Обява

Свий
Няма добавени обяви.

IV кръг Български Ендуро Шампионат - Ендуро Victory, Бухово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ууууу Жоре признавам те.....добре се справи...........
    обаче успя да огрееш на всякъде а

Коментар

Първоначално публикуван от Гено Сопот
      Здравейте Колеги,
      Искам да задам един конкретен въпрос:
      Защо в клас Джуниър някой от организаторите не каза ,,дайте да наградим тези момчета и тях с малко парични средства"-по този начин те ще имат стимул и за следващите кръгове.Не може едно дете което идва за първи път на едно състезание да получи валчер за 100 лв.- а момчета като Любчо ,Илиян .Слави и т.н да не им бъде отпусната поне скромна сума от 20 лв.
      Това отново говори че има изразена корупция,жалко че имаше такъв награден фонд за някои а за други не.
      Според закона за рекламата от името на този спонсор не можем да наградим с парични средства лица под 18 години. Постарахме се да наградим всички деца. Ваучери на стойност 100 лева получиха 4 деца в клас Mini Junior, трите момчета в клас Mini mini Junior ще заведа в Sofialand за сметка на организаторите. Имах идея за награда за клас Junior, но за съжаление не можах да намеря страничен спонсор, за да я осигуря.

Надявам се, че след това състезание все повече фирми ще обърнат внимание на ендурото, защото това наистина е един много красив и атрактивен спорт. Радвахме се и на голямо журналистическо присъствие, което ще ни помогне да запалим все повече нови почитатели и състезатели.

Грешки имаше, за което се извинявам на всички състезатели, но само този, който не е организирал състезание, не знае колко е трудно и колко работа се изисква. От името на "Бенлет марине" благодаря на всички участници и на моите приятели от клуб "Ендуро Victory", които дадоха всичко от себе си за това състезание.

Коментар

Невероятно атрактивно състезание до колкото успях да усетя по снимките на Жоро !
        Най-много ми хареса снимката на Митков и Магарето супер много се зарадвах
        Супер, браво на организаторите и май май, който не е ходил само може да съжелява !
        Да се надяваме, че ще има повече народ на Бухово-Емине !
        Успех на следващия кръг и едно ГОЛЯМО БРАВО на организаторите от Бухово !
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Това, че този път Слава Богу, нямаше публика, която да бяга наляво, надясно на тълпи по трасето, не означава, че имаше малко зрители. Тя беше много дискретно изолирана от трасето от едната страна. За съжаление, състезанието се провежда през активния летен сезон, когато софиянци са се изнесли към морето, а и световно по фудбол и заваля и дъжд. Може би това са само част от причините да няма толкова много зрители, с които свикнахме на предните кръгове.
          Тези думи за "корупция" прозвучаха доста странно. Корупция има на места където се превъртат големи суми, а в спорта парите май само се влагат. Не мисля, че за един скутер, някой е постъпил некоректно.
          Най-вероятно г- Амбарев с красивата притча за дървото е имал предвид, че дори и на природата и е нужно време за да създаде съвършенство.

Коментар

На http://www.x-tremesopot.co.nr/ може също да намерите снимков материал от състезанието ... подбрали сме доста снимки (285) такаче остава само да се насладите ! На позналите се "честито"

Коментар

браво амбарев много хубави снимки

състезанието наистина бе много добро
              имаше няколко нови неща в организацията които ми направиха много добро впечатление

..това че доста участници са решили да не участват...може би добре са направили защото състезанието бе на по високо ниво на трудност спрямо предишните кръгове, все пак обаче трасето бе напълно преодолимо и много забавно за каране

по време на състезанието се смениха всички възможни сезони само дето сняг не валя първо печеше слънце после още първите километри ме валя ПОРОЕН /като за представите на един харманлиец дъжд/
              имах чуство че водата я изливат с пожарникарски маркучи върху мене от мигане и скляпане в дъжда не съм видял важен маркер на едно отклонение от пътя и навъртях БАЯ излишни километри /а иначе маркировката бе доста добра макар и малко "загадъчна " на места / на други участъци пък бе толкова сухо че се вдигаше прах

като цяло трасето бе супер имаше участъци достойни да се включат в какъвто и да е ранг международни състезания,спускания и изкачвания се редуваха постоянно ,невероятно красиви пътечки дървета паднали и тн -типично ендуро състезание с главно Е
              Браво на организаторите за което
              вторият ден ни заведоха и по част от маршрутите които са отменили заради дъждовете-определено много участници щяха да берат ядове по тези места особенно ако вали и дъжд в момента като ги качват
              трасетата в Бухово още от миналата година стана ясно че ще са едни от най екстремните в шампионата ,а то и няма как иначе защото и природата там е такава,може би за това бе и лекият отлив на състезатели
              между другото и на мен самият не ми се участваше,щото усетих че пак ще се мокрим и цапаме до безобразие преди самото състезание научих и новината че приятеля ми от австрия Албин ,който е ставал 6 ти на ерзберг е пострадал при инцидент наранил е и гръбначният си стълб и няма да може да се движи от кръста надолу ,Бучака също го познаваше и като чу и той за това и на двамата ни стана много кофти
              въобще такива информации не бива да се съобщават на хора които отиват на състезание
              както и да е живота продължава а в него има и много хубави моменти ,
              състезанието в Бухово е определено точно такъв за всеки от участниците които успяха да го завършат

а за тези които си тръгнаха за вторият ден мога да кажа само че ИМА за какво да съжаляват -супер бе и то в не състезателна приятелска обстановка накрая имаше и пържолки и агънца...а бе да сте били дошли няма да ви разправям повече

Коментар

Днес съдиите ми изпратиха и протоколите от състезанието, които публикувам.
                За съжаление поради дефект на апаратурата, измерваща тестовете, няма да можем да раздадем точките, които обещахме да са за втория ден. Има състезатели без измерено време и няма как да ги класираме.
                Така че от това състезание точкуването ще е само от 25 до 1.
                До два-три дни ще кача и временното класиране след IV кръг.

Коментар

Здрасти Жоре,това че домакините не са можели да засечат времената за вторич ден-не означава ли че не са си свършили добре работата.Все пак тази федерация има регламенти и трябва да се спазват.Така на края на годината призовите места за някои колеги ще бъдат неоправдателни.Смятам вече такива основни грешки да не се допускат и нека тези които са съгласни с мен да подкрепят тезата

Коментар

Разбирам Гено, че това не е хубаво, но то не е нито по вина на БЕФ, нито по вина на организаторите
                    Времеизмервачите бяха лицензирани и с висок ранг. Както видяхте засичаха до стотни от секундата с фотоклетка, но и апаратурата се поврежда понякога. Бях свидетел, когато момчето при скалите, панически търсеше химикалка да записва номерата на ръка, но изглежда тогава някои са минали и не са засечени.

Коментар

На ралитата се измерва от няколко времеизмервача едновременно за да не стават подобни грешки. Предлагам да се наемат по минимум 3-ма времеизмервача занапред защото подобни грешки са недопустими. Жоро Хажиев ако трябва да си продаде апартамента за да покрие разходите - не ме интересува.

Абе Генчо, почва да ми писва от вечните ви недоволства, грешки стават, това е положението! На вашто състеание като ни се нана майката с липсващите маркери, да не сме пищали както вие за всеки малък пропуск, аре се стегнете малко, че ставате банални вече

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        браво амбарев много хубави снимки
                        е за тебе специално можем и едно ЦД да ти направим .. пак си главно действащо лице в някой уникални кадри Браво !
                        Сега чакаме Чавдар Дилидимов да донесе апаратчето и сваляме снимките от 2-рия ден ... и тях ще сложим !

Първоначално публикуван от sabin
                        Абе Генчо, почва да ми писва от вечните ви недоволства, грешки стават, това е положението! На вашто състеание като ни се нана майката с липсващите маркери, да не сме пищали както вие за всеки малък пропуск, аре се стегнете малко, че ставате банални вече
                        Събине , както може би знаеш навсякъде е така в цял свят "писателите" са 15-20 ПЪТИ по-малко от критиците ... тези критики не са с цел заяждане или нападки а с цел да се вземе поука! Мисля че много хора не дойдоха на това състезание предполагайки какво ще стане! Мината година имаше много хора които пишеха точно за тези неща ,но никои не ги чу и затова сега и форума замира ... само погледни следната статистика : темата за Стара Загора видяна 6636 , Темата за Хасково видяна 5063 , темата за Сопот видяна 2967 , темата за Бухово 1350 ; просто хората се отказаха да пишат ! Относно маркерите .. беше предоставен вариант който е доста по добър от тези с картончетата но в правилника на БЕФ пише че до края на тази година ще е така .. а поне за Сопот се стремихме да го спазваме този правилник по всички точки и да не препиваме хората! Аде стига толкова по тези теми ,аз съм оптимист за следващите години и дано очакванията ми се сбъднат !

Коментар

Сега чакаме Чавдар Дилидимов да донесе апаратчето и сваляме снимките от 2-рия ден ... и тях ще сложим !
                          супер

качвайте че да видят който не е дошъл какви красоти бяха
                          още ми е пред очите например гледката от тва връхче дето долу тичаха диви коне,по поляните

а бе то тва апартче не беше ли на малък кеко

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                            още ми е пред очите например гледката от тва връхче дето долу тичаха диви коне,по поляните
                            То затова си втори, я !
                            Гледки гледал нашият.

Коментар

То затова си втори, я !
                              Гледки гледал нашият.
                              а бе за вторият ден говорим бре

Коментар

Качих около 700 снимки дадени ми от трганизаторите на:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/sa...cs/Buhovo2006/
                                Последно редактирано от sabin; 04-05-07, 19:23.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X