Баща ми(Николай Кушев)не е от Г.Оряховица,а от В.Търново
Не пише и кой на кое място е
Ивелин Георгиев Георгиев е писан 2пъти в клас АТВ
единия път е заършил другия не е и е с два
различни клуба от който никои не е
верен,той е в МРК Боляри
И некарам БЕТА ,а Хонда Десо
Изчакаи го малко да се зареди и ще ти излезе
дайте некакво окончателно класиране за да можем ние да въвеждаме имната клубовете градовете и номерата за следващото състезание за да нема такива обаркваций !!
Това класиране има много грешки -ТЕ ДЕМОТИВИРАТ състезателите
и аз имам 2 обиколки и 8 контроли а в класирането съм с 1 обиколка и 4 контроли
Аз успях да запазя и двата си талона с печатите по време на обиколките но не успях да ги опазя от съдиите.
Като прибавиме и стърчащите винкели около дървото,които ми срязаха гумата
СЕ ЧУВСТВАМ ПРЕЦАКАН
и се чудя дали да участвам в следващите състезания.
единствено маркировката по трасето беше без забележка.
Жоро поръча да ви кажа че крайното от двата дни класиране заедно с необходимите корекции е готово но ще бъде пуснато от него след като се върне от похода край свети Влас
Аз успях да запазя и двата си талона с печатите по време на обиколките но не успях да ги опазя от съдиите.
от ек хасково ме увериха че всички контролни талони се пазят че дори и тези от миналогодишното състезание
що се отнася до това-винкелите всички ги видяхме още със заставането на старта-просто не е трябвало да минаваш през тях
като цяло състезанието и всичко около него не бе по лошо от което и да е състезание до сега, стърчащи винкели камъни и всичко останало имаше и на стара загора и на всички останали места
не се нахвърляйте прекалено на организаторите защото много малко са хората които биха се нагърбили да организират такова състезание
и след критиките и плюенето ще вземат да станат още по малко или пък да изчезнат и съвсем
организаторите бяха хвърлили ОГРОМЕН ТРУД пари време и всичко
а сега заради няколко неточности искаме да ги разпънем на кръст
ако така продължаваме до година -ще има да чакаме да направят състезание в Хасково
даже вече почти ги отказахте и от спорта
много е лесно да се мрънка
всички необходими корекции ме увериха че ще бъдат направени даже май вече са готови но и ЖОРО все пак не е СУПЕРМЕН и да огрее на всякъде а и тия австрийци постоянно го ангажират и те с простотии сега хич не му се отиваше пак да ги развежда из планината но все пак като съвестен човек щом им е обещал -отиде
цялата организация на тези прояви се прави от няколко души с огромен ентусиазъм но...много малко опит
другите само плюят и викат -ю бре а даже и името и модела на мотоциклета си не могат да попълнят като хората :x
знаете ли миналата година докъто изготвим класирането колко телефони и нерви сме врътнали с Жоро
спазвайте стриктно нещата които се изискват при записване и участие и не бъдете свръхкритични ами се запитайте -ако аз бях организатор дали щеше да е по добре
нещата се подобряват постепенно по организацията има и много
пропуски но не забравяйте че тези състезания се провеждат от едва 1 година и не може всичко да е перфектно
уверявам ви че всички свързани с организирането на шампионата правят всичко което е по силите им за да се подобрят нещата
но все пак не става изведнъж
вие например като бяхте ученици направо от 1 ви клас в 10 ти ли отидохте
НЕ минали сте през 1 ви 2 ри 3 ти и тн
тука ситуацията е подобна иска време и да се отдели внимание а с всичко това са се нагърбили няколко души които на това отгоре ги и плюят постоянно
за това ви мола проявете малко повече толерантост и внимание
и не бъдете свръхкритични
а за класирането както споменах по отгоре Жоро каза че го е направил вече и ще го пусне като се върне
Коментар