Обява

Свий
Няма добавени обяви.

V-ти кръг от БЕШ: БУЗЛУДЖА - ЕМИНЕ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Честито, Десо !
    Ненормална снимка са ти лепнали, очакваме и другите снимки от 5-ти кръг на БЕШ с най-голям интерес !

----
    ПП. И някой да си признае... кой аджиба изпи колата на 3-та контрола от 2-рия етап
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

давайте още снимки де имаше 100 фотоапарата и камери

дидо не се услушвай ами пускай снимки

Коментар

За мене ли ставаше въпрос
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Може да са забравили да си тръгнат от морето, я времето какво е хубаво и топло .
          И на мен ми се ще да съм там, че термометъра тук показва 35 градуса и е мор, ама... работа, какво да се прави .

Коментар

За мене ли ставаше въпрос

Коментар

ми Митков, в софия съм до края на седмицата и нямам снимките тук, така че в петък ще се видиш
              Ще пусна по-късно снимки на един приятел, който също снимаше
              No bike - no fun!

Коментар

Здравейте на всички!
                Току-що се прибрах от Стара Планина и нямах време да подготвя класиранията и снимките, но утре ще го направя.

Коментар

Жоре пусни малко снимки и на мене,чакаме с нетърпение

Коментар

Ще пусна инфо, класиране и снимки довечера, че сега съм в офиса и много работа имам, дето я бях задгъзил почти за месец.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                      ... и много работа имам, дето я бях задгъзил почти за месец.
                      Ооох колко позната история. Съчувствам ти

Коментар

zdraveite

az moge li da zapitam kakvo prave6e Mitko Mitkov na asvalta megdu Slan4ev braig i Irakli

Коментар

Можеш, ама питай на кирилица. Прочети правилата за писане във форума!

Коментар

Продаваше риба .. беше финиширал толкова бързо че имаше време да иде на риболов да хване 13 кг попчета и после отвори сергия ... що ти незнаеш ли ,че Митков е скрит талант ...

Коментар

здравейте

извинявам се сега вече може ли да питам каквотарсеше Митко Митков на асвалта между Слънчев бряг и Иракли

Коментар

видях го да кара мотора а не да продава риба но щом казваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X