Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От ек Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От ек Хасково

Драги колеги, както знаете хората които нощуваха на нашето състезание в хотел "България" ползваха отстъпка от 10% за което ние организаторите заплатихме 500 лв капаро.От хотела ми се обадиха, че има неоредени сметки от клиенти с наша резервация и не могат да ни върнат капарото докато не си уредим сметките. Може би в бързината или поради други причини тези хора за забравили да си уредят сметките. Тъй като не ги познаваме за да им се обадим лично моля те да се обадят на Митко Драганов (тел. 0889 43 47 22 ) за да уредят въпроса. Това са стая номер :

109 - Калоян Масларски от София - 100 лв.;
    103 - Илия Радославов Маналово от София - 22 лв. - минибар;
    206 - Боян Гоцев от София - 6 лв. - минибар;
    207 - Янко Зoков от с.Каравелово - 7 лв. - минибар;

Моля ако някой от форума познава тези хора да им предаде за това съобщение за да се обадят.

Ако може модераторите да направят темата Важна.

Леле, леле,те сега ще ги е страх да се обадят ,да не им ударите черен печат за Хасково.
    Хайде за мини бара разбирам,ама чак толкова да бързаш ,да пропуснеш -да си платиш и стаята...........
    B+

Коментар

207 - Янко Зoков от с.Каравелово - 7 лв. - минибар;

Утре ще бъде уведомен !!!

Коментар

Нямаше ток и тези от рецепцията не искаха да взимат пари за стаята, защото не им бачкал компютъра и не можели да видят колко се дължало! Абсурдна работа - имаше хора които бързаха да си тръгнат и токът, които трябваше да доиде до 30 мин не дойде часове на ред! Мисля че тези от хотела са малко нагли да ви правят проблем за тези пари имайки предвид съотношението между условията спрямо цените им! Аз на 4-ти етаж се къпак само с стодена вода, защото топлата нямаше налягане и това при 30лв на легло За обслужването в ресторанта не искам и да почвам да руптая!!!! Пълни нещастници

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X