Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления от ендуро състезанието Стара Загора+нови снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
    Димитре, що се кокориш?
    Ми щото това ще рече, че ще стане като миналата година. На първите места - домакините И какъв стимул има човек да кара, като знае че трябва да се състезава с хората които знаят трасето Това им дава поне 15-20 минути преднина.
    2010 CRF 250 R

Коментар

да миналата година малко така се получи на Стара Загора което мен лично много ме разочарова тогава
      за това пък тази година чест им прави на крейзи джоб че решиха да не участват

все пак според мен има и доста излишни приказки и злоупотреба в това да се говори постоянно че "някой " знаел трасето

представя се еди кой си зле и понеже не може да признае пред себе си че не е бил достатъчно подготвен и веднага решава -че ааа те нещо са ме измамили някой е знаел предварително трасето

между другото и аз самият се е случвало да мисля по подобен начин

това няма да спре и за в бъдеще предполагам но все пак шампионата има много кръгове и на края става ясно така или иначе кой къде е

може би това бе и причината до някъде Жоро да реши тази година да е координатор понеже му омръзна предполагам да го атакуват че е знаел предварително трасетата

Аз между другото също по едно време мислех така но истината не е точно такава и крейзи джоб и Жоро тренират много упорито и наблюденията ми са че постоянно повдигат формата си което не може да не им се отрази и на класирането.

Тази година трасетата ще са много по добре маркирани така че знаенето на трасето няма да е толкова голям плюс
      особенно ако е кално и тежко като това в Стара Загора

Коментар

Е, това вече е въпрос на лична преценка на организаторите, тъй като в правилника няма забрана за всички домакини.
        Ако са сигурни, че могат да "скрият" трасето от съклубниците си ...
        За да няма приказки, ние решихме никой от Crazy job да не кара и мисля, че постъпихме правилно.
        Смятаме, че никой няма да е кой знае колко ощетен, ако не кара у дома си. Кръгове - бол.
        Пък и ще може да се помогне на състезанието по-пълноценно

Коментар

И аз мисля че домиканите по добре да не карат на ориентирането а да помагат в организацията. Това ще елиминира интригите и ще допринесе за по добро състезание, защото няма само шепа хора да се занимават с организацията.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
            ...особенно ако е кално и тежко като това в Стара Загора
            Е, не беше чак толкова кално, поизпръхна докато стартирахме

И аз мисля, че по-добре домакините да не се състезават.

Коментар

Според мен всички домакини трябва да последват примера на "Crazy Job", защото определено всички разбираме, че просто няма смисъл да се създават излишни интриги и всички така или иначе, както каза Жоро няма да бъдат ощетени кой знае колко ако не очастват във организираните от тях състезания а вместо това останат по контроли трудни и забутани места да помагат на състезателите !
              Надявам се всички домакини да постъпят по този начин... ако някой се надява вече да си спечели точки от собствения си кръг.. то това означава, че той определено не трябва да има надежди за по-предно място в класацията
              ----
              Поздрави към близнаците за хубавата снимка на "пакетирания звяр", който така или иначе не участва в състезанието, макар, че щеше да е голяма атракция, но не стана номера..
              Първия път като гледах снимките не бях видял тази снимка !
              Благодаря ви още веднъж за нея момчета !
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

току що попаднах на едни интересни снимки от стара загора
                ето вижте ги и вие

незнаен войн-не се вижда номера

от екстремно напред на екстремно на зад- митков

екстремно в страни

и пак напред

нагоре и встрани

кадир на скок

някои караха по къси панталони

веско на скок

новите бети бяха добре представени

ами сега

олелеее...

на къде беше пътя

идаааа...

а това определено бе най тежкият мотор участвал в състезанието-браво на момчето че успя да прекара тоз струг през тез чукари

както виждате движения във всички посоки не липсваха
                очакваме с нетърпение 2 ри кръг

Коментар

Браво Митков ! Всъщност браво на който е снимал !
                  Първата снимка определено е класна.
                  2010 CRF 250 R

Коментар

ИСКААААААМ Я (ПЪРВАТА СНИМКА) ЗА СПИСАНИЕТО НА ПО-ГОЛЯМА РЕЗОЛЮЦИЯ.
                    МИТКОВ, ОБИЧАМ ТЕ!
                    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

току що попаднах на едни интересни снимки от стара загора
                      ето вижте ги и вие

олелеее...
                      Я, това съм аз бе. Не съм имал проблеми с трасето. Само веднъж опъвах лебетката за себе си и десетина пъти за другите.

Коментар

МИТКОВ, ОБИЧАМ ТЕ!

Коментар

МИТКОВ, ОБИЧАМ ТЕ!

За да и дадеш първата снимка сигурно

Коментар

не съм ги снимал аз
                            попаднах на тях из нета от някакво момче от стара загора са
                            аз само подбрах по хубавите че бяха много

Коментар

дай линк бе човек
                              2010 CRF 250 R

Коментар

теб те нямаше на тях
                                линка трябва много да ровя докъто го намеря
                                след малко ще пробвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X