Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за видеоматериал от състезанието

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за видеоматериал от състезанието

Известно време нямах възможност да пиша, но сега отново съм на линия ...
    Гледам, че доста хора имат различен снимков и видеоматериал - да попитам, дали случайно някой няма хванат момента, причина за злощастния инцидент с 27-годишното момиче? Искам да си изясня някои неща.

(за справка вж. http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...er=asc&start=0 )

Имам предвид причината за инцидента (ако мога така да се изразя), т.е. ПРЕДИ инцидента, как аджаба въпросното софиянче с ямахата е "изпуснало" мотора в публиката, или там каквото е направил. Кадри или снимки от самия инцидент или след него не искам да гледам, защото тъкмо съм се позакрепил психически - не искам отново да сънувам кошмари ....

Може би, не му е точно тук мястото, но използвам случая също да попитам (може би пак основно г-н Хаджиев, в качеството си на председател (мисля така беше) на БЕФ):
    (извадка от Правилника за провеждане на БЕШ) - "03.1.10 Опасно каране, предизвикало произшествие – дисквалификация " - бях питал и преди, обаче така и не получих отговор - как смятате, дали е достатъчна само дисквалификация? Според мене "опасния" състезател трябва да понесе много по-сериозни последствия (административни, финансови или други) - макар че, ако недай си боже, състезател причини най-лошото на някой от публиката, не мисля, че пари или друго ще компенсират нещата ....
    Мисля, че не е много редно някой да се разкарва безнаказано и доволен от "хубавото" състезание, в което е участвал, а някой друг да се мъчи дългосрочно по болници ..... (сещате се какво и кого имам предвид).

Благодаря предварително!

П.П. За всеки случай - мейла ми е angryyy@abv.bg

Незнам някой да има подобен матерял.

Предполагам, че си прочел отговорите на колегите в другата ти тема отностно анонимността ти.

Да не говорим че ние "софянчетата" не смятаме че отношението ти е с подобаващо уважение към "нас", и почвам да мисля, че не заслужаваш уважението и разбирането, което този форум има към теб!

Този форум е за информация свързана с Мотори, а не за интригантски намеци и дискриминации спрямо кой къде се е родил и къде живее.

Ще бъда още веднъж толерантен към теб (за последно!) и няма да изтрия постинга ти а само ще заключа темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X