Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи награди в Бухово !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАГРАДИТЕ В БУХОВО

Моля Ви, изчакайте пускането на официалната информация за наградите. Засега Ви обещаваме едно - ще има големи награди за всички класове. Мотоциклетите, които ще се подаряват на заелите 1-во място, не са професионални.
    Разчитаме, че регламентът ще се спазва, ще бъдете коректни един към друг и трасето няма да се превърне в бойно поле заради наградите.
    Гладиаторски боеве с ендуро мотори ще организираме друг път!

Коментар

Re: ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАГРАДИТЕ В БУХОВО

Там, където има големи награди няма коректност. Според мен няма смисъл да се дава една награда от 5000-10000 на човек а по добре да се раздели между 20 човека. Без това разходите за голяма част от участниците са големи.

Но квото решите, дано пък да не познаем да стане коректно състезание и най-добрият да победи.

Коментар

Спонсор на наградите е BETA Direct dealer

ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАГРАДИТЕ В БУХОВО
        Спонсор на наградите е BETA Direct dealer

Коментар

Първоначално публикуван от Suykata
          Bazikamse za hondite i ne znam traseto kakvo 6te e viktori -klub sigo praviat
          Суйка, хубаво че се обади.
          Точно започнаха да се въоръжават масово.

Коментар

За Бухово

Не се самонатягайте, наградите наистина ще са големи, но това не трябва да попречи състезанието да се проведе по правилник и компромиси няма да се правят за никои. Времеизмерването ще бъде прецизно и правилата за закрития парк ще важат за всички - който не си вкара мотора в закрития парк след края а състезанието, ще бъде декласиран. По трасето ще има скрити хора и ще се наблюдават за състезатели, които умишлено нарушават или променят маркировката. Същите ще бъдат изключени от федерацията и няма да бъдат допускани до съзстезание завинаги. Контролите ще бъдат мотористи от Ендуро Виктори, които познават терена и другите състезатели, така че няма да могат да бъдат заблудени по никакъв начин. Компромиси с екипировка, гуми, спирачки няма да се правят. Който бъде хванат да кара по трасето преди състезанието, няма да бъде допуснат до старта, а повярвайте ми, взел съм мерки за това.
            А относно наградите - до няколко дни ще ги уточним и официално ще ги обявим, за да няма спекулации.
            А относно всички интриги, спекулации и караници - те идват само от нас и само ние можем да ги прекратим.

Коментар

Почвам да слагам Джеимз Бонд технологии по мотора си

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                Почвам да слагам Джеимз Бонд технологии по мотора си
                отивам да слагам система с азот на Хондата и още 3 скорости отгоре

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov

и накрая съм почти сигурен че ще се изпокарат много хора както е станало и на състезанията с джипове преди време -подарили са на някакво състезание джип за първото място и от тогава са се изпокарали
                  Не са компютри ами компоти,Митков При джиповете споровете за 5 години ще се съберат на една странница,тука само за Сопот се изписа колкото "Война и мир". Плюс това джипа беше такъв кошник ,че никой не го искаше,Кралев го взе от куртоазия и мисля , че много бързо го натовари на "НАДИН"/фирма за вторични суровини/ Мислех да не идвам в Бухово но такъв сеир се очаква за това ролерче,че няма да пропусна.

Коментар

Не са компютри ами компоти,Митков
                    Не съм запознат с подробности това го чух случайно във разговор,и мислех че джипа е бил хубав

нещо май не виждам смисъл да се подарява нещо което за нищо не става

Коментар

Идеата беше че до последно не се знаеше за какъв джип става въпрос. Носеха се слухове, че ще е нов и хубав, но явно не се върза сметката и... получихме с Кралев една трошка... на гас

Янчо, забравил си колега колко изписахме и по онези времена ама в друг форум... или не си чел...

Коментар

Първоначално публикуван от sabin

Янчо, забравил си колега колко изписахме и по онези времена ама в друг форум... или не си чел...
                        Не съм забравил , много по-малко бяха споровете и при всички положения без такава злоба а на масата пичовски на питие. И понеже темата е за наградите , би трябвло в по-голяма степен да се вълнувате от самия приз и това да натриеш на колегата носа ,отколкото какъв подарък ще получиш. Другото е мнооого по-голям кеф,знаеш в каква интрига се вкарвахме по състезания, ами в Румъния ,супер беше когото в 2 часа вечерта състезанието отдавна беше приключило а ние продължавахме да се надбягваме в Карпатите и си правихме кушия на лебедки Никого не сме коментирали каква е наградата.

Коментар

Така е, уникални времена!!! Мен принципно награди не ме вълнуват, но много хора се влиаят от тях. Дори мисля от сега нататък да спирам и да си сменям касетките по състезанията, така че ще има цялото трасе от 1-вият ден а не само 1час!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X