До: "ЕНДУРО СОФИЯ 2009" 25-26 април -Първи кръг от Републиканския Шампионат
ГЕНЕРАЛНО КЛАСИРАНЕ ЗА КЛАС JUNIOR
JUNIOR MOTO

JUNIOR ATV
ГЕНЕРАЛНО КЛАСИРАНЕ ЗА КЛАС JUNIOR
JUNIOR MOTO

JUNIOR ATV
Нямате основание, колеги да се сърдите на съдиите, защото и системата беше нова и времеизмерването също, така че е нормално да се получат катаклизми, важно е те да се изчистят за следващите кръгове, в което аз конкретно не се съмнявам.
Жалко само, че останалите класове бяха лишени от някои препятствия и с това интересът от страна на публиката спадна по някое време. Нека поне по-лесните препятствия останат, нали все пак караме ендуро ?! 

Браво на Митака ! 
Накрая Ванката ме попита, дали ще го накажат за това превишение от 100 км/ч, а аз му отговорих, че навярно ще го вкарат направо в затвора. 

Определено не съм доволен от представянето на "каката" в Crazy job. Знам за възможностите на Ивка, които са далеч по-големи и тя беше далеч по-подготвена от това, което показа, но дали от сблъсъка със съотборника си или от това, че счупи кормило, Ивка едвам завърши състезанието в събота, а в неделя кара вяло, не беше борбена, както сме свикнали да я виждаме напоследък.

..има ли тапи ..няма състезание
при създалата се ситуация или трябваше да стартираме през някакви секунди разстояние или реката да я няма друг вариант бе меренето на най добра от 3 те обиколки, може би 
и да не ми се расърдите

На децата трябва да се поднася постоянно разнообразие. 
Няма такава лигава кал като лозенската
Едно АТВ се опита да се качи до мен за да ми помогне да избутаме мотора и се обърна на таван на съвсем лек наклон Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар