ти май не си участвал миналата година за това ще си номер който искаш но над 20 ти
Ами не съм Митак. В Стара Загора ми беше сефте.
Запазването става тук с пост ли? Ако е така искам № 117 ако не е зает. Ако се приема, пишете та да го поръчвам да ми го режат.
на мен Жоре ми запазете номер 111 ако може разбира се. тъй като съм последен неучаствал той Етъф Кенан няма да се сърди предполагам пък може и мотора да му е стегнал на момчето та да не участва вече
Атъв кенан не му е стегнал мотора познаваме се лично ако искаш ще го питам
но предполагам че той ще участва само на състезанието в сопот
а и едва ли ще си извади лиценз само за 1 състезание
По правилник, ако не е съгласен, няма как да стане, но Митков ако го пита и се съгласи, готово!
Ако някой друг има предпочитания за номера, да пише в темата за да ги публикуваме накрая по списък.
Заявки за тях ще се приемат тук до 10 май.
... и прочетете внимателно постовете, да не би номерът, който желаете да е вече ЗАЕТ !!!
Второ, искам да наблегна на това, че добре е първо да си направиш ясна преценка дали си подготвен за състезание
Не искам да правя предварителна прогноза за никой, без да съм го видял как кара, затова оставям всеки трезво да си прецени сам.
В Стара Загора видяхме доста заредени с мерак и с лоша подготовка пичове, които бяха като камикадзета и само като по чудо не направиха по-големи бели от тези, които вече станаха и за едната справедливо се изписа доста тук
Като по чудо нямаше и по-сериозни контузии на състезатели, именно поради неподготвеност за по-екстремно каране. Вярвай "на кино" всичко изглежда доста по-лесно отколкото е в действителност и когато застанеш на колата отгоре, нямаш никаква алтернатива освен скока, в който трябва да си сигурен на 100%, иначе само господ се надявай да те пази.
Призивът ми към всички по-нови е: "Тренирайте тези елементи от екстрийм теста "у дома" и карайте много траял, за да няма после сърдити, а което е още по-лошо - контузени
С цялото ми уважение към всеки, който е заразен от ендурото, призовавам още веднъж, всеки да участва, ако е сигурен в себе си. По-добре е да минеш край препятствията с цената на няколко минути наказание, отколкото да вкараш в болницата други хора или себе си
Drakula_kart, ако си твърдо убеден в себе си, след като си прочел горното, заповядай в Хасково на Втори кръг!
Мерси много са съвета. Мисля че имам стабилна подготовка, но все пак незнам в какво се състои състезанието. В Хасково е 100% ясно, че ще доида дори и ако трябва да гледам. Отново благодаря.
Става дума за мотор- Хонда
Искаш ендуро- CRF 250 X
Сега 22 ли да си правя или 117
Тоя Десислав с 22-ри номер аз ли съм
Да, ти си.
Ще ти пратя дизайна на номера, ако ми дадеш мейл или ако искаш, ще ти го направим тук в Стара Загора.
Всички от Crazy job трябва да са с еднакъв дизайн на номерата.
Номер 22 направо е страхотен, пък и този 117 сигурно няма да се събере на маската отпред?!
Колеги, остават още 24 часа за заявки за номера
След 24.00 утре вечер, всеки нов състезател ще получи номер, който му се падне в Хасково по жребий, а тези които си имат класиране от миналия сезон, ще са с такива номера, на което място се е класирал съответният състезател.
Останаха атрактивни номера като: 222, 333, 444, 555, 888.
След 10.05. те вече ще се продават по 100 лв. парчето!
Коментар