към средата на пътеката взе да мяучи и да издава странни звуци след което "хвърли" водите
              наложи се да му прилагам странни и нелицеприятни методи за съживяване някои от които не са за разправяне много много все пак обаче не можа да блокира макар че на няколко пъти му трябваше много малко а му бях сменил буталото точно малко преди узана
              смея да твърдя че покрай жегите това състезание се превърна в най натоварващото физически до сега и това го казва човек край чийто град ..растат-кактуси
              то по къси панталонки беше жега а камо ли навлечен и с каска и пълна екипировка,вятър почти не подухваше а по пътеката направо бе пълно безветрие
              а бе.. зор.иначе имаше интересни места
              имаше и няколко пътечки и пътчета през по прохладната северна част където си бе приятно и жегата не се усещаше
              като цяло поздрави за всеки който успя да завърши

вторият ден -вече си беше супер и лично аз много се накефих имаше и доста публика из гората а атмосферата много напомняше като на световното по ендуро-имаше си тест който може да се определи като ендуро тестовете на световното само дето бе по кратък но иначе много интересен
              много ме накефи ендуро теста затова и успях да дам време което накрая само кокера успя да подобри
              за което го поздравявам
              тази форма с тестове и времеизмерване а не с борби и елиминации лично за мен е много по приятна и си е точно с "ендуро" специфика
              както си се прави на всякъде
              освен това е и много по безопасна и за зрители и за участници
              така и всеки участник може да покаже какво умее като борбата му е само с хронометъра а не с прелитащи отляво и отдясно други състезатели при което става малко въпрос на нахалност да избуташ другия от завоя или да му пресечеш пътя и други похвати по познати ни от мотокроса
              но както и да е -това е друга тема

Коментар

Много благодаря на Амбарев за бързата реакция

Моля Краси team-atvracing да ми се обади на 0888/704455 за да решим неговия въпрос и да пуснем окончателното класиране и при ATV

И аз смятам експериментът за преминаване на ендуро теста през втория ден за много по-успешен, макар че, ако беше малко по-дълъг и състезателите се пускаха примерно на 1 мин. щеше да е по-интересно за публиката. Венци и Денис от Ендуро Виктори също одобриха теста и казаха, че това вече е типично ендуро. Присъединявам се към мненията на Митков и тяхното! Лошото е, че не навсякъде ги има тези чудесни условия за ендуро, както на Узана, но с повече търсене и фантазия мисля, че всеки организатор може да ги намери и нагласи.

Коментар

Ето малко снимки и от мен:

По пътя за Узана ... Бучака и Шмида правят гума .. този път не на мотор ...

Радо по трасето ...

Денис и Венци на старта ..

Магарето със "Синьо Сузуки"

Денис след 1-ва обиколка .. дойде и каза че се е обезводнил и е позеленял

Радо след 3 часов престой на пътеката каза че са го драли Тигри, Мечки и Вълци

Митков на ендуро теста 2-ри ден ..

Шмида доста се забави на това дърво !

Долфи...

и мотора му ....

Награждаването

за повече снимки - http://x-tremesopot.co.nr/

Коментар

След консултация с Главния съдия на кръга ... в клас АТВ има разместване .. на номер 170 и 172 ... трябва да им се разменят местата защото номер 172 има 6 контоли и няма наказание ,а номер 170 има само 2 контроли и 8ч. наказание!
                    Това ще бъде коригирано и в главното класиране!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X