Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на сезон 2006 г. (Средна Гора)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откриване на сезон 2006 г. (Средна Гора)

Здравейте Колеги,вчера се събрахме и решихме датата за Откриване на сезон 2006 г. на 15-16 .04.2006.
    Място на тръгване ЛУКОЙЛ - кафе гр.Сопот.

Поканваме всички привърженици да дойдат на това традиционно откриване на сезона.Ще бъде даден и курбан.
    Купонът след откриването ще бъде на х.Бунтовна.
    За резервации тел:0897 965096

Мерси, Гено!
    Там сме.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Ако не ми мине котка път и аз идвам. Въобще ще правя всичко възможно да идвам на всички сбирки, ако поканите важат за всички разбира се. Кофти е да се натрaпвам

Коментар

да се надяваме че до тогава времето ще се оправи зщото сега на Фенера има поне по метьр преспи.
        МТОРА ТОВА Е ЖИВОТА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от em2tx
          да се надяваме че до тогава времето ще се оправи зщото сега на Фенера има поне по метьр преспи.
          ще се слагат вериги
          ----
          Браво за откриването, но не мислите ли че трябва да е преди първото състезание, т.е. състезанието в Стара Загора ?
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Ще се оправи времето, спокойно!

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
              ще се слагат вериги

Който е с 4х4 като мен ще има предимсто
              И аз мисля че ще се стопи снега до тогава.

Коментар

Re: Откриване на сезон 2006 г. (Средна Гора)

Първоначално публикуван от Гено Сопот
                Здравейте Колеги,вчера се събрахме и решихме датата за Откриване на сезон 2006 г. на 15-16 .04.2006.
                Място на тръгване ЛУКОЙЛ - кафе гр.Сопот.

Поканваме всички привърженици да дойдат на това традиционно откриване на сезона.Ще бъде даден и курбан.
                Купонът след откриването ще бъде на х.Бунтовна.
                За резервации тел:0897 965096
                Извинете ме за безхаберието, но Сопот до Карлово или Сопот към Ловеч?
                Живей за всеки дъх!

Коментар

Сопот до Карлово! Не знаех, че има друг Сопот!

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
                    Аз също, ако мотора ми оцелее след състезанието в Стара Загора.. и аз ще досаждам на откриването..... живот и здраве рекъл дядо господ
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
                      А има, има От Габрово като се пътува за София - там вардят куките винаги
                      No bike - no fun!

Коментар

пишете и Севлиевско Габровската група !!!
                        дано се съберем 10-тина човека поне
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Може да прозвучи доста тъпо, но ще задам един много смислен въпрос! Кога ще тръгваме от ЛукОйла? Когато се съберем хора или просто има определен час ?

Коментар

10:00 се тръгва от бензиностанция лукоил, но се предполага, че може да има около час закъснение предполагам..
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

стягате ли се за откриването
                              тоя път ще направя всичко възможно да дойда
                              до сега от 2003 та на сам не съм пропускал откриване
                              дано и тая година да успея да дойда

за всеки който чете форума а не е ходил мога да кажа само че ще се накефи много
                              независимо с мотор ли със джип ли или с АТВ ще отиде

аз ако ида ще направя поне 50 100снимки за да се разбере за какво става въпрос,предишни години като ходех нямах фотоапарат
                              така че нямам архивни кадри

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X