Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления от ендуро състезанието Стара Загора+нови снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

не мога да разбера какво против имаш "камиона"
    какво не ти харесва в него?????????????????
    не мисля че отстъпва на другите
    А И ТОЙ СЕ Е ДОКАЗАЛ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА
    4 МЯСТО ЗА ШАМПИОНАТА ОТ 3 СЪСТЕЗАНИЯ ОТ ОБЩО 9

Коментар

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ОНЛАЙН ЗА СВОЯ ТИТУЛЯР В КОНКУРСА НА "МУЗИКА, МОТОРИ, МОДА" ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ММ ЗА ПЪРВИ КРЪГ В СТАРА ЗАГОРА - КАЧИХ ФИЛМЧЕТО И НАПРАВИХ ДВЕ ОТДЕЛНИ АНКЕТИ ЗА ДВЕТЕ КАТЕГОРИИ - "НАЙ-АТРАКТИВЕН СКОК" И "НАЙ-АРТИСТИЧНО ПАДАНЕ"
      ВНИМАНИЕ! ФИЛМЪТ Е 11 МВ.

http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=4335
      http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=4334
      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV
        не мога да разбера какво против имаш "камиона"
        какво не ти харесва в него?????????????????
        не мисля че отстъпва на другите
        А И ТОЙ СЕ Е ДОКАЗАЛ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА
        4 МЯСТО ЗА ШАМПИОНАТА ОТ 3 СЪСТЕЗАНИЯ ОТ ОБЩО 9
        Ооо приятелю, не си ме разбрал. Много ми хареса даже. Аз си падам по по-голями машини. Просто исках да кажа че се отличаваше от всички нас. Много ти е хубаво АТВ-то. Извини ме, но не си ме разбрал. На същото място където беше затънал, бях затънал и аз преди теб, добре че имам лебетка.
        Надявам се да се видим в Хасково

Коментар

за сега всички АТВ са в общ клас но за в бъдеще като станат повече неименуемо ще се разделят и те на класове например 4х4 и само със задно а може и по други показатели

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
            за сега всички АТВ са в общ клас но за в бъдеще като станат повече неименуемо ще се разделят и те на класове например 4х4 и само със задно а може и по други показатели
            Да няма да е зле, че като гледам спортните какви стрели са на старта...

Коментар

колко атв та бяхте 4х4 и колко 4х2

Коментар

Този сезон ще караме така в общ клас, щото ако тръгнем да ги делим на спортни и 4Х4 + класове ще стане една - шест класа
                Те моторите са три, като най-малкия и най-големия са едвам в границите на допустимото при 90 и кусур мотора, а за 30 ATV-та на този етап няма да се получи разделение.
                На Стара Загора трасето беше комбинирано, така че нито спортните, нито 4Х4 да имат предимство, но за втория ден съкратихме реката и спортните наделяха! Ако беше останал ендуро теста, картината щеше да е друга

Коментар

така е
                  освен това сега организацията изцяло се поема от ендуро фенове

не е зле и АТВ да излъчат представител и да се включат по някакъв начин защото стават все повече имат все повече специфични изисквания и просто си трябва някой и от тях да се включи в нещата
                  защото така се усложнява работата на организаторите

Коментар

Да, никак не е лошо да има консултант за ATV в шампионата
                    В Стара Загора правих трасето за ATV-тата сам, тъй като единият от нашите се бе контузил, вторият беше по това време в командировка, а на третия машината му се бе развалила.
                    Ама щом някои минаха по моторджийското трасе, явно съм им подценил възможностите!

Коментар

Аз не бях там,но от цялата група/над 15 човека/ единствената забележка беше че е много тясно.Просто няма как да провреш 110/200/110 през храсатлака.....иначе минаваме навсякъде
                      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Почти на всякъде Саше
                        Аз поне карам повече за кеф, така че и да не ни разделите за мен няма да е чак такъв голям проблем. В Стара Загора беше екстра, малко се бях шашнал в началото, щото ми беше сефте, ама занапред ще знам.
                        Не че съм голям експерт, но ще ми е приятно да се разкарвам и помагам за подготовка на трасето. Особено ако е по-близичко до Пз. Например: Сопот, Бухово, Габрово, Гълъбово.
                        Оооо, но ако знам трасето няма да ме пуснете да се състезавам, така ли

Коментар

Така е Десо.
                          Ако правиш трасета, няма да участваш в състезанията
                          Аз мисля, че за Crazy job стигат толкова жертви. Аз съм координатор. Клубът реши да даде пример за честност и толерантност, никой да не кара в Стара Загора, ама както разбирам май никъде няма да последват примера ни, така че мисля това е достатъчно!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                            ......Клубът реши да даде пример за честност и толерантност, никой да не кара в Стара Загора, ама както разбирам май никъде няма да последват примера ни, така че мисля това е достатъчно!
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Димитре, що се кокориш?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                                ...Клубът реши да даде пример за честност и толерантност...
                                Значи съм направил най-добрия избор, като съм се записъл като член на Crazy job

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X