Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1-ви кръг на едндуро шампионата по телевизията!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 1-ви кръг на едндуро шампионата по телевизията!

Колеги,

Зорница Богданова ме помоли да ви информирам че ще има много хубав репортаж за Старазагорското състезание в предаване "Музика, Мотори и Мода" по телевизия "ММ" - Събота от 23:00ч и Неделя 18:30
    и предаване "Автоимпуски" по ТВ "Херос" - Понеделник от 21:30 и Вторник от 11:00 и 16:30

Комбиниран е матерял от моята камера с професионално заснети кадри от сратични камери.

Супер!!!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

това е страхотно

Трябва на всеки кръг да има такива камери и заснети ситуации за да може бързо да популизираме този наш спорт.
      Искрено благодаря на Сабин за това и нека все така да ни радва с тези негови материали

Коментар

Днес след 16 часа ще има и репортаж по Нова ТV
        Живей за всеки дъх!

Коментар

Ся гледах репортажа по ММ супер беше Браво на СЪБИН
          "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Първоначално публикуван от BADGO
            Ся гледах репортажа по ММ супер беше Браво на СЪБИН

Мерси ама не съм го правил аз. Мои е само матеряла сниман от каската.

Коментар

Жалко, не успяхме да се върнем от Сопот навреме и да го гледаме!
              Как беше?
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Ще гледаме по Херос какво ще дадът .. аз хванах само края .. беше много добре направен ... благодарности на Сабин !

Коментар

И на мен ми хареса, като изключим че беше малко кратичко. И все пак като видях по телевизията как се разминават на места някой от състезателите направо не мога да повярвам че само един серьозен инцидент е станал!

Коментар

Май май кадрите с паданията преобладаваха ... но и това го има !

Коментар

Първоначално публикуван от Ambarev
                      Май май кадрите с паданията преобладаваха ... но и това го има !
                      \

Верно много падания, особено колегата с номер 10 . Добре , че всички са живи и здрави! Никакво отказване
                      Живей за всеки дъх!

Коментар

Сега го гледах.Много добър репортаж е станал.Браво на Събин
                        ЗА ЛУД И ВЯТЪР ПРЕГРАДИ НЯМА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_74
                          Сега го гледах.Много добър репортаж е станал.Браво на Събин
                          Искам да уточня, че за репортажите по телевизията основна заслуга има екипа на ММ, после Лудата работа, която им е съдействала и Събин, който им е предоставил кадрите от субективната камера...Не умаловажавам ничии заслуги , но е редно да ги споменем /Емил и Зорница/, най-малко заради това, че са се справили добре, въпреки че за първи път стъпват на ендуро, а и сас станали големи фенове и обещаха да отразяват още по0 добре.
                          Живей за всеки дъх!

Коментар

Браво на всички
                            ЗА ЛУД И ВЯТЪР ПРЕГРАДИ НЯМА!!!

Коментар

Някой ако знае дали ще има повторение на тези репортажи по телевизия ММ или по ХЕРОС ТВ (последната се оказа че я имам ) - да казва. Кой ден и по кое време.
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X